Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.

Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.

Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.

Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !

Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .

Bence dış görünüşünle ilgili değildir bunlar, üzerine düşme kocanın. tripli de değil ama cool dursan başka uğraşların olsa.. sanki sürekli gözün onun üzerinde gibi hissediyor olabilir.

Birlikte kalacağımız için değil bursadaki düğün için heyecanlanıyo diye trip atman saçmaydı mesela bence. Sevgisini hiç mi göstermez espiri öpücük sarılma eline sağlık teşekkürler vs. bunları yapmaz mı?

Yataga girince sirtini sen donup yat mesela, birak o heyecanlansin evde basbasa kalacaksiniz diye, umursama. ozledim diye cagirip sarilma mesela..
Haksiz oldugunu bildigin halde onun yerine ozur dileme ..

Esiniz yakisiklimi yada siz bakimsizmisiniz ? Ne olduda bu kadar sogudu sizden
Acik soyleyim esim o kadar yakisikli degil . ben kendimi begendigim icin demiyoeum ama bu boyle. Herkes bu cocuga nasil kiz verdiniz falan dedi aileme . bn kv. Oldugum icin ev halimle oluorum ama tek oldugumuzda bu bole degil

Boyle okuzleri bulmak icin kac mandira geziyorsunuz merak ettim.
Bu adama bu ilgi sevgi niye? Fazla degil mi ? Cekin kendinizi geri dedigi gibi muhattap olmayin bir sure belki adam olur diyecegim de cok zor.

Sanırım artık elde etmiş olmanın verdiği rahatlıkla bunları yapıyor. Ancak yine de bu denli bir değişim sorgulanmalı tabiki. Neden bu kadar ilgisiz davrandığı konusunda konuşun eğer makul bir sebebi yoksa onu biraz kendi haline bırakıp siz de odağınızı değiştirin.

Acik soyleyim esim o kadar yakisikli degil . ben kendimi begendigim icin demiyoeum ama bu boyle. Herkes bu cocuga nasil kiz verdiniz falan dedi aileme . bn kv. Oldugum icin ev halimle oluorum ama tek oldugumuzda bu bole degil
Kv.le yasamak sorun hep ya benim sevgilimde oyle yasamaj istiyir ben istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…