Kocam beni boşuyor yardım edin...

çok üzüdüm ve mrak ettim ... barodan avukat talep ettimi arkadaş ya da burada söylenmeyen şeyler var... bana öyle geldi... boşanıcaz diyip birde hergün naber diye arayacak ha! o bana bir yaptıysa ben ona bin yapmanın arayışına girerdim hazal çok mu aşık çok mu saf çok mu çaresiz bu kızın ailesi eşi dostu akıl vereni hiç mi yok....

karanfilli barodan değil ama bir avukat tuttum.... karşı dava açtım o günlerde görüştük fakat iki aydır görüşmüyoruz arayamıyor artık...

çok iyiniyetliyim...ve seviyorum...hala herşeye rağmen seviyorum...

100 tl mi ? şaka gibi hiç vermese daha iyi 100 tl için mi adamla yüz göz olucaksın. çok üzüldüm duruma ya.senin için yapılabilecek şey sadece 100 tl mi?bumudur yani.allh sabırlr versin sana .sen çocuğun için dik dur üzüntünü ona yansıtma :(

şaka gibi ama gerçek hakim çocuk büyütmüyor herhalde...çocuk masrafını bilmediğine göre...avukatım ısrarla müvekkilim çalışmıyor desede bekleyecek dedi...eşim gayet rahat eşim ünv mezunu çalışsın diyebilme ukalalığını gösteriyor hakime...
iyi dileklerin için sağol

Kesinlikle cok iyi bir avukat bulun ve esinize bunu söylemeyin ki o karsi önlem alamasin siz yanliz saf zannetsin.

bosamayip süründürmek süper bi fikir fakat saglam bi sinir sistemi gerek bunun icin :)

haaa bu arada sakin medeni olmayin bu konuda, ne alabiliyorsaniz alin gerekirse poposundaki donuda... toz bezi yaparsiniz bi kösede dursun :66:

canım beni güldürdün allahta seni güldürsün...

arkadaşım eşin gerçekten ailesi istemediği içinmi boşanıyor.yoksa başka bir nedeni varmı..senin hikayenin aynısı benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı.onın oğlu vardı.2.5 yaşlarında eşi ablasına yoladı vede sonra ortada hiç birşey yokken birdaha gelme dedi...arkadaşım yılmadı.kendini geliştirici kurslara falan gitti.buarada boşanmak için mahkeme açıldı.daha boşanmadan eski eşi bir kadınla ortaya çıktı.tabi boşanma süreci 1 -1.5 yıl falan sürdü.ayrıldıktan sonra buldu denildi.ama ben vede arkadaşım okadar eminizki başka bir kadın için bunu yaptı.nafaka alamadı.ev ve arabaları vardı.adam arabayı mahkeme sırasında ortadan kaldırdı ve arabam yok dedi 4 yıl oldu arkadaşım babası evine gideli nafaka alıyor ama mal henüz paylaşılmadı.adamın çocuktan haberi bile yok...anlayacağın dikkat et.çocuğunun hakkını kimseye kaptırma ,kendini asla salma.benim arkadaşım kurslara gitti ve estetisyenlik yapıyor.çokta güzeldir.bir havalı anlatamam.kocası arada geliyormuş çatlıyormuş.eminim diyordirki ben bu kadını nasıl bıreaktım.ama tabiki senin başka sebeplerin vardır.yuvan ortak bir şekilde kurtarılma çabasındadır sabret derim.küçültücü şeylerde bulunmabırak sen haklı kalasın.suçlu o olsun.allah yardımcın olsun...çocuğun inşaaallah huzurlu mutlu bir yuvada büyür..............

canım benim kızımda ikibuçuk yaşında boşanmak ayaklarının üzerinde durmak ayrı bir zorluk ama çocuğa babasızlığı anlatmak onun psikolojisi ayrı bir sorun...

