Kocam beni begenmiyor.Aksam aksam moralim cok bozuldu

cizebilirmis ama cizmemis.
e bende islerini 100 de100 bilmeliyiz yazmadim ki. bilemeye bilirsin. normal bu yazdim
kocanda off larken aslinda sana degil kendine kizior dedim.
bu konu icin seyi dioruz.
sevgiler :)

Kocanı hayatının merkezine koymuşsun yaşında çok olgun değil belli.
Biraz rahat bırak adamı
Kocandan başka hayatın yokmu senin

Bir insan yatarken gideceği yere 90 la mı gideceğini kaçla gideceğini neden düşünür ya güldüm vallahi. hiç acaba kaçla gitsem diye düşünen görmemiştim. Aslında abartıyorsunuz kimse dört dörtlük dğeil ki. Belki eltinle gittiğinizde alacak durum yoktu sonra alırız demiş, hem annesi yok ev boş diye niye heyecan yapsın sanki sevgilisiniz. Adam dolap konusunu zaten iki kere anlatmış neymiş hemen gitmiş yanından bunlar büyütülecek şeyler değil ki kendi evinize geçecekmişsiniz o zaman daha iyi olur.

Fazla yüz vermissin artı senin kendine özgüvenin yok bence sen kendini beğen kimseye kocan dahi olsa kendinden fazla değer verme geçer bunlarda

Anlattıklarından seni beğenmemek gibi bir sonuç çıkarılamaz. Beğenmeme diye bir şey yok bence ama tabiki ilk zamanlar gibi heyecanlı olmasını bekleyemezsin senin yanında. Herkesin içinde terslemesi hariç diğer davranışları bana çok acayip gelmedi.

Esin evlilik nedir bilmiyor.sende bilmiyorsun.
Ne demek ailesine ben erkek egemen bir evlilik icindeyim diye gostermek adina sana vurmak.
Vurunca mi erkek oluyor?
Sen nasil buna sustun
Cebimde ki para ile ne alacagimi degil eltim kocamin kendisine dahi sormam.
Ic camasiri alirkende mi izin alacaksin.
Inatlarina git fantazi takimlar al eltinin yaninda
Usteklik haksizken o sen niye ozurdiliyorsun
Biraz dik dur.
Biraz kendine gel bu nasil kendini eziklemek bole.
En iyisi sen biraz mesafe koy.geri cekil.ve dik dur.
Agzida dilide elide kabaliga yatkin ve aliskan biri olursa esin sonra cok aglarsin

neden kv ile yaşadınız bir süre dahi olsa?
neden bu kadar çok üzerine düşüyorsunuz?
bir kişi bana bağırıcak ve beni ağlatacak olsa ben o kişinin yanında bir dk durmam eğer ki durmak zorundaysam haddini bildiririm ve bana nasıl konuşması gerektiğini öğrenir
siz neden had bildirmek konusunda bu kadar isteksizsiniz?

özellikle baskari yanimizdaysa mesela sizin durumunuzdaku gibi eltilerimde varsa sessizce caktirmadan sorardim durumumuz varmi sunu alayim mi diye ama beni aglatacak kadarsa baskasinin yaninda ayni sorulari surup kendimi ayni duruma dusurtmezdim.

biraz ilgisiz ve cool durun. hayatinizdan memnunsunuz ve hersey onun üstüne inşaa edilmemis gibi anliyormusunuz? tabiiri caizse agirdan satin kendinizi:)

Lutfen kimsenin söz ve davranışlarıyla sizi değersizleştirmesine müsade etmeyin. "Yanına yakıştırmıyor mu" şeklinde düşünmenize sebep olmuş. Neden yakışmayasınız ki, esas eşinizin davranışları sizin gibi bir bayana yakışmıyor. Bişey anlamadıniz diye offlayip puflayınca "başim agriyodu ondan anlamadim" deyip alttan almışsınız. Kendi değerinizi onun davranışlarının belirlemesine izin vermeyin.

meselası şu ; acayip soğuk davranın, yüzüne bakmayın ve kısa kısa cevaplar verin bir şey sorduğunda. Yatarken sırtınızı ona dönün. Eve geldiğinde kapıyı açar açmaz yüzünüzü görmeden içeriye geçin. Hissettirin yani kırıldığınızı. sonra eğer size sorarsa ne oldu sana diye birinci sorduğunda bir şey yok deyin , ikinci sorduğunda da oturun ve içinizi dökün. içinizi dökün dediysem de mesela ; ben çok kırılıyorum senin bu davranışlarına ve bu ilgisizliğine, böyle giderse ben senden boşanırım. deyip yanından gidin. daha da gönlünüzü alıncaya kadar konuşmayın.

canım sen insan ve eş olarak yapman gerekeni yapıyorsun
birde sanmaki herkesin kocası 4 4lük sakın facede instagramda veya dışarda cicim ayı yaşıyor gibi görünenlere aldanıp evliliğinizi sorgulama bir elin 5 parmagının bir olmayışı gibi her evlilikte aynı değildir bence bir adam yada kadın sevmediği bir insanla bırak aynı yataga girmeyi aynı havayı bile teneffüs edemez eşine olan sevgini yada saygını seni yada yaşantını bilmeyenlerin yorumları yüzünden kaybetme
eşinle mutluluklar ve huzurlu günler dilerim

erkek tamamen buz gibi olur bunları yaparsa

Çok sık boğaz etme sen sarılma. Sen yapma. haklıysan asla özür dileme. Giyin süslen gez. Ama o sana ne yapıyorsa sende aynısını yap. Bence çok üstüne gidip havalara sokmuşsun. Bulunmaz hint kumaşı zannettiriyorsun adamı. Adamda sana öyle davranıyor. Senden 100 tane varda ondan 1 tane var gibi tavrı var. Sen seviyorsun anlıyorum ama malesef erkekleri az sevmek lazım. Biraz mesafe koy. Arama özledim deme. Hatta gün içinde bile arama. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran.

Sizi anlıyorum.kocanızı yama evliligi hayatınızın merkezine koymuşsunuz; soguk durmakta veya kırgınlıgınızı göstermekte zorlanırsınız. Bence kendiniz olmaya devam edin ama mutlaka hobi ve çevre edinin kendinize,bi konu seçin onun hakkında kitaplar okuyun. Bakara suresini sesli açın evde,bunun faydası çok. Zaten zamanla oturacak düzeniniz inşallah.

Ev hanımı mısınız?Okudugumdan anladıgım öyle.Bence sizi biraz cahil görüyo gercekten cool davranmanız gerek.İlgilenmeyin kendinize daha cok bakın daha cok gülün eglenin ama sırnasmadan flört dönemlerinize dönün.Kendinizi biraz geri planda tutarak onun sizi istemesiniz saglayabilirsiniz.Yahu sonucta sizin kocanız birlikte yapmayı sevdiğiniz bir aktivite yok mu hic onu yapın beraber ama onun ilgisine muhtacmıs gibi değil.

Bence ortada begenmeme gibi bir durum yok.hatta kıskançlık var.yeni evlisiniz sonuçta kıskançlık oldugu ortada;erkekler kıskançlıgını bu şekilde homurdanarak gösterir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…