Bence dış görünüşünle ilgili değildir bunlar, üzerine düşme kocanın. tripli de değil ama cool dursan başka uğraşların olsa.. sanki sürekli gözün onun üzerinde gibi hissediyor olabilir.
Birlikte kalacağımız için değil bursadaki düğün için heyecanlanıyo diye trip atman saçmaydı mesela bence. Sevgisini hiç mi göstermez espiri öpücük sarılma eline sağlık teşekkürler vs. bunları yapmaz mı?
Sen onu tepene çıkarmışsın o da şimdi kendini bi b.k sanıyor. Uzak dur sende biraz. O havası insinIyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Bende oyle dusunuorum ne yazik kiSeni sevdiğini sanmıyorum.
Seven adam böyle sözler söylemez
AVM de üç kuruşluk istek için aglatmaz
Ben sordum ona . dedim ki sen artik bana tahamnul edemiosun dedm . yorgun oluyorum falan siraladiSanırım artık elde etmiş olmanın verdiği rahatlıkla bunları yapıyor. Ancak yine de bu denli bir değişim sorgulanmalı tabiki. Neden bu kadar ilgisiz davrandığı konusunda konuşun eğer makul bir sebebi yoksa onu biraz kendi haline bırakıp siz de odağınızı değiştirin.
kocan seni begeniyor.Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Begenmiyor demek istedin sanirimkocan seni begeniyor.
hayır direkt begeniyor demek istedim.Begenmiyor demek istedin sanirim
eşin muglalı mı ? yada muglalı bir arkadaşı var mı ?Begenmiyor demek istedin sanirim
agır olmamış mı yazdıgın? kan bozuklugu filan...Böyle adamlar evlenmesinler bi zahmet.Evlenene kadar her şeyi yaparlar evlendikten sonra değişirler kanı bozuklar. Bakımlı mısın vs yazan arkadaşlara çok şaşırıyorum. Erkekler diş fırçalamaktan,banyo yapmaktan,yemekten sonra ellerini ağızlarını yıkamaktan üşenen insanlar. Bu tarz adamları elde tutmak için mi bayanlar boyalı saçlar,topuklu ayakkabılar ile gezecek.Canları cehenneme. Konu sahibi çok seven taraf asla olma. Ne kadar çok seversen o kadar üzülürsün.
Sirf ev alamayiz diye ev alabilecek olsak oda istemez bence
Sirf ev alamayiz diye ev alabilecek olsak oda istemez bence
Ben sordum ona . dedim ki sen artik bana tahamnul edemiosun dedm . yorgun oluyorum falan siraladi
Size göre olabilir. Bana göre değil. Bir kadın neden evlenir??? Evlenirken ne hayaller kurar.Erkek aldatır,erkek annesiyle yaşatır,erkek eşini ezdirir,erkek istediği bir şeyi almaz karısını ağlatır.Bu tarz erkeklere az bile bu yazdığım. Kendisini seven kadını yok yere ağlatan erkek benim lügatımda adam değildir. Bu da benim düşüncem.Katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok.agır olmamış mı yazdıgın? kan bozuklugu filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?