Biraz uzattım ama ben eski kadınları çok seviyorum.Annemin arkadaşlarından bir kaç örnek bile var.Zamanında adamlar bir kadına takılıp karısına boşanalım diye baskı yapıyormuş ben ortaokul dönemlerindeyken '' ay ne gurursuz kadın ben olsam beni istemeyeni ben de istemem '' derdim.Kesin boşanırdım.Ama kadın ne yapmış aynı anlattığım gibi yukarda hayır demiş olmamış,işi deliliğe dökmüş şiddet görmüş,en son kabullenir gibi yapmış ama evden asla çıkmamış düzeni bozmamış.En son adam rezilliği ile kalıyor zaten.DÖnüp karısına geliyor kadın da kocasının aslında düzeleceğini ama bu erkeklerde böyle sapıtmalar olduğunu sonra düzeleceğine inanmış.Şimdi inanın eşi pervane.Çok örnek duydum böyle annemlerden.Dayağa ,sözlü ya da davranışsal tacize demiyorum ama diğer yönlerden şilkayetiniz yoksa mücadele edin lütfen ! Ona istediğini vermeyin.Onu ve annesini memnun etmeyin.Rezil edin utandırın onları.

canım haklısın diren diyorsun...daha öncede kaynanayla yaşadığımız problemde direndim...fakat evim ayrıydı...kaynananın yanına taşındık ve şu an benim bir evim bile yok...eğer eşimin ailesi olmasın herşeye rağmen evliliği bitirmem ama onlar var oldukça bu evlilik biter...

ben ilk sayfaları okuudum ve konuyu az çok anladım aynı baskıyı kaynanamlarda bana yapıyordu canım benim aynı senin gibi durumlarda kalmıştım annesi ruh hastasıydı resmen ve ama ne olursa olsun annem haklıdır derdi bana da olmuyor olmuyor diyordu kafam karışık diyordu inanki annesi okadar baskı yapıordu ki ayırmak için ... benim de aynı kendileri ev almak için altınlarımı aldılar ben dört aylık evliyken daha ... neyse ben gururuma yediremezdim beni çok severek evlenen eşimi annesine verip yenik duruma geçemezdim öyle dualar okudum ki öyle yalvardım ki allah a allahıma binlerce sükür şuan iyiyiz.. o dualar çok önemli bak kocan yola gelir eminim. internetten buldum duayı ve çok güzel sonuç aldım ama eve girmek şart tamammı eve girebiliyor musun.... hemen pes etme yapabileceğin herşeyi dene....

Bende boşanmayın diyorum. Çünkü bende evliliğimde kayınvalidemden duymadığım hakaret kalmadı. Çok patavatsız sürekli aşağılayıcı konuşurdu, başkalarını över dururdu eşimin yanında başka kızların güzelliğinden ballandıra ballandıra bahsederdi hatta evlerine gelen kıza oğlum bekar olsa seni alırdım derdi. Delirdim kavga ettim ne oldu bir hiç. Uzaklaştım onlardan eşimde öyle. Eşimle uygun dille konuştum şimdi ayda yılda bir görüşürz takmıyorum bile kafama... Kendini yesin onlardan aldığımız desteğimizide kestik eve bereket, mutluluk yağdı resmen.
Sen sen ol eşinle yine konuş bak çocuk büyüdükçe dillendikçe eşininde hoşuna gidecek, değişecek, artık eskisi kadar ailesini takmıcaktır. Eşimde çok kırardı beni kafasına göre takılırdı adliyelere bile gitmiştik boşanmaya, çok yalan söylerdi şimdi çok değişti herkez bunun farkında kariyerinde yükseldi ve bende değiştim, çocuğumda çok mutlu. Eskiden eşmi arardururdum bakı yapardım artık aramıyorum o beni merak ediyor, vesveseyide bıraktım, dırdırıda. Keşke evliliğinize bir şans daha verseniz daha çok günleriniz olacak birbirinizi daha iyi anlayıp tanıyacaksınız, değişeceksiniz, kendinize bu şansı tanıyın ve güzel bir dille buluşup konuşun. Artık bir çocuğunuz olduğunu onun mutluluğu geleceği için anlamsız yere boşanmamanız gerektiğini ve ailesinin çok dışarıda bir etken olduğunutatlı dille konuşun. Ben eşimle flörtü sayarsak 8 senedir birlikteyim nerelerden nerelere geldik kaç defa boşanacaktık. Ama kötü günler artık çok geride kaldı ben onu tanıyorum o beni. Kaynanamda dış kapının mandalı bananeee... :47:

