Biz de kullanmıyoruz zaten ama kullansa soğumam yani gülerim ancak. Örnek olarak söyledim, manyak mısın gari'dan iyidirHahahahah
Alemsin oynasmada da bunlari kullanan var mi bna esim dese krize girerim
cizebilirmis ama cizmemis.eşinin sana saygısı yok. çünkü çantada keklik olarak biliyor seni.
senin sürekli özür dilemelerin, sevgi dilencisi gibi davranman (kocan haksız ve ilgisizken sarılmak ve öpmek için uğraşman) vs adamın kibrini göğe çıkarmışsın. önce o balona bir iğne batırıp patlatmalısın.
seninle konuşmanın nesi zoruna gidiyormuş da of pof yapıyor. sen de ona aynısını yaşat. selam dese off ne var dese poff de gitsin.
başkalarının yanında veya dışarda seni aşağılayan adama nasıl katlandığını çözemedim. çok mu değersizsin? kör kütük aşık mısın, onsuz yaşayamayacak kadar bağımlı mısın? nedir yani bu kadar eziklik?
sen deli olma, deli et. aklını başına al ve kendi değerinin farkına var.
eşinin işini her kadın bilir ama detayını bilmek zorunda değil. hangi erkek kadınların yaptığı işlerin püf noktalarını bilir ki? ben de eşimin işini bilirim ama detayları beni ilgilendirmez.
eşinin mobilyaları nasıl yaptığı kadının ilgisini çekmez normaldir ancak kocası o anda kağıt kalemle ufak bir çizim yapıp gösterebilirdi. resmen kadına gerizekalı muamelesi yapmış. şunu çizmem paintte 1 dk bile sürmedi. kocası da azıcık zahmet edebilirdi.
ör: Eki Görüntüle 1987066
kocası sırtını dönebilir ama önce öper gönül alır, insansa iyi geceler der ondan sonra döner uyur. saçmalamasını haklı gösteremez.
avmlerde veya birilerinin yanında eşini ağlatmaya, aşağılamaya hiç hakkı yok. alacak durumu yoksa eşine güzelce izah eder.
eğer karısını sevseydi ayrı evi evlenmeden önce açardı. rahatı bozuluyor ya ondan triplerde muhtemelen.
bazı odunlar kaçanı kovalamayı sever. elde edince de kıymetini bilmez. bildirmek lazım.
Kocanı hayatının merkezine koymuşsun yaşında çok olgun değil belli.Iyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
Mesela ?
canım sen insan ve eş olarak yapman gerekeni yapıyorsunIyi aksamlar kk. Uyeleri. Evliligimin 2. yili mayista dolacak.
Benim peşimde pervane olan adam , evlenmek icin deliren adam gitti onun yerine bi odun geldi.
Artik benimle konusurken surekli offf pifff demeye baskadi. Evimizi yeni ayiriyoruz ( kv. Ile birlikte oturuyordum ). Yatak odamiza aynali cekmeceli dolap yapacak. (kendisi mobilya ustasi. Dolap , kapi vs.) tarif etti anlamadim die offf tamam ya deli edion beni dio. Bende ozur dilerim basim agriyo o yuzden anlamadim dedim bida anlatti kacar gbi gitti yanimdan. Sonra ailesinin yaninda surekli beni tersliyor. Disari ciktigimizda ozellikle eltimlerle ciktigimiz da ben bisey almak isteyince bana bagirio almio yani hep baska zaman aliriz dio . uc dort kez avm de ağlatmisligi vardir.
Ben o isten gelince kapida karşıliyorum. Odaya gelip arkasindan sevgimi gosteriyorum sariliyorum mesela. Ozledigim zaman da diyorum bi gelirmisin cok ozledim diye ama sanirim bu ilgimden de pek hosnut degil. Sacmalama gari . manyakmisin gari gbi sozleri cok fazla kullaniyor.
Gecen gece de yatagimiza yattik bu uyukluyodu sonra birden uyando. Ne oldu diye sordum bursaya düğüne gidicem ya 90 la mi gitsem diye dusunuoyodum dalmisim dedi. ( kv demgil umreye gittiler bugun 19 gunlugune ) bende iki gun sonra annenler umreye gidicek ve basbasa kalicaz yani bunu dusunmuosun heycanlanmiosun da mayisin 18 indeki dugunu mu dusunuosun dedim. Senle konusmamizin hic bir manasi yok bundan sonra bence muhattap olmayalim dedi bana !
Yani boyle iste . sanirim yanina yakistirmiyor. Istemiyor ki ondan boyle yapiyor. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Ayrica surekli kendini hakli goruyor. Kendi suclu olsa kalp kırsa bile benden bekliyor . yataga girince sirtini donup yatmasi gereken benken o bunu yapiyor. Deli oluyorum onun bu davranislarina .
meselası şu ; acayip soğuk davranın, yüzüne bakmayın ve kısa kısa cevaplar verin bir şey sorduğunda. Yatarken sırtınızı ona dönün. Eve geldiğinde kapıyı açar açmaz yüzünüzü görmeden içeriye geçin. Hissettirin yani kırıldığınızı. sonra eğer size sorarsa ne oldu sana diye birinci sorduğunda bir şey yok deyin , ikinci sorduğunda da oturun ve içinizi dökün. içinizi dökün dediysem de mesela ; ben çok kırılıyorum senin bu davranışlarına ve bu ilgisizliğine, böyle giderse ben senden boşanırım. deyip yanından gidin. daha da gönlünüzü alıncaya kadar konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?