Tam bir erkek kafası.baya begeniyor. senin begenmemesi degil ki sorun. senin onun işini zanaatini bilmemen. kaldı ki tc de %60 kadın eşinin işini bilmez. detaylarını bilmez. sana anlattıgında oflaması bundan.
ben nasıl eşimin işini %100 bilmiyorasm, anlattıgında 'ama böyle neden degil' dedigim de aynı oflamayı bende duyarım.
bu seni begenmemesinden degil-onun işi ve işinin işleyişini bilmememden. gereksiz yere neden sana anlatıyorum diyip -aslında sana degil kendine kızmasından oflar.
yatakda sırtını dönüp yatmak- uyku herkesin için özel ve tek kişilik bir eylemdir. öyle rahat ediyorsa sırtını doner uyur. bunda anormal birşey yok. tepki için dönüyorsa unutma ki onunda duyguları istekleri ve hayalleri var.
bursa dugunu de eşin uyku sersemi sana başka şey demiş sen başka birşey anlaşamamamışsınız. bu da normal.
avm de senin istedigini almaması tamamen maddi oabilir veya başka birşey..
sen annenler gidecek evde yalnız kalacagız diye sevinirtken adam buna sevinmez. neden? çünkü onların kafası senin gibi calışmaz. ama elbette yalnız kalacagınıza o zaten seviniyordur ama senin gibi gösteremez.
seni begenmese seninle evlenmezdi. seni sevmese -deger vermese , ayrı ev acmak istemezdi
bitti.
gari kelimeside- karı demek degilse - mugla şivesidir.
hadi gari- of be gari yettin sende- gibi...
bende sana ne yazayim bilemedim...Tam bir erkek kafası.
erkek misin, koca aşığı mı?
çözemedim.
Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Görücü usulumu evlendiniz?Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Duygularıma tercüman olan yüce gönüllü kadınBoyle okuzleri bulmak icin kac mandira geziyorsunuz merak ettim.
Bu adama bu ilgi sevgi niye? Fazla degil mi ? Cekin kendinizi geri dedigi gibi muhattap olmayin bir sure belki adam olur diyecegim de cok zor.
Kızım sen ne yaptın? Bir adam için özgürlüğünden vazgebilecek kadar nasıl bir trajedi yaşadın? İnsanın aşktan, sevgiden önce kendisi gelir. Kendini sevmezsen başkalarının sevdiğiyle yetinmek, onların artıklarıyla yetinmek zorunda kalırsın. Şimdi başına gelen de o. Özgürlüğünü bu adamın eline vermişsin. Senin daha çok çekeceğin var bu kafayla. Bilmiyorum ben de aşık oldum, sevdim. Ama herşeyden vazgeçip gönüllü köle olmayı, ellerimle kazıyarak kazandıklarımı, kendi özlük haklarımı çöpe atmayı aklımdan bile geçirmedim. Aşk bu değil, evlilik kendi hayatını bir adama adamak, kendini onun malı görmek değil. Beraber yaşamak, kötü anda seni hiç terketmeyecek bir dayanak, beraber eğlenmek istediğin, güzel anılar birirktirirken hayatına tanık olmasını istediğin insandır eş. Bundan başka tüm tanımları reddediyorum! Rica ediyorum kadınlar, ne olur farkına varın artık köle olmadığınızın. Sevin, sevilin, sevişin, merhamet edin!!Hanim efendi ben calisan biriydim kendi parami kazanan arabami bile almis kimseye bisey almamis biriydim m bununla evlendim mal oldum . tam uzerine basmissiniz sentepede oturan o kadinlardan biri de benim . onceden bole biri degilken bu hoduk asik oldu bana beno bole yapti kredi kartlarimi elimden aldi arabami elimden aldi mal etti beni. Bide simdi beni begenmiyor
maşallah.bende sana ne yazayim bilemedim...
empati yapip - karsi tarafinda bizim gibi insan oldugunu -onlarida cozmemiz, anlamamiz gerektigini dusunuyorum. iyi tahlil edip sonuca baktigimizda bu yazdigim cikiyor.
koca asigi miyim? hayir. kocami sever ve anlar miyim? evet. ona hala asik miyim? evet.
tum bunlarda kocam icin de gecerli mi ? evet.
bu mantik-empati vb.. yaparak evliligimde mutlu muyum? evet.
esimde ayni empati vb.yapiyor mu? evet.
artik kavga-sorun yasiyor muyuz ? -+5 senedir hayir.. veya sorun olan seyleri de masaya yatirip konusup hallediyor muyuz? evet.
demek ki, birseyleri artik dogru gorup, degerlendirip uyguluyorum..
eşinin sana saygısı yok. çünkü çantada keklik olarak biliyor seni.Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
eşinin işini her kadın bilir ama detayını bilmek zorunda değil. hangi erkek kadınların yaptığı işlerin püf noktalarını bilir ki? ben de eşimin işini bilirim ama detayları beni ilgilendirmez.baya begeniyor. senin begenmemesi degil ki sorun. senin onun işini zanaatini bilmemen. kaldı ki tc de %60 kadın eşinin işini bilmez. detaylarını bilmez. sana anlattıgında oflaması bundan.
ben nasıl eşimin işini %100 bilmiyorasm, anlattıgında 'ama böyle neden degil' dedigim de aynı oflamayı bende duyarım.
bu seni begenmemesinden degil-onun işi ve işinin işleyişini bilmememden. gereksiz yere neden sana anlatıyorum diyip -aslında sana degil kendine kızmasından oflar.
yatakda sırtını dönüp yatmak- uyku herkesin için özel ve tek kişilik bir eylemdir. öyle rahat ediyorsa sırtını doner uyur. bunda anormal birşey yok. tepki için dönüyorsa unutma ki onunda duyguları istekleri ve hayalleri var.
bursa dugunu de eşin uyku sersemi sana başka şey demiş sen başka birşey anlaşamamamışsınız. bu da normal.
avm de senin istedigini almaması tamamen maddi oabilir veya başka birşey..
sen annenler gidecek evde yalnız kalacagız diye sevinirtken adam buna sevinmez. neden? çünkü onların kafası senin gibi calışmaz. ama elbette yalnız kalacagınıza o zaten seviniyordur ama senin gibi gösteremez.
seni begenmese seninle evlenmezdi. seni sevmese -deger vermese , ayrı ev acmak istemezdi
bitti.
gari kelimeside- karı demek degilse - mugla şivesidir.
hadi gari- of be gari yettin sende- gibi...
saol. darisi herkesin basina.maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?