Bence kiskanclikla alakasi yok, 2 yillik evlilermis cok da yeni sayilmazlar ustelik. Olay tamamen cok uzerine dusunce havalanan erkek sendromu.Bence ortada begenmeme gibi bir durum yok.hatta kıskançlık var.yeni evlisiniz sonuçta kıskançlık oldugu ortada;erkekler kıskançlıgını bu şekilde homurdanarak gösterir ...
Aynen katılıyorum size. Konu sahibi eşine o kdr yüz vermişki tepesine çıkarmış. Adam kendini padişah sanıyo.Fazla ilgilenmis olabilir misiniz oda kendini bir b.k sanmis yuz verme ne ozlemiymis bu kadar laftan sonra
Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor
Bence kiskanclikla alakasi yok, 2 yillik evlilermis cok da yeni sayilmazlar ustelik. Olay tamamen cok uzerine dusunce havalanan erkek sendromu.Alondraaa Az ilgilenmeyin bakin nasil havasi iniyor. Ustelik keske bastan oyle davransaydiniz, ne kiymetli olurdunuz su anda
Baya özgüveni düşük erkeklerdenmiş,normal olsa teşvik eder daha iyi olman için. Sizi kendindn üstün görüp,sömürmeye çalısmış, onun için naparsanız begenmiycek.kendiniz olun.ilişki uzmanları diyorki nezamanki kadın kendi oldu erkek o kadına saygı duyar ve erkekler için önemli olan saygıdır. Kadın gözuyle degil onun gözuyle bakın; Ortada begenmeme durumu yok,özgüveni düsük saygı duymayan ,ne istedigini bilmeyen erkek var. Sadece kendiniz olun bu kadar basit aslında.izin vermeseydiniz göz yummasaydınız
Çok netsin düşündüğün her güzel şeyi paylaşma gereksinimi duyuyorsun ama erkeklerin sevdiği bir durum değil sanırım bu.Onlar her zaman merak etmek,peşinden gitmek,yalvarıp yakarmak naz çekmek ister.Guzel şeyler hissetsen de söyleme bence ondan bekle.Bir de bu durum güvensizlik yaratmasın beğenmese evlenmezdi sadece artık elde ettiği için heyecanı bitmiş olabilir elde ettikten sonra her insan böyle rahat davranmaz mıIyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?