çok talihsiz cümleler ne yazıkki.. arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmışlar. Olaydan sonraki ilk görüşmede davranışı tutumu nasıl oldu acaba? işin rengini o gösterecek
dün işten eve geç gittim hemen aradı nerdesin diye evde yemek de yoktu ben de çocuğun servisini bekledim çocuğu alıp çıktım yukarıya baktım makarna yapıyor ben hiç konuşmadım kendisi konuşmaya çalışıyordu ama özür dilemedi bende konuşmuyorum ..iki gündür de ayrı yatıyorum bakalım zaman gösterecek ne şekilde karar vereceğimi
çok talihsiz cümleler ne yazıkki.. arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmışlar. Olaydan sonraki ilk görüşmede davranışı tutumu nasıl oldu acaba? işin rengini o gösterecek
dün işten eve geç gittim hemen aradı nerdesin diye evde yemek de yoktu ben de çocuğun servisini bekledim çocuğu alıp çıktım yukarıya baktım makarna yapıyor ben hiç konuşmadım kendisi konuşmaya çalışıyordu ama özür dilemedi bende konuşmuyorum ..iki gündür de ayrı yatıyorum bakalım zaman gösterecek ne şekilde karar vereceğimi
neden yanlış anlayım bana yardımcı olmak için bişeyler yazıyorsunuz hepiniz ben de anlayamadım durumumda ne var ben onunla çıkarken bile bir sürü kişi benimle evlenmek istedi ama ben onu seçtim tamam çok güzel değilim ama arkadaşlarım arasında da üniversitede de beğenirlerdi beni sanırım hayatımın hatasını yaptım sevdiğim biriyle evlenmekle aslında senin sevdiğin değil seni sevenle evleneceksin ben bunu geç anladım
Canım en iyisini sen bilirsin ama ne olursa olsun yatağını ayırma bence...
Çünkü hemen alışıyorlar. Bir daha işin içinden çıkamazsın...
Merhaba siteye üyeydim ama hiç bir derdimi yazmamıştım daha önce.Ama dün eşim bana öyle bir laf etti ki birileriyle paylaşmadan duramayacağım.
Ben çalışan bir bayanım ve 3 buçuk yaşında bir kızım var.Eşim genelde ev işlerinde yardımcı olmaz.Hafta son tatilim hep temizlikle çamaşırla ütüyle geçer.Büyük temizliklerimde kadın tutarım.Eşime "Sen bana neden yardımcı olmuyorsun bak arkadaşlarımın eşleri hep yardım ediyormuş" dedim.Demez olaydım.ben onu nasıl başkalarıyla kıyaslarmışım.yardım etmezmiş canı isterse yardım edermiş.ben kadınmışım ben yapmak zorundaymışım.neyse daha neler neler.Neyse biz eşimle 4 sene çıktık.beşinci sene evlendik.bana demesin mi aslında ben seninle evlenmeyecektim ama sana acıdığım için sen ortada kalma diye evlendim diye resmen şok oldum ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk...
Canım en iyisini sen bilirsin ama ne olursa olsun yatağını ayırma bence...
Çünkü hemen alışıyorlar. Bir daha işin içinden çıkamazsın...
:uhm: sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?