Sen zinadan ac davani evi mevi iste tazminat olarak. Yasin daha 33 gencsin bosver bu çöp adamıOnun için hersyi yaptım DHA hiç bişey yoktu herşey normaldi çocuk için tedavi görecektik ama hepsi yalanmış
Bende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsizKadından birtakım çıkarları vardır derhal ayrıl sende zaten napacaksın bu asalak adamı ki? Etrafta erkekden bol ne var. Bu kadar kocacı olmayın ya kendinizi düşünün gurur yapın işte bu konular da gurur yapın. Gelsin paşa paşa boşansın bence boşanma taleplerini oluştur avukata gidip.
Boşanman lazım...6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Bende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsiz
Ne istiyorsunuz? Zaten çalışmıyormuş malı mülkü var mı?İstediğimi verirse bende boşanmak istiyorum tbikide sürdürmek istemiyorum
Kadın biliyordur muhtemelen. Genç sevgili bulduğuna göre her şeyini tolere edecek. Genç sevgili bulan dayıların kadın versiyonu işte.Bosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.
artık avukatınıza kalmış bundan sonrasıİstediğimi verirse bende boşanmak istiyorum tbikide sürdürmek istemiyorum
Adamdaki keyfe bak. Bi de boşuyor beni demiş konu sahibi afggfsgjigf.
Zahmet buyurup da sen mi onu boşasan acaba konu sahibi?
Kadın yabancı nerden bulucam bulsam ne olur hem allh belasını versinBosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.
6 yıllık evliyim çocuğum yok. Evliligimizden beri doğru düzgün çalismadi yeri geldi ben çalıştım en son yurt dışına gitti 3 aydır orda ve iki gün öncesine hiç bişey yoktu.. normal konustugmuz yerde mesaj atarken birden boşanmak istediğini söyledi hakkima giriyormuş beni sevmiyormus olmuyormus anladım ki bı kadın varmış ve bugün açıkladı 1 aydır Rus kadınla konusuyormus.kadin 50 yaşında cocugu falan varmış o yüzden boşanmak istiyormuş bunu açıkça söyledi herksin önünde ariyarak.benim buna ne yapmam lazım
Bir tek evi var başka biseyi yokNe istiyorsunuz? Zaten çalışmıyormuş malı mülkü var mı?
Ne yapmm lazım derken haklarından bahsediyorum ne alabilirim elindenCocuk yok, koca issiz, aldatiyor, resmen Allah bosanin diye goklerden bagiriyor, ne demek ne yapmam lazim?
Evet evet biliyormuş evli oldugunu kadın 13 yaşında bı kızı 30 yaşında bir oğlu varmış oğlu ceza evindeymis .. hatta annesi gil kizdilar falan kadına ama bu erkek mubettesi kadını savunuyo tanimiyorsunu falan filan diyeKadın biliyordur muhtemelen. Genç sevgili bulduğuna göre her şeyini tolere edecek. Genç sevgili bulan dayıların kadın versiyonu işte.
Layığını bulmuş işte, hiç üzülmeyin bile. Kendi yaşında koca herifin cici babası olsun, tedaviyle kendi çocuğuna sahip olmak onun neyine!Evet evet biliyormuş evli oldugunu kadın 13 yaşında bı kızı 30 yaşında bir oğlu varmış oğlu ceza evindeymis .. hatta annesi gil kizdilar falan kadına ama bu erkek mubettesi kadını savunuyo tanimiyorsunu falan filan diye
Aynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlarLayığını bulmuş işte, hiç üzülmeyin bile. Kendi yaşında koca herifin cici babası olsun, tedaviyle kendi çocuğuna sahip olmak onun neyine!
Yedirmeseydiniz keşke. Sömürse de o artık o kadın ödesin hatasının bedelini. Siz önünüze bakın.Aynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlar
Ya benim içimde kötü niyet yok evliyiz tabi hani hiç aklıma gelmdi odemeyim faln diye böyle yapscgni bı kalemde silecgni nankör olacağını nerden bilebilirdim .. allhtan tek dileğim sürünsun ortada başka bişey demiyorumYedirmeseydiniz keşke. Sömürse de o artık o kadın ödesin hatasının bedelini. Siz önünüze bakın.
Bende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsiz
Sizi dolandırmamış, borçlarını isteyerek ödemişsiniz, zorla almamış. İlk günden işsiz güçsüz çalışmayan adammış. Karşı taraf niye 6 yıl evli kaldınız niye boşanma davası açmadınız derse ne cevap vereceksiniz? Ailesinden kalan veya evlilik öncesi alınan ev ise hak iddia edemezsiniz. Zaman sizin aleyhinize işliyor. Boşanmıyorum o halde, otur öyle derse ne yapacaksınız? Zararın neresinden dönseniz kar. Bir an önce boşanın da yolunuzu çizin. Çocuğu da sizi seven değer veren birinden yaparsınız.Yok bende istiyorum boşanmak bugün söyledim zaten gel bosanalim diye ama ben hakkımı istiyorum odedigim borçlarını 6 yılımı istiyorum bir evi var onu vermesini istiyorum verir mi onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?