Kocam beni boşuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi smkg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende öyle düşünüyorum ama hani bı hak talep edebilirmiyim çünkü sigortasız calisiyo zaten orda işi bitince işsiz

Boşanman lazım...

Bosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.

Bosanin. O kadinin kim oldugunu bulabilirseniz konustugu adamin ne kadar ise yaramaz bir herif oldugunu fln da anlatin ki adam ortada dimdizlak kalsin.
Kadın biliyordur muhtemelen. Genç sevgili bulduğuna göre her şeyini tolere edecek. Genç sevgili bulan dayıların kadın versiyonu işte.

Adamdaki keyfe bak. Bi de boşuyor beni demiş konu sahibi afggfsgjigf.

Zahmet buyurup da sen mi onu boşasan acaba konu sahibi?

Kadın yabancı nerden bulucam bulsam ne olur hem allh belasını versin

Cocuk yok, koca issiz, aldatiyor, resmen Allah bosanin diye goklerden bagiriyor, ne demek ne yapmam lazim?

Kadın biliyordur muhtemelen. Genç sevgili bulduğuna göre her şeyini tolere edecek. Genç sevgili bulan dayıların kadın versiyonu işte.
Evet evet biliyormuş evli oldugunu kadın 13 yaşında bı kızı 30 yaşında bir oğlu varmış oğlu ceza evindeymis .. hatta annesi gil kizdilar falan kadına ama bu erkek mubettesi kadını savunuyo tanimiyorsunu falan filan diye

Layığını bulmuş işte, hiç üzülmeyin bile. Kendi yaşında koca herifin cici babası olsun, tedaviyle kendi çocuğuna sahip olmak onun neyine!

Layığını bulmuş işte, hiç üzülmeyin bile. Kendi yaşında koca herifin cici babası olsun, tedaviyle kendi çocuğuna sahip olmak onun neyine!
