kocam beni beğenmiyormuş

gerçi sürekli aynı şekilde psikolojik şiddet varsa boşanılır, ama bana sadece kavgada söylemiş gibi geldi her ne kadar kavgada bile söylenmez laflardan olsada

ya kusura bakma canım ama senin kocan pek bi havalanmış anladığım kadarıyla yok böyle bir saçmalık kim kime acıyıpta kendi hayatını zora sokar bırak sen o kocayı kendi bi acınası durma gelsinde anlasın neyin ne olduğunu ....

keşke kıyaslamak yerine yetişemiyorum yardımcı olsan biraz sende birlikte işlerimiz bitse kendimize vakit ayırsak gibi konuşsaymışsın..
hemen boşanma gibi şeyler düşünme bence,sürekli bu şekilde sana yaklaşırsa düşünürsün tabi ama anladığım kadarıyla ilk kez böle bişi yaşadınız..

erkekler canları yanınca can yakmayı pek sever.
boşver bence,4 yıl aklı nerdeymiş.
hiç kaale bile alma,canını sıkma.
beğenmiyorum demesi kaba olmuş,şu an yanında sen olduğuna göre bu söylediği ne derece doğru düşünsün.

ayrıca kavga anında söylenenlere çok takılma,o an ki sinirdir.
özür dilemeli ve herşey düzelmeli.

bazıları boşan demiş,evlilik bu kadar basit bir kurum mu?
her tatışmada darmadağın edilsin.

Allah herkese sağlık,sıhhatli,huzurlu ömür versin.

eminim eşin şimdi hatırlamıyordur bu söylediklerini.

terbiyesiz yardım etse ne var incilerimi dökülürmüş. valla benimki yardım etmediğinde hemen söylenirim. ben büyük temizliklerimide kendim yaptığımdan mecbur yardım edecek. sonuçta sende çalışıyorsun. yaptıklarının cezasını çekmeli bence

Bu laf bana tanıdık geldi,
Geçen hafta bana da eşim olacak adam buna benzer bir laf etti, benim gibi bir kadınla evlendiğine pişmanmış paşamalsanaalsanasmile kendisi çok matah ya neyse
Bak sen dedim madem öyle, bundan sonra da böyle deyip, hiçbir ihtiyacını 1 hafta karşılamadım, yemek, içmek,ütü çamaşır vs. konuşmadım da..
Tabi paşamın ağırına gitti, hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor ama aldığı cevap 5 karış surat.
Sonra dedi ki böyle yaparsan evi terkederim, dedim koş kapı 5 metre ileride, seni tutan yok

Yani canım sözün özü adamları bu duruma getiren biz kadınlarız, bazen kendimizi anaları zannedip her istediklerini yaparsak, en ufak bi problemde en ağır lafı söylüyorlar.
Hiç taviz verme, boşanmak çözüm değil, ama bu lafını da yedirmesini bil ona, görsün bakalım kiminle aşık attığınıalsanaalsanasmile

Çok çirkin sözler bunlar.Belli ki çok sinirlenmiş ama yanlış yerden vurmuş.
Mutlaka ki yaralanmışsınızdır ama çocukta varmış,
ayrılık için acele karar vermeyin derim.
Tabiri caizse süründürün,söylediklerinin bedelini ödetin,
ve sizi bir daha benzeri bir durum yaşanmayacağına dair
inandırmasını isteyin.
Yinede tatmin olmuyor ve kapatıp yeniden devam edemiyorsanız
karar sizin...

boşan diyenlere hayret ediyorum resmen galyana getiriyorsunuz pireye kızıp yorgan yakılırmı? sanki sizin ailenizde böyle şeyler olmuyor ya da anne babanız arasında böyle diyaloglar geçmiyor.kocandan sinirini çıkar bir şekilde surat as,konuşma bir süre kocanla, sende iğneleyici laflar söyle onun sözüne karşı sende sessiz kalma bağır çağır ama boşanmak ne demek yahu bu kadar da değil.

Katılıyorum,evlilik bir tercihdir.Sonuçta hiçbirimiz istemediğimiz,beğenmediğimiz kişilerle
evlenmek durumunda değiliz.
Eşi kendisini beğenmiş,sevmiş ve hayatını geçirmek için evlenmiş.
Kriz durumunda sinirle ağzından çıkanlar yüzünden,
ayrılık kararı almak anlamsız.
Evlilikler ne krizleri aşıyor,ne fırtınaları atlatıyor da,
bunu mu aşamıycak?
Evlenirken yaşanılan sıkıntıları düşünebilsek,
böyle tartışma anlarında çok daha hassas olunur.(her iki taraf için de)
Boşanmak çözüm değil,önemli olan böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorsa,
kalıp telafi etme şansı vermek.Ama kavgayla,tartışmayla ama güzellikle.

vay hödük vaylmaz:
bende sinir aninda söylenmis bir söz oldugu kanaatindeyim
bosama ama süründür:umursamaz:

