Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Yapar ama cok degil ayda yilda . zorla yapiomus gbi hissediorum

Sen onu tepene çıkarmışsın o da şimdi kendini bi b.k sanıyor. Uzak dur sende biraz. O havası insin

Ben sordum ona . dedim ki sen artik bana tahamnul edemiosun dedm . yorgun oluyorum falan siraladi

kocan seni begeniyor.

R lere y lere alerjiniz var sanırım biraz düzgün yazsanız insan okurken yoruluyor.

Konuya gelecek olursak yüz verme onun davrandığı gibi sende ona öyle davran bakalım nasıl oluyormuş.

Böyle adamlar evlenmesinler bi zahmet.Evlenene kadar her şeyi yaparlar evlendikten sonra değişirler kanı bozuklar. Bakımlı mısın vs yazan arkadaşlara çok şaşırıyorum. Erkekler diş fırçalamaktan,banyo yapmaktan,yemekten sonra ellerini ağızlarını yıkamaktan üşenen insanlar. Bu tarz adamları elde tutmak için mi bayanlar boyalı saçlar,topuklu ayakkabılar ile gezecek.Canları cehenneme. Konu sahibi çok seven taraf asla olma. Ne kadar çok seversen o kadar üzülürsün.

agır olmamış mı yazdıgın? kan bozuklugu filan...

BİRŞEY İSTEDİM YADA BİRŞEY BEĞENDİM ALMADI DİYİNCE EVLİ BİR BAYAN DELİ OLUYORUM.Çocukmusunuz siz.Eğer durumunuz iyiyse bir kadının her zaman cüzdanında para olmalı.Ben birşey beğendiysem durumumuz iyiyse gider kartla yada nakit alırım.Ama o ay sıkışıksak ya da durumumuz yoksa lafını bile etmem.Yani demek istediğim aslında bir kadın durumu olduğu halde cüzdanı boş gezmemeli.Çocuk gibi milletin içinde şunu al bana para ver demek bana çok abes geliyor çocuk gibi.Yani istediğimi almak için adamın gönlümü olmalı sürekli.Param vardı çıktım aldım.Ya da beğendim ama almam için beklemiyorsa tamam derim giderim o yokken yine alırım.

Esin seni hak etmiyor. Cok mu totosunu kaldirdin? Hak ettigi gibi davran. Fazla deger verme simarir totosu kalkar.

Ben sordum ona . dedim ki sen artik bana tahamnul edemiosun dedm . yorgun oluyorum falan siraladi

O halde daha bağımsız, daha kendine güvenen bir tavır benimseyin. Yani eşinizin merkezde olmadığı bir alan yaratın kendinize. Hayatınız onun göstereceği ilgi ve sevgi doğrultusunda akmasın. Sağlıklı ilişkiler yürütmek için herkese önerilen birşeydir bu.

agır olmamış mı yazdıgın? kan bozuklugu filan...
Size göre olabilir. Bana göre değil. Bir kadın neden evlenir??? Evlenirken ne hayaller kurar.Erkek aldatır,erkek annesiyle yaşatır,erkek eşini ezdirir,erkek istediği bir şeyi almaz karısını ağlatır.Bu tarz erkeklere az bile bu yazdığım. Kendisini seven kadını yok yere ağlatan erkek benim lügatımda adam değildir. Bu da benim düşüncem.Katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…