mesajınızı aldım ama üzgünüm özel mesaj atamıyomuşum mesaj sayımdan dolayı sanırsam...
Evi terk etti demesi önemli gibi üzerinde duruluyo ama bence çok birinci planda önemli değil, (o döneme ait mesaj vs yok mu elinizde onun siizi eve bıraktığı, evi terk etmediğiniz) sizin annesi ile bir arada oturmak durumunda olmanız "bir aile olabilme" şansınızı kısıtlayan bir durum, yaşadıysanız bunun sıkıntılarını aktarabilirsiniz, ev kredisi kayınbaba üzerine ama eşiniz mi ödüyor, ev eşimin üzerine değil demiştiniz galiba, bunu ıspatlamanız zor olacaktır, komşu olarak ciddi bir şahidiniz varsa yeminli şahitlik isteyeceksiniz ben şahitlik yapmak istemiyorum diye bir şey yok aslında siz adını yazdırsanız polis zoru ile bile olsa gelmek zorundalar ama tabi pek böyle olamıyor yada o sinirle sizin aleyhinize şeylerde söylenebiliyor herkes yemin konusunda da hassas davranmıyor

aldatıldığınız şüphesinden bahsetmişiniz aslında en önemlisi bu, böyle birşey varsa tel. kayıtlarından çıkar, şirket tel olması önemli değil mutlaka dikkat çekecek saatte yada sıklıkta konuşma
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/guclubacismile.gifyapılmıştır... buarada baba ile çocuğunuz arasında şahsi ilişki kuruldu mu? görüşüyorlar mı?
(buarada kusura bakmayın konunun tamamını okuyamadım belki bunların cevabını vermiş de olabilirsiniz)