- 3 Haziran 2023
- 1.302
- 5.140
- 88
- 26
Adam seni kendinden kurtarmış.tek iyi noktası.6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Haklısınız esseklik ettim bekliyerek baştan ben onu birakacaktim buraya kadar gelmiycekti ama işte oldu.kendi evi verecek sözde ama ya vazgeçerse guvenemiyorumSizi dolandırmamış, borçlarını isteyerek ödemişsiniz, zorla almamış. İlk günden işsiz güçsüz çalışmayan adammış. Karşı taraf niye 6 yıl evli kaldınız niye boşanma davası açmadınız derse ne cevap vereceksiniz? Ailesinden kalan veya evlilik öncesi alınan ev ise hak iddia edemezsiniz. Zaman sizin aleyhinize işliyor. Boşanmıyorum o halde, otur öyle derse ne yapacaksınız? Zararın neresinden dönseniz kar. Bir an önce boşanın da yolunuzu çizin. Çocuğu da sizi seven değer veren birinden yaparsınız.
Aldattığı için tazminat almaya çalışın. Normalde sizin onu boşamanız gerekiyor. 0 50 yaşındaki kadınla da muhtemelen bir çıkarı vardır. Geri dönerse de kabul etmeyin. Bir kere aldatan ikinciyi
Tabikide geri dönmem. Dediğiniz gbi parasinda dolayı onunla birliktedir. Birde bana sen gene evde otur tapuyu vermesemde arada bende gelirim orda kalirm diyo utanmazAldattığı için tazminat almaya çalışın. Normalde sizin onu boşamanız gerekiyor. 0 50 yaşındaki kadınla da muhtemelen bir çıkarı vardır. Geri dönerse de kabul etmeyin. Bir kere aldatan ikinciyi de yapıyor .
Sevgiliyken ayrılması gerekirken ayrılmayanı terkeder; evliyken çoktan kıçına tekmeyi yemesini gerekeni boşamayanı boşarlar. Bu kural hiç sekmez; bana bile katlanacak kadar kendine değer vermeyen birine neden sevgi saygı duyayım, der karşı taraf; ki haklı.6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Ne yapman mı lazım?6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
O evle ilgili hiç umutlanmayın derim. Eldeki değil daldaki kuş şu anda. Niyeti olan adam gelir evi üzerinize yapar, helallik ister yoluna gider. Bu adam sizi bıktırma niyetinde. Arafta bırakıyor, ne dava açıyor ne de size dava aç diyor. Her şey öylece kalsın, olur da buralarda tutunamazsam çıkar gelirim diyor. Zaman onun lehine, sizin aleyhinize işliyor. Keşke verse evi en azından kira derdiniz olmazdı ama bence bunu yapmaz.Haklısınız esseklik ettim bekliyerek baştan ben onu birakacaktim buraya kadar gelmiycekti ama işte oldu.kendi evi verecek sözde ama ya vazgeçerse guvenemiyorum
6 yıllık evlilikte doğru düzgün çalışmamış , sorumsuz koca için her şeyi yapacağınıza siz boşansaydiniz.Onun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmış
Cok haklısıniz aynen öyle olduSevgiliyken ayrılması gerekirken ayrılmayanı terkeder; evliyken çoktan kıçına tekmeyi yemesini gerekeni boşamayanı boşarlar. Bu kural hiç sekmez; bana bile katlanacak kadar kendine değer vermeyen birine neden sevgi saygı duyayım, der karşı taraf; ki haklı.
birde bu adamdan çocuk yapmak için tedavi olacaktınız. hakkınızı alın evi varsa evi alırsın bence zinadan dava açarsan. keşke bende açsaydım zinadan ama elimde kanıt yoktu benimAynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlar
Bilmiyorum önce verecem evi dedi ama sonra tapuyu vermiyom ama sen orda otur dedi.dediginiz gibi bu şekilde düşünüyordurO evle ilgili hiç umutlanmayın derim. Eldeki değil daldaki kuş şu anda. Niyeti olan adam gelir evi üzerinize yapar, helallik ister yoluna gider. Bu adam sizi bıktırma niyetinde. Arafta bırakıyor, ne dava açıyor ne de size dava aç diyor. Her şey öylece kalsın, olur da buralarda tutunamazsam çıkar gelirim diyor. Zaman onun lehine, sizin aleyhinize işliyor. Keşke verse evi en azından kira derdiniz olmazdı ama bence bunu yapmaz.
Adam boşanmak istiyor ortada başka kadın var siz ne olmasını umuyorsunuz? Ne yapmam lazım derken? Herşey apaçık ortada6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Keşke çok pişmanım bırakıp gitmedigimeKocan olacak şahıs kadınları para kaynağı olarak görüyor.
Sana borçlarını ödettirdi şimdi yeni avına geçti.
Keşke erken aysaydın da sen boşasaydın bu asalağı.
Bırakmamak için demedim ne yapmam lazım diye haklrimi almak istiyorum ne yapcgimi bilemdmAdam boşanmak istiyor ortada başka kadın var siz ne olmasını umuyorsunuz? Ne yapmam lazım derken? Herşey apaçık ortada
avukat tutacaksın kocanın bu söylediklerini doğrulaman lazım o sana fikir verir maddı manevi tazminat bide nafakaBırakmamak için demedim ne yapmam lazım diye haklrimi almak istiyorum ne yapcgimi bilemdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?