karı kocada çalışıyosa evin bütün yükü nasıl kadına ait oluyor anlamıyorum, bencilce hatta acımasızca bence
boşan diyenlere hayret ediyorum resmen galyana getiriyorsunuz pireye kızıp yorgan yakılırmı? sanki sizin ailenizde böyle şeyler olmuyor ya da anne babanız arasında böyle diyaloglar geçmiyor.kocandan sinirini çıkar bir şekilde surat as,konuşma bir süre kocanla, sende iğneleyici laflar söyle onun sözüne karşı sende sessiz kalma bağır çağır ama boşanmak ne demek yahu bu kadar da değil.
canim bence her kadin bazi zamanlar kocasina kizar ve diger erkekleri ornek gosterir. yani ister istemez olur bu. falancanin kocasi evlilik yildonumunde sunu almis, neden sen almiyorsun vs vs? yani bence soylediginizde cok canini acitacak bir sey yok. ne bileyim erkekligine kufredersiniz de cok cani acir intikam alir, ama ne alaka. her kadinin bazen yaptigi seyi yapmissiniz bence bu hafifletici sebep degil onun yaptiginin yaninda.
bence sakin olun ve belki de iyi bile oldu. cunku soyle dusun. madem sen kadinsin isin ne? camasir bulasik. o zaman calismak zorunda da degilsin.
ama calisacaksin degil mi? ha o zaman her hafta sonu yarim gunlugune gundelikci gelecek eve. camasiri utuyu o halledecek. sen de guzelce kuaforune gidip, alisverise cikacaksin. bunu misilleme olsun diye bir hafta degil her hafta yapacaksin.
ayrica sakin bir zamninizda bize soyledikleinizi ona da soyle. senle cikarken baskalari da evlenme teklif etti ebn senin bu dedigini anlamadim, keske biraksaydin da! benim gibi acinacak biri senin gibi tembel adi serefsiz bir adamla evlenmeseydi. dersin. yani o zamanlar seni cok isteyen baskalari oldugunu soyle. biraz da onun cani yansin.
isterse gitsin bosanma davasini acsin. seve seve bosanirim senden de. ama simdi sen bana gene acirsin! bosanamazsin o yuzden isini kolaylastirip ben acacacagim hiccccc de acimayacagim de.
inşallah içinden gelerek değil kızdırmak için söylemiştir çok canıy yanıyor nasıl içinden çıkaracağım bu lafı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?