Okey diyip yoluna bakman lazm6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Ne biçim soru bu yahu.Boşaman lazım tabiki.6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Kız hala soruyor musun ne yapmam lazım diye yapılcak tek şey boşanmak tabiki6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Onun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmışSenin onu boşaman lazim. Bu ne bacim boyle hayat mi olur?
Yok bende istiyorum boşanmak bugün söyledim zaten gel bosanalim diye ama ben hakkımı istiyorum odedigim borçlarını 6 yılımı istiyorum bir evi var onu vermesini istiyorum verir mi onuda bilmiyorumÇocuk yok koca ortada yok ne yapabilirsinki bosan sende onune bak zaten baskada secenegin yok gibi
Bir de çocuk mu yapacaktın bu andavala?Verilmiş sadakan varmış,boşan ve önüne bak.Onun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmış
İstediğimi verirse bende boşanmak istiyorum tbikide sürdürmek istemiyorumKesin kadın zengindir boşanıp onunla evlenecek. Siz bilirsiniz zorluk çıkarıp boşanmayabilirsiniz yada boşanıp önünüze bakabilirsiniz.
Aynen öyle haklisinizBir de çocuk mu yapacaktın bu andavala?Verilmiş sadakan varmış,boşan ve önüne bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?