yaşadıklarımın yakınını hatta aynını yaşamışın fakat arada bir fark var eşim ailesi istediği için benimle boşanıyor...beni değil ailesini tercih ediyor...

ben ilk sayfaları okuudum ve konuyu az çok anladım aynı baskıyı kaynanamlarda bana yapıyordu canım benim aynı senin gibi durumlarda kalmıştım annesi ruh hastasıydı resmen ve ama ne olursa olsun annem haklıdır derdi bana da olmuyor olmuyor diyordu kafam karışık diyordu inanki annesi okadar baskı yapıordu ki ayırmak için ... benim de aynı kendileri ev almak için altınlarımı aldılar ben dört aylık evliyken daha ... neyse ben gururuma yediremezdim beni çok severek evlenen eşimi annesine verip yenik duruma geçemezdim öyle dualar okudum ki öyle yalvardım ki allah a allahıma binlerce sükür şuan iyiyiz.. o dualar çok önemli bak kocan yola gelir eminim. internetten buldum duayı ve çok güzel sonuç aldım ama eve girmek şart tamammı eve girebiliyor musun.... hemen pes etme yapabileceğin herşeyi dene....

artık imkansız benim ayrı evim yoktu kaynanamlara taşındık evi alınca...dört yıl beraber oturacaktık...duayı bana gönderirmisin yada nerden buldun....

uzaktan tanıdığımız bir kadın var. ayrı yaşama davası açmış ve asla boşanmıyor. ve bir sürü nafaka alıyor. adam emekli bile olamıyo, emekli parasının yarısını kadın alcak diye. hiç bir şey alıp satamıyo,satsa parası ortak,aldığı şeye karısı ortak olacak. 3-4 senedir uğraşıyo adam boşanmak için. kadın aynı evdede yaşamak istemiyo adamla.. yani sende boşanma bir süre.. nafaka için dava aç bişeyler yap
Allah yardımcın olsun canım duayı elden bırakma..
hakkında hayırlısı olsun

Sayfaların tamamını okuyamadım ama aile mahkemesinde çalışan bir uzman olarak belki yardımım olabilir diye düşündüm, hatta ankaradasınız sanırım, dosyanızın bana gelme ihtimali bile var (hakim taktiri ile bazı dosyalarda uzman raporu isteniyor) anladığım kadarı ile artık sizde karşı davacısınız ve en azında maddi olarak hakkınız olanı almak istiyosunuz ama eşinizin üzerine kayıtlı birşey yok, eşiniz eğer kredi kartı kullanıyorsa kendi adına ve yüklü miktarda kullanıyorsa bunları dökümünü vs isteyebilirsiniz emin olun hakimi etkiliyor, tazminat kısmı karşı tarafın kusurlu olduğunu ıspatlamanıza bakar burada da en önemlisi tanıklar (mümkünse birinci dereceden akraba olmayan komşu, arkadaş gibi) bu konularda zaten avukatınız sizi yönlendiriyordur...benim yardımcı olabilceğim birşey varsa sorabilirsiniz...
Çok zorlu bir yol... umarım hayırlısı olur sizin ve öncelikle kızınız için...