Yaptığınız kıyaslama hoşuna gitmemiş olabilir, farklı algılamış olabilir,
ama verdiği tepki dehşet verici bence..
Fikri ayrılma yönünde olanlara uzaylı gözüyle bakılmış ama herkesin hayata bakışı, olaylara vereceği tepki farklıdır.
Eşiniz zaten sinirlendiği zamanlarda ağzından çıkanı kulağı duymayan bir adamsa,
ve siz onu daha önce de tolere ettiyseniz, bu da tolere edilebilecek bir durum olabilir.
Ya da umursamam, takılmam da diyebilirsiniz.
Herkes farklı..
Şahsen ben bu cümleyi kaldıramam, aklımdan çıkmaz, sürekli kurar kendime zarar veririm,
ve dolayısıyla evliliğimi sürdürmek işkence olur. Yani kendimi biliyorum sonuçta..

Vereceğiniz karar ne olursa olsun, kendinizi yıpratmayın.

çok talihsiz cümleler ne yazıkki.. arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmışlar. Olaydan sonraki ilk görüşmede davranışı tutumu nasıl oldu acaba? işin rengini o gösterecek

yaaa erkek ıste ...kıyaslanmak hosuna gıtmemıs son soylenecek lafı basta soylemıs...benım esımde soyluyordu sınırlendıgınde bende kafama takıp nasıl yanı dıye kafayı yıyordum...en sonunda ıyı evlendın acınacak durumum olmadıgını gordun sımdıde gıt boşa dedım...o oldu bır ıkı defa daha aynı cevabı verdım...sana yalvarmadı kımse dedım ...sımdı soyleyemıyor...sınırle ne soyledıklerını bılmıyorlar...alınıp kendı kendını yeme...uyar ...aldırma...ıyı sımdıde gıt boşa de..

Genelde Türk erkekleri ev işlerinde hanımlarına yardım etmezler, yardım etmedikleri gibi bir de dağıtırlar maalesef. Ama yine de başka erkeklerle kıyaslanmak hiç hoşlarına gitmez.. Eşinin sana seninle evlenmeyecektim demesi sinir anında söylenmiş bir söz gibi geldi bana. Madem seni beğenmiyormuş kaç yıldır neden seninle birlikteymiş. Ayrıca, acınacak neyin var ki. Çalışıyorsun bir de üstüne üstük. Kadın çalışarak erkek işini yapmaya uğraşıyorsa, erkek de evde yardım ederek çalışan hanımına yardımcı olmalı bence. Artık kadın işi, erkek işi diye birşey olmamalı bu devirdelmaz:

canim bence her kadin bazi zamanlar kocasina kizar ve diger erkekleri ornek gosterir. yani ister istemez olur bu. falancanin kocasi evlilik yildonumunde sunu almis, neden sen almiyorsun vs vs? yani bence soylediginizde cok canini acitacak bir sey yok. ne bileyim erkekligine kufredersiniz de cok cani acir intikam alir, ama ne alaka. her kadinin bazen yaptigi seyi yapmissiniz bence bu hafifletici sebep degil onun yaptiginin yaninda.

bence sakin olun ve belki de iyi bile oldu. cunku soyle dusun. madem sen kadinsin isin ne? camasir bulasik. o zaman calismak zorunda da degilsin.

ama calisacaksin degil mi? ha o zaman her hafta sonu yarim gunlugune gundelikci gelecek eve. camasiri utuyu o halledecek. sen de guzelce kuaforune gidip, alisverise cikacaksin. bunu misilleme olsun diye bir hafta degil her hafta yapacaksin.

ayrica sakin bir zamninizda bize soyledikleinizi ona da soyle. senle cikarken baskalari da evlenme teklif etti ebn senin bu dedigini anlamadim, keske biraksaydin da! benim gibi acinacak biri senin gibi tembel adi serefsiz bir adamla evlenmeseydi. dersin. yani o zamanlar seni cok isteyen baskalari oldugunu soyle. biraz da onun cani yansin.

isterse gitsin bosanma davasini acsin. seve seve bosanirim senden de. ama simdi sen bana gene acirsin! bosanamazsin o yuzden isini kolaylastirip ben acacacagim hiccccc de acimayacagim de.

Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, yangına körükle gitmeyin arkadaşlar. Kavga anında söylenmemesi gereken çok şeyler söyleniyor maalesef. Kocasına Adi, şerefsiz falan derse arkadaş da onun seviyesine inmiş olmaz mı? Kavgalar, kavga bile olsa biraz daha üsluplu olmalı. Hemen davalar açıldı. Vur dedik öldürdünüz yanii. :asigim:

inşallah içinden gelerek değil kızdırmak için söylemiştir çok canıy yanıyor nasıl içinden çıkaracağım bu lafı bilmiyorum...

Zor bir durum
Sabırlar diliyorum.
Unutma kadın dediğin doğuştan güçlü yaratılmıştır
Kas gücümüz olmasa da ruhsal dayanıklılığımız hat safhada
Yıkılma derim (demesi kolay tabi)
Sıkma canını onun ayıbı o kaybetti
Ve canın ne yapmak istiyorsa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…