Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Mesela ?Sen yapmaman gerekenleri yapiyorsun. Birde yapman gerekenleri yap.
Neden guldunuz ki gercekten soyleme tarzini yazdim
Yataga girince sirtini sen donup yat mesela, birak o heyecanlansin evde basbasa kalacaksiniz diye, umursama. ozledim diye cagirip sarilma mesela..Mesela ?
Acik soyleyim esim o kadar yakisikli degil . ben kendimi begendigim icin demiyoeum ama bu boyle. Herkes bu cocuga nasil kiz verdiniz falan dedi aileme . bn kv. Oldugum icin ev halimle oluorum ama tek oldugumuzda bu bole degilEsiniz yakisiklimi yada siz bakimsizmisiniz ? Ne olduda bu kadar sogudu sizden
Boyle okuzleri bulmak icin kac mandira geziyorsunuz merak ettim.Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi.
Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
.
Bana komik geldi saçmalama garii demesi, ben olsam karşısına geçip kahkaha atardım bu lafın üstüne.Neden guldunuz ki gercekten soyleme tarzini yazdim
Kv.le yasamak sorun hep ya benim sevgilimde oyle yasamaj istiyir ben istemiyorumAcik soyleyim esim o kadar yakisikli degil . ben kendimi begendigim icin demiyoeum ama bu boyle. Herkes bu cocuga nasil kiz verdiniz falan dedi aileme . bn kv. Oldugum icin ev halimle oluorum ama tek oldugumuzda bu bole degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?