mesajınızı aldım ama üzgünüm özel mesaj atamıyomuşum mesaj sayımdan dolayı sanırsam...
Evi terk etti demesi önemli gibi üzerinde duruluyo ama bence çok birinci planda önemli değil, (o döneme ait mesaj vs yok mu elinizde onun siizi eve bıraktığı, evi terk etmediğiniz) sizin annesi ile bir arada oturmak durumunda olmanız "bir aile olabilme" şansınızı kısıtlayan bir durum, yaşadıysanız bunun sıkıntılarını aktarabilirsiniz, ev kredisi kayınbaba üzerine ama eşiniz mi ödüyor, ev eşimin üzerine değil demiştiniz galiba, bunu ıspatlamanız zor olacaktır, komşu olarak ciddi bir şahidiniz varsa yeminli şahitlik isteyeceksiniz ben şahitlik yapmak istemiyorum diye bir şey yok aslında siz adını yazdırsanız polis zoru ile bile olsa gelmek zorundalar ama tabi pek böyle olamıyor yada o sinirle sizin aleyhinize şeylerde söylenebiliyor herkes yemin konusunda da hassas davranmıyor:( aldatıldığınız şüphesinden bahsetmişiniz aslında en önemlisi bu, böyle birşey varsa tel. kayıtlarından çıkar, şirket tel olması önemli değil mutlaka dikkat çekecek saatte yada sıklıkta konuşma yapılmıştır... buarada baba ile çocuğunuz arasında şahsi ilişki kuruldu mu? görüşüyorlar mı?
(buarada kusura bakmayın konunun tamamını okuyamadım belki bunların cevabını vermiş de olabilirsiniz)

Arkadaşım açıkçası bende duların gücüne çok inanırım. Sana bunu söylemedim aslında ama ne zaman bir sorun yaşasak çıkmaza girsem bunları 2 günde yada 3 günde bir okurum... Sende 2 gün oku bakalım, niyetini et, inanıyorumki herşey çok değişecek... Ne zaman okusam eşim çok sinirliyse, aksi ve öfkeliyse kedi gibi olur dili çözülür, yumuşayıverir :)

Sırlı esma-ül hüsna duası...

Bismillahirrahmanirrahim

1-Fatiha 3,kere
2-Ayet-el kürsi 3,kere
3-ihlas 3,kere
4-Felak 3,kere
5-Nas 3,kere sırasınla bu sureler okunur arkasından alta yazıcağım esmalar yazdığım sırada okunmalıdır.

"Ya ALLAH
Ya RAHMAN
Ya RAHİM
Ya HAYYU
Ya KAYYUM
Ya KERİM
Ya RABELALEMİN
Ya ZÜL CELALİ VEL İKRAM"- Bu esmaların bütünü 100 adet okunmalıdır. Sayıyı tamamladığımızda Allah’tan hacetimiz olan ne ise madi manevi çözülmesini istediğimiz problemlerimizin bedensel ruhsal rahatsızlıklarımızın vs gibi sıkıntılarımız giderilmesi için duanızı yapın ve arkasından
"Velhamdülinlahi rabbil alemin el Fatiha" deyip ve 1 Fatiha okunuyun.

Burada size vermiş olduğum esmalar AZAMETİ yüksek olan esmalardır. Bu esmaların vereceği şifa tartışılamayacak kadar güçlü kıymetli ve bir okadarda değerlidir.
Zaten esmalara başlamadan önce okuduğumuz sureler bulunduğumuz mekan içinde var olupta algılayamadığımız tüm negatif enerjilerden arındırır ve okuyacağımız bu azameti yüksek olan esmaların enerjileri hat saffaya ulaşarak bulunduğumuz mekan dahil olmak üzere o saf temiz ve olması gereken yerden var olan pozitif enerji tüm bedenimizi kuşatır sarıp sarmalar yüksek derecede frakans yayar bu duayı hiç değilse günde 1 defa bu şekilde okumak lazımdır bu duanın sırları sayılamayacak kadar çoktur bu duayı okuyarak bu sırlara ALLAH,ın izni ile nail olmak ve keşfetmek sizin elinizdedir...

