Kocam beni boşuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi smkg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldattığı için tazminat almaya çalışın. Normalde sizin onu boşamanız gerekiyor. 0 50 yaşındaki kadınla da muhtemelen bir çıkarı vardır. Geri dönerse de kabul etmeyin. Bir kere aldatan ikinciyi de yapıyor .

Adam seni kendinden kurtarmış.tek iyi noktası.

Mümkünse kadını itiraf ettiği wp mesajları, telefon konuşmalarını kayıt altına alın elinizde bulunsun. Boşanma aşamasında delil olması için.

Haklısınız esseklik ettim bekliyerek baştan ben onu birakacaktim buraya kadar gelmiycekti ama işte oldu.kendi evi verecek sözde ama ya vazgeçerse guvenemiyorum

Aldattığı için tazminat almaya çalışın. Normalde sizin onu boşamanız gerekiyor. 0 50 yaşındaki kadınla da muhtemelen bir çıkarı vardır. Geri dönerse de kabul etmeyin. Bir kere aldatan ikinciyi

Tabikide geri dönmem. Dediğiniz gbi parasinda dolayı onunla birliktedir. Birde bana sen gene evde otur tapuyu vermesemde arada bende gelirim orda kalirm diyo utanmaz

Sevgiliyken ayrılması gerekirken ayrılmayanı terkeder; evliyken çoktan kıçına tekmeyi yemesini gerekeni boşamayanı boşarlar. Bu kural hiç sekmez; bana bile katlanacak kadar kendine değer vermeyen birine neden sevgi saygı duyayım, der karşı taraf; ki haklı.

Şansı bile sayabilirsin kendini. Şöyle ki;
Çocuğun yok, ona karşı ömür boyu sürecek bağın yok.
Kocan yıllarca çalışmamış, sen ayrılmaya cesaret edemezken o etmiş,
Boşanıp çalışıp kendine yeni bir hayat kurabilirsin.
Zaten yıllarca çalışmamış parası birikimi yoktur ben olsam direkt anlaşmalı boşanır, önüme bakarım

Ne yapman mı lazım?
Ayaklarına kapanıp özür dileyebilirsin, Rus doğmadığın için kendini suçlayabilirsin, nasıl olurda kendimi beğendiremem diye kahrolabilirsin....
Ama en normali ondan önce sen dava açabilirsin.

Haklısınız esseklik ettim bekliyerek baştan ben onu birakacaktim buraya kadar gelmiycekti ama işte oldu.kendi evi verecek sözde ama ya vazgeçerse guvenemiyorum
O evle ilgili hiç umutlanmayın derim. Eldeki değil daldaki kuş şu anda. Niyeti olan adam gelir evi üzerinize yapar, helallik ister yoluna gider. Bu adam sizi bıktırma niyetinde. Arafta bırakıyor, ne dava açıyor ne de size dava aç diyor. Her şey öylece kalsın, olur da buralarda tutunamazsam çıkar gelirim diyor. Zaman onun lehine, sizin aleyhinize işliyor. Keşke verse evi en azından kira derdiniz olmazdı ama bence bunu yapmaz.

Onun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmış
6 yıllık evlilikte doğru düzgün çalışmamış , sorumsuz koca için her şeyi yapacağınıza siz boşansaydiniz.
Birde bu kocadan çocuk yapmayı düşünüyormussunuz.
Boşanarak iyilik ediyor size.

Cok haklısıniz aynen öyle oldu

Aynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlar
birde bu adamdan çocuk yapmak için tedavi olacaktınız. hakkınızı alın evi varsa evi alırsın bence zinadan dava açarsan. keşke bende açsaydım zinadan ama elimde kanıt yoktu benim

Bilmiyorum önce verecem evi dedi ama sonra tapuyu vermiyom ama sen orda otur dedi.dediginiz gibi bu şekilde düşünüyordur

Adam boşanmak istiyor ortada başka kadın var siz ne olmasını umuyorsunuz? Ne yapmam lazım derken? Herşey apaçık ortada

Kocan olacak şahıs kadınları para kaynağı olarak görüyor.

Sana borçlarını ödettirdi şimdi yeni avına geçti.

Keşke erken aysaydın da sen boşasaydın bu asalağı.
Keşke çok pişmanım bırakıp gitmedigime

Adam boşanmak istiyor ortada başka kadın var siz ne olmasını umuyorsunuz? Ne yapmam lazım derken? Herşey apaçık ortada
Bırakmamak için demedim ne yapmam lazım diye haklrimi almak istiyorum ne yapcgimi bilemdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…