Ne hayatlar var. Ev hanımı olup da cüzdanında ancak ekmek alabileceği kadar para bulunan, çalışıp kendi parasını kazanmasına izin verilmeyen zaten de ailesi zamanında okutmadığı için muhtemelen iş de bulamayacak insanlar var. Ankara' nın Şentepe, Mamak, Etimesgut gibi semtlerinde yaşayan çok kadın öyle alışverişe çıkıp da istediğini alamaz, kocadan izin almadan komşuya bile gidemez. Adli Yardım Merkezleri ve Gelincik Merkezi böyle hikayelerle dolu. Herkes bizim gibi şanslı değil maalesefBİRŞEY İSTEDİM YADA BİRŞEY BEĞENDİM ALMADI DİYİNCE EVLİ BİR BAYAN DELİ OLUYORUM.Çocukmusunuz siz.Eğer durumunuz iyiyse bir kadının her zaman cüzdanında para olmalı.Ben birşey beğendiysem durumumuz iyiyse gider kartla yada nakit alırım.Ama o ay sıkışıksak ya da durumumuz yoksa lafını bile etmem.Yani demek istediğim aslında bir kadın durumu olduğu halde cüzdanı boş gezmemeli.Çocuk gibi milletin içinde şunu al bana para ver demek bana çok abes geliyor çocuk gibi.Yani istediğimi almak için adamın gönlümü olmalı sürekli.Param vardı çıktım aldım.Ya da beğendim ama almam için beklemiyorsa tamam derim giderim o yokken yine alırım.
Evet biliyorum canım bizde her zaman istediğimizi alamıyoruz bizimde her zaman durumumuz iyi değil zaten üstüne basarak dedim ki durumu iyi olanlar dedim.şimdi atıyorum maaş geldi ödemeler yapıldı ay sonuna kadar kalan para harçlık eee alır biraz koyarım cüzdanıma yada karttaysa ordan harcarım.her dışarı çıkacağım zaman bey para ver mi diycem.yada berabersek bana bunu alırmısııııın mı diycem.Ne hayatlar var. Ev hanımı olup da cüzdanında ancak ekmek alabileceği kadar para bulunan, çalışıp kendi parasını kazanmasına izin verilmeyen zaten de ailesi zamanında okutmadığı için muhtemelen iş de bulamayacak insanlar var. Ankara' nın Şentepe, Mamak, Etimesgut gibi semtlerinde yaşayan çok kadın öyle alışverişe çıkıp da istediğini alamaz, kocadan izin almadan komşuya bile gidemez. Adli Yardım Merkezleri ve Gelincik Merkezi böyle hikayelerle dolu. Herkes bizim gibi şanslı değil maalesef
Boyle nasil begeniyorhayır direkt begeniyor demek istedim.
lugatın da adam olmasın ama kansızlık başka birşeydir. kadının kocasına direkt hakarettir.Size göre olabilir. Bana göre değil. Bir kadın neden evlenir??? Evlenirken ne hayaller kurar.Erkek aldatır,erkek annesiyle yaşatır,erkek eşini ezdirir,erkek istediği bir şeyi almaz karısını ağlatır.Bu tarz erkeklere az bile bu yazdığım. Kendisini seven kadını yok yere ağlatan erkek benim lügatımda adam değildir. Bu da benim düşüncem.Katılmak gibi bir zorunluluğunuz yok.
Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyorBİRŞEY İSTEDİM YADA BİRŞEY BEĞENDİM ALMADI DİYİNCE EVLİ BİR BAYAN DELİ OLUYORUM.Çocukmusunuz siz.Eğer durumunuz iyiyse bir kadının her zaman cüzdanında para olmalı.Ben birşey beğendiysem durumumuz iyiyse gider kartla yada nakit alırım.Ama o ay sıkışıksak ya da durumumuz yoksa lafını bile etmem.Yani demek istediğim aslında bir kadın durumu olduğu halde cüzdanı boş gezmemeli.Çocuk gibi milletin içinde şunu al bana para ver demek bana çok abes geliyor çocuk gibi.Yani istediğimi almak için adamın gönlümü olmalı sürekli.Param vardı çıktım aldım.Ya da beğendim ama almam için beklemiyorsa tamam derim giderim o yokken yine alırım.
Eltimin yaninda para harcayamazmisim ben . kasalar ortak oldugu icin . yani dedikleriniz de haklisiniz ama malesef cokarip2 parami alamam. Bende para oldugunu eltimin bilmemesi gerek. Biz bu yuzden bile kavga ettikBİRŞEY İSTEDİM YADA BİRŞEY BEĞENDİM ALMADI DİYİNCE EVLİ BİR BAYAN DELİ OLUYORUM.Çocukmusunuz siz.Eğer durumunuz iyiyse bir kadının her zaman cüzdanında para olmalı.Ben birşey beğendiysem durumumuz iyiyse gider kartla yada nakit alırım.Ama o ay sıkışıksak ya da durumumuz yoksa lafını bile etmem.Yani demek istediğim aslında bir kadın durumu olduğu halde cüzdanı boş gezmemeli.Çocuk gibi milletin içinde şunu al bana para ver demek bana çok abes geliyor çocuk gibi.Yani istediğimi almak için adamın gönlümü olmalı sürekli.Param vardı çıktım aldım.Ya da beğendim ama almam için beklemiyorsa tamam derim giderim o yokken yine alırım.
Öyleyse bir numaralı suçlu sensin. Tez elden eski gücüne kavuş ve şu pasif muhtaç cepte kadın imajını sil..Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor
Sentepeli bi bayan olarak tam ustune bastiniz. Batıkentte oturan arabasi ooan her istegimi yapan biriyken beni bu hale ceviren malesef kocamNe hayatlar var. Ev hanımı olup da cüzdanında ancak ekmek alabileceği kadar para bulunan, çalışıp kendi parasını kazanmasına izin verilmeyen zaten de ailesi zamanında okutmadığı için muhtemelen iş de bulamayacak insanlar var. Ankara' nın Şentepe, Mamak, Etimesgut gibi semtlerinde yaşayan çok kadın öyle alışverişe çıkıp da istediğini alamaz, kocadan izin almadan komşuya bile gidemez. Adli Yardım Merkezleri ve Gelincik Merkezi böyle hikayelerle dolu. Herkes bizim gibi şanslı değil maalesef
Bak seni o hale çeviren kocan değil sensin bence bunu kabul ederek başla ki kendine nasıl haksızlık ettiğini ve adama nasıl prim verdiğini anla.Sentepeli bi bayan olarak tam ustune bastiniz. Batıkentte oturan arabasi ooan her istegimi yapan biriyken beni bu hale ceviren malesef kocam
Benim moralimi bozan esas sey bu zaten.Bak seni o hale çeviren kocan değil sensin bence bunu kabul ederek başla ki kendine nasıl haksızlık ettiğini ve adama nasıl prim verdiğini anla.
baya begeniyor. senin begenmemesi degil ki sorun. senin onun işini zanaatini bilmemen. kaldı ki tc de %60 kadın eşinin işini bilmez. detaylarını bilmez. sana anlattıgında oflaması bundan.Boyle nasil begeniyor
Ben bu şekilde davranan her erkek için yazdım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Hadi evlenelim deyip daha sonra ortada bir şey yokken konuşmayalım,soğudum vs deme hakkı kimsede yoktur. Bundan sonra benden alıntılayarak yazmayın lütfen. Kendi yorumunuzla ilgilenin.lugatın da adam olmasın ama kansızlık başka birşeydir. kadının kocasına direkt hakarettir.
Dur dur gerilme hemen. Senin durumunu anlıyorum çünkü çok rastladım bu tarz durumlara. Evi ayırınca rahatlarsınız gibime geliyor. Seni beğeniyordur ama ev ev üstünde olunca başka şeyler devreye giriyor.Sentepeli bi bayan olarak tam ustune bastiniz. Batıkentte oturan arabasi ooan her istegimi yapan biriyken beni bu hale ceviren malesef kocam
Birlikte yasamanin sıkıntıları bunlar işte tatlım sen bakımlı ol herşeyden önce makyaj yap yatmadan evde yapmiyorsan bile canım bu arada sana bağırmalarına bı çözüm bul hani ne bilim yapma de bide pinti olması da çok saçma tabi sen çalışıyor musun bu arada hani bu arada bagirmasini anlat kendi yerine koy beni falan de canım bide kesinlikle o evden ayrı eve çıkmaya bak tatlımIyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Cok ilginç bi yaklaşım oldu bu benim icin. Yani bana dedigi cumle soyleydi sonrasinda zaten evimiz ayrılıyor 19 gun degil bundan sonra hep birlikte olcaz evimiz ayriliyor nasilsa . ama gonul almaya calistigi icin dedi bunu.baya begeniyor. senin begenmemesi degil ki sorun. senin onun işini zanaatini bilmemen. kaldı ki tc de %60 kadın eşinin işini bilmez. detaylarını bilmez. sana anlattıgında oflaması bundan.
ben nasıl eşimin işini %100 bilmiyorasm, anlattıgında 'ama böyle neden degil' dedigim de aynı oflamayı bende duyarım.
bu seni begenmemesinden degil-onun işi ve işinin işleyişini bilmememden. gereksiz yere neden sana anlatıyorum diyip -aslında sana degil kendine kızmasından oflar.
yatakda sırtını dönüp yatmak- uyku herkesin için özel ve tek kişilik bir eylemdir. öyle rahat ediyorsa sırtını doner uyur. bunda anormal birşey yok. tepki için dönüyorsa unutma ki onunda duyguları istekleri ve hayalleri var.
bursa dugunu de eşin uyku sersemi sana başka şey demiş sen başka birşey anlaşamamamışsınız. bu da normal.
avm de senin istedigini almaması tamamen maddi oabilir veya başka birşey..
sen annenler gidecek evde yalnız kalacagız diye sevinirtken adam buna sevinmez. neden? çünkü onların kafası senin gibi calışmaz. ama elbette yalnız kalacagınıza o zaten seviniyordur ama senin gibi gösteremez.
seni begenmese seninle evlenmezdi. seni sevmese -deger vermese , ayrı ev acmak istemezdi
bitti.
gari kelimeside- karı demek degilse - mugla şivesidir.
hadi gari- of be gari yettin sende- gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?