egerkı annesı ıle aranızda kalmakdan sıkıldıysa alır karısını cocugunu uzaklara tasınır sankı baska memleketlerde ısmı yok ıyı canım oturcak annesı ıle konsucak gelıcek bosanma davası acıcak bıde sızınle oturup konusmadan bence bu ısın altında bı kaynana kokusu var aklını kullan bosanma o sızın canınızı acıtacagına sız onun ve aılesının acıtın derım

merhaba arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı sebe ise annesi ile aramda kalmaktan sıkılmış ailesi ile oturmuşlar karar almışlar boşanmamıza karar vermişler annemin yanına beni gezmeye diye gönderdi sonra geldi kararını açıkladı...ikibuçuk yaşında kızım var...kocamla hiç bir problemim yok idi...senden severek boşanıyorum dedi...ama mahkemeye kadar beklemeye tahammülü yokmuş şubat sonunda mahkememiz o ise anlaşmalı boşanalım ben kafamı rahatlatmak istiyorum diyor...üzerine kayıtlı hiçbir şey yok nafakanı vereyim eşyanın yarısını vereyim yeterki boşanalım diyor başka birşey demiyor...hala ben boşanmayı kabullenemez iken her aramasında barışmak istiyor derken o boşanmayı istiyor canım acıyor yasal olarak hiç bir bilgim yok...bana yardım edin ne yapmam gerekiyor...
: (

mrb oncelikle uzuldugmu belirtmek isterim.. Kiziniz daha cok kucuk. severek ayriliyorum diye bahane olmaz arkadasim.. Annesiyle aranizda sorun varsa ikinizin arasini bulmak onun gorevidir. Nasil ailesiyle oturup bosanma kariri aliyor cok sacma bisey ben bile sinirlendim yani.Ailesinin boyle bir karari vermeye hakki yok. Guzelce konusun eger hala bosanmakta israrliysa yapacagniz ne olabilirki.. Ustelik ailesiyle bosanmamiza karar vermisler dedinizya benim bildigim aileler bosanmayi onlemeye calisir yuva yikilmasin diye ne gerizekali insanlar var

Son düzenleme:
en kısa zamanda bir avukatla konuş, seni gezmeye diye götürüp kal orda ben boşanacam ne demek yaa. bence de bi an önce başından atmaya çalışmasında bi iş var zaten. bence boşanma süründür boşanırsan da nafakanı da al tazminatta iste, bileziğin altının varsa onları da geri istiyorum de.

Allah yardımcın olsun canım.

mesajınızı aldım ama üzgünüm özel mesaj atamıyomuşum mesaj sayımdan dolayı sanırsam...
Evi terk etti demesi önemli gibi üzerinde duruluyo ama bence çok birinci planda önemli değil, (o döneme ait mesaj vs yok mu elinizde onun siizi eve bıraktığı, evi terk etmediğiniz) sizin annesi ile bir arada oturmak durumunda olmanız "bir aile olabilme" şansınızı kısıtlayan bir durum, yaşadıysanız bunun sıkıntılarını aktarabilirsiniz, ev kredisi kayınbaba üzerine ama eşiniz mi ödüyor, ev eşimin üzerine değil demiştiniz galiba, bunu ıspatlamanız zor olacaktır, komşu olarak ciddi bir şahidiniz varsa yeminli şahitlik isteyeceksiniz ben şahitlik yapmak istemiyorum diye bir şey yok aslında siz adını yazdırsanız polis zoru ile bile olsa gelmek zorundalar ama tabi pek böyle olamıyor yada o sinirle sizin aleyhinize şeylerde söylenebiliyor herkes yemin konusunda da hassas davranmıyor:( aldatıldığınız şüphesinden bahsetmişiniz aslında en önemlisi bu, böyle birşey varsa tel. kayıtlarından çıkar, şirket tel olması önemli değil mutlaka dikkat çekecek saatte yada sıklıkta konuşma http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/guclubacismile.gifyapılmıştır... buarada baba ile çocuğunuz arasında şahsi ilişki kuruldu mu? görüşüyorlar mı?
(buarada kusura bakmayın konunun tamamını okuyamadım belki bunların cevabını vermiş de olabilirsiniz)

