Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

Tam bir erkek kafası.
erkek misin, koca aşığı mı?
çözemedim.

çok ilgil erkekleri bıktırır
bütün ilgini alakanı sevgini muahbbetini herşeyini çek adamın üstünden 1 haftaya kalmaz ne oluyoruz demeye başlar ,

çok totsunu kaldırmayın bu adamların ,resmen it muamelesi yapıyor sana ,
hadi sıra sana gelmiş

fazla ilgi göstermemek lazım bunlara
uzak durun bu aralar ama trip falan yapmayın
gel özledim sarılayım demeyin
konuşmanız gerektiğinde konuşun güzelce ama aldırmaz görünün

Dış görünüşünle hiç ilgisi yok adam seni çantada keklik görüyor. Nasılsa elde ettim istediğim gibi davranırım bir yere gidemez diyor. Biraz geri çekil. Değerini bildir.

Çok taviz vermişssinz bence cok alttan almssnz tepenize cıkmış..
bir insana cok deger verirsen değersiz olan sen oluyorsn.
bir süre kendini geri cek cok fazla ilgilenme muhattap olma o konuşmadan konuşma
kısa kısa cevaplarla gecir.. onu takmıyor gibi gözük. üzerine düşme yanına yaklaşma bırak o cabalasn . bence işe yarayacaktır

Tam bir erkek kafası.
erkek misin, koca aşığı mı?
çözemedim.
bende sana ne yazayim bilemedim...
empati yapip - karsi tarafinda bizim gibi insan oldugunu -onlarida cozmemiz, anlamamiz gerektigini dusunuyorum. iyi tahlil edip sonuca baktigimizda bu yazdigim cikiyor.
koca asigi miyim? hayir. kocami sever ve anlar miyim? evet. ona hala asik miyim? evet.
tum bunlarda kocam icin de gecerli mi ? evet.
bu mantik-empati vb.. yaparak evliligimde mutlu muyum? evet.
esimde ayni empati vb.yapiyor mu? evet.
artik kavga-sorun yasiyor muyuz ? -+5 senedir hayir.. veya sorun olan seyleri de masaya yatirip konusup hallediyor muyuz? evet.
demek ki, birseyleri artik dogru gorup, degerlendirip uyguluyorum..

Bence siz yine hoşgeldin diye kapıda karşılayın yine. Ama özledim demeyin mesela bi süre. Sarılmayın sırtını dönüp yatan taraf siz olun. Hiç bi yere gitmek istemeyin offlayıp puflayan taraf siz olun

Türkçeni duzeltmeni öneriyorum. Yeni yetmeler gibi yüklemlerini yuvarlama .
Sırf bu yüzden yazdıklarına odaklanamadim

Eşimde büyüklenme yani kibir başlamış.Hani bir sözümüz vardır ya "fazla mütevazı olma , inanirlar" diye.Bence bu kadar mütevazı olma olma ki kendine gelsin,kadrini kıymetini bilsin.

Görücü usulumu evlendiniz?

Canım buna yakın birşey atlattım bende haftasonu son konumu oku anlarsın ama ben sunu anladım kaçan her daim kıymetli olur sen bugünden itibaren evde kv bile olsa giyin süslen yapıyorsan makyaj yap hafif acıksan saçlarını her zamankinden farklı yap veeeee akşam o hırt kocanı görmezden gel konuşsa bile duyma pek cvp verme odaya gidince arkasından falan gitme gece yanaşırsa da basım ağrıyor de ve bir kaç gün böyle devam et ve izle

Kızım sen ne yaptın? Bir adam için özgürlüğünden vazgebilecek kadar nasıl bir trajedi yaşadın? İnsanın aşktan, sevgiden önce kendisi gelir. Kendini sevmezsen başkalarının sevdiğiyle yetinmek, onların artıklarıyla yetinmek zorunda kalırsın. Şimdi başına gelen de o. Özgürlüğünü bu adamın eline vermişsin. Senin daha çok çekeceğin var bu kafayla. Bilmiyorum ben de aşık oldum, sevdim. Ama herşeyden vazgeçip gönüllü köle olmayı, ellerimle kazıyarak kazandıklarımı, kendi özlük haklarımı çöpe atmayı aklımdan bile geçirmedim. Aşk bu değil, evlilik kendi hayatını bir adama adamak, kendini onun malı görmek değil. Beraber yaşamak, kötü anda seni hiç terketmeyecek bir dayanak, beraber eğlenmek istediğin, güzel anılar birirktirirken hayatına tanık olmasını istediğin insandır eş. Bundan başka tüm tanımları reddediyorum! Rica ediyorum kadınlar, ne olur farkına varın artık köle olmadığınızın. Sevin, sevilin, sevişin, merhamet edin!!

maşallah.

eşinin sana saygısı yok. çünkü çantada keklik olarak biliyor seni.
senin sürekli özür dilemelerin, sevgi dilencisi gibi davranman (kocan haksız ve ilgisizken sarılmak ve öpmek için uğraşman) vs adamın kibrini göğe çıkarmışsın. önce o balona bir iğne batırıp patlatmalısın.
seninle konuşmanın nesi zoruna gidiyormuş da of pof yapıyor. sen de ona aynısını yaşat. selam dese off ne var dese poff de gitsin.

başkalarının yanında veya dışarda seni aşağılayan adama nasıl katlandığını çözemedim. çok mu değersizsin? kör kütük aşık mısın, onsuz yaşayamayacak kadar bağımlı mısın? nedir yani bu kadar eziklik?

sen deli olma, deli et. aklını başına al ve kendi değerinin farkına var.

eşinin işini her kadın bilir ama detayını bilmek zorunda değil. hangi erkek kadınların yaptığı işlerin püf noktalarını bilir ki? ben de eşimin işini bilirim ama detayları beni ilgilendirmez.

eşinin mobilyaları nasıl yaptığı kadının ilgisini çekmez normaldir ancak kocası o anda kağıt kalemle ufak bir çizim yapıp gösterebilirdi. resmen kadına gerizekalı muamelesi yapmış. şunu çizmem paintte 1 dk bile sürmedi. kocası da azıcık zahmet edebilirdi.
ör:

kocası sırtını dönebilir ama önce öper gönül alır, insansa iyi geceler der ondan sonra döner uyur. saçmalamasını haklı gösteremez.

avmlerde veya birilerinin yanında eşini ağlatmaya, aşağılamaya hiç hakkı yok. alacak durumu yoksa eşine güzelce izah eder.

eğer karısını sevseydi ayrı evi evlenmeden önce açardı. rahatı bozuluyor ya ondan triplerde muhtemelen.

bazı odunlar kaçanı kovalamayı sever. elde edince de kıymetini bilmez. bildirmek lazım.

Adam size deger vermiyor. Neden bu evliligi surduresiniz? Bekarim, anliyorum bir yuva kolay kurulmuyor ama dislanarak, yok sayilarak, rencide edilerekte bir omur yasanmaz. Cocukta yok sanirim. Eee sizi ne tutuyor o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…