Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Üstüne düşmeyin, durduk yere özür dilemeyin, adama "Sen benim için vazgeçilmezsin" mesajını vermeyin kısacası. İpleri eline vermişsiniz, ondan bu rahatlık. Avm'de istediğim şeyi almıyor ağlıyorum ne Allah aşkına, çocuğu değilsiniz onun eşisiniz. Bu kadar pasif kalmanın sonuçları bunlar.

Ne hayatlar var. Ev hanımı olup da cüzdanında ancak ekmek alabileceği kadar para bulunan, çalışıp kendi parasını kazanmasına izin verilmeyen zaten de ailesi zamanında okutmadığı için muhtemelen iş de bulamayacak insanlar var. Ankara' nın Şentepe, Mamak, Etimesgut gibi semtlerinde yaşayan çok kadın öyle alışverişe çıkıp da istediğini alamaz, kocadan izin almadan komşuya bile gidemez. Adli Yardım Merkezleri ve Gelincik Merkezi böyle hikayelerle dolu. Herkes bizim gibi şanslı değil maalesef

Evet biliyorum canım bizde her zaman istediğimizi alamıyoruz bizimde her zaman durumumuz iyi değil zaten üstüne basarak dedim ki durumu iyi olanlar dedim.şimdi atıyorum maaş geldi ödemeler yapıldı ay sonuna kadar kalan para harçlık eee alır biraz koyarım cüzdanıma yada karttaysa ordan harcarım.her dışarı çıkacağım zaman bey para ver mi diycem.yada berabersek bana bunu alırmısııııın mı diycem.

Onun dozunu ayarla.bazen ilgi bazen ilgisiz davran.sen sirtini don yat bence ama bitden de souk olma yavas yavas kap ida karsila ama ozledim die cagirma bigun sirtini don yat 3 gun sonra yuzunu din.

lugatın da adam olmasın ama kansızlık başka birşeydir. kadının kocasına direkt hakarettir.

Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor

Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettik

Öyleyse bir numaralı suçlu sensin. Tez elden eski gücüne kavuş ve şu pasif muhtaç cepte kadın imajını sil..

Sentepeli bi bayan olarak tam ustune bastiniz. Batıkentte oturan arabasi ooan her istegimi yapan biriyken beni bu hale ceviren malesef kocam

Sentepeli bi bayan olarak tam ustune bastiniz. Batıkentte oturan arabasi ooan her istegimi yapan biriyken beni bu hale ceviren malesef kocam
Bak seni o hale çeviren kocan değil sensin bence bunu kabul ederek başla ki kendine nasıl haksızlık ettiğini ve adama nasıl prim verdiğini anla.

Boyle nasil begeniyor
baya begeniyor. senin begenmemesi degil ki sorun. senin onun işini zanaatini bilmemen. kaldı ki tc de %60 kadın eşinin işini bilmez. detaylarını bilmez. sana anlattıgında oflaması bundan.
ben nasıl eşimin işini %100 bilmiyorasm, anlattıgında 'ama böyle neden degil' dedigim de aynı oflamayı bende duyarım.
bu seni begenmemesinden degil-onun işi ve işinin işleyişini bilmememden. gereksiz yere neden sana anlatıyorum diyip -aslında sana degil kendine kızmasından oflar.
yatakda sırtını dönüp yatmak- uyku herkesin için özel ve tek kişilik bir eylemdir. öyle rahat ediyorsa sırtını doner uyur. bunda anormal birşey yok. tepki için dönüyorsa unutma ki onunda duyguları istekleri ve hayalleri var.
bursa dugunu de eşin uyku sersemi sana başka şey demiş sen başka birşey anlaşamamamışsınız. bu da normal.
avm de senin istedigini almaması tamamen maddi oabilir veya başka birşey..
sen annenler gidecek evde yalnız kalacagız diye sevinirtken adam buna sevinmez. neden? çünkü onların kafası senin gibi calışmaz. ama elbette yalnız kalacagınıza o zaten seviniyordur ama senin gibi gösteremez.
seni begenmese seninle evlenmezdi. seni sevmese -deger vermese , ayrı ev acmak istemezdi
bitti.
gari kelimeside- karı demek degilse - mugla şivesidir.
hadi gari- of be gari yettin sende- gibi...

Kaç yaşındasınız konu sahibi? İşi gücü olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadınken böyle bir adamla, hem de kayinvalide ile beraber oturmayı kabul ederek nasıl evlendiniz?

lugatın da adam olmasın ama kansızlık başka birşeydir. kadının kocasına direkt hakarettir.
Ben bu şekilde davranan her erkek için yazdım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Hadi evlenelim deyip daha sonra ortada bir şey yokken konuşmayalım,soğudum vs deme hakkı kimsede yoktur. Bundan sonra benden alıntılayarak yazmayın lütfen. Kendi yorumunuzla ilgilenin.

Dur dur gerilme hemen. Senin durumunu anlıyorum çünkü çok rastladım bu tarz durumlara. Evi ayırınca rahatlarsınız gibime geliyor. Seni beğeniyordur ama ev ev üstünde olunca başka şeyler devreye giriyor.

Birlikte yasamanin sıkıntıları bunlar işte tatlım sen bakımlı ol herşeyden önce makyaj yap yatmadan evde yapmiyorsan bile canım bu arada sana bağırmalarına bı çözüm bul hani ne bilim yapma de bide pinti olması da çok saçma tabi sen çalışıyor musun bu arada hani bu arada bagirmasini anlat kendi yerine koy beni falan de canım bide kesinlikle o evden ayrı eve çıkmaya bak tatlım

Cok ilginç bi yaklaşım oldu bu benim icin. Yani bana dedigi cumle soyleydi sonrasinda zaten evimiz ayrılıyor 19 gun degil bundan sonra hep birlikte olcaz evimiz ayriliyor nasilsa . ama gonul almaya calistigi icin dedi bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…