evi terk etmediğim iddaasını şu şekilde çürütebilirim...31 ekimde ailemin yanına gönderdi fakat kurban bayramında edirneye gittik ablasına gezmeye...edirnede olduğumu fotoğraflarla ispat edererim...evi terk eden kadını neden bayramda edirneye tatile götürdü bu çelişki benim lehime...otobüs biletlerim var fakat nakit mi aldı kredi kartımı hatırlamıyorum ve bilettede yazmıyor...bunu firmadan çıkartabilirmiyiz bilemiyorum...

başka kadın olduğunu düşündüm fakat o kadarda ihtimal vermiyorum olsada ispatlayamam çünkü santral memuru ve tel den ziyade yüz yüze görüşme söz konusu...

davam üç aile mahkemesinde çocuğum için bana yardımcı olurmusunuz?

uzaktan tanıdığımız bir kadın var. ayrı yaşama davası açmış ve asla boşanmıyor. ve bir sürü nafaka alıyor. adam emekli bile olamıyo, emekli parasının yarısını kadın alcak diye. hiç bir şey alıp satamıyo,satsa parası ortak,aldığı şeye karısı ortak olacak. 3-4 senedir uğraşıyo adam boşanmak için. kadın aynı evdede yaşamak istemiyo adamla.. yani sende boşanma bir süre.. nafaka için dava aç bişeyler yap
Allah yardımcın olsun canım duayı elden bırakma..
hakkında hayırlısı olsun

canım boşanmak için karşı dava açtım...hukuk o kadar cetrefilliki...boşanmak istemesem üç yıl dava açamıyor ama açtığında bir celsede bitiyor...hakim nafaka bile vermedi bana...çocuğuma sadece yüz tl verdi...

mrb oncelikle uzuldugmu belirtmek isterim.. Kiziniz daha cok kucuk. severek ayriliyorum diye bahane olmaz arkadasim.. Annesiyle aranizda sorun varsa ikinizin arasini bulmak onun gorevidir. Nasil ailesiyle oturup bosanma kariri aliyor cok sacma bisey ben bile sinirlendim yani.Ailesinin boyle bir karari vermeye hakki yok. Guzelce konusun eger hala bosanmakta israrliysa yapacagniz ne olabilirki.. Ustelik ailesiyle bosanmamiza karar vermisler dedinizya benim bildigim aileler bosanmayi onlemeye calisir yuva yikilmasin diye ne gerizekali insanlar var

canım kayınbabayı üç defa aradım fakat konuşmak istemediğini söylerek kapattı telefonu suratıma....sonrada tamamen kapattı...beni boşversinler ailemi arayabilirlerdi...adamlar beni gözden çoktan çıkarmış...ev almaları bahane evin içine getirip sonrada tekmeyi vurmakmış niyetleri...

evi terk etmediğim iddaasını şu şekilde çürütebilirim...31 ekimde ailemin yanına gönderdi fakat kurban bayramında edirneye gittik ablasına gezmeye...edirnede olduğumu fotoğraflarla ispat edererim...evi terk eden kadını neden bayramda edirneye tatile götürdü bu çelişki benim lehime...otobüs biletlerim var fakat nakit mi aldı kredi kartımı hatırlamıyorum ve bilettede yazmıyor...bunu firmadan çıkartabilirmiyiz bilemiyorum...

başka kadın olduğunu düşündüm fakat o kadarda ihtimal vermiyorum olsada ispatlayamam çünkü santral memuru ve tel den ziyade yüz yüze görüşme söz konusu...

davam üç aile mahkemesinde çocuğum için bana yardımcı olurmusunuz?[/Q
nasıl yardımcı olabilirim çocuğunuzla ilgili? elimden geleni yapmaya çalışırım...

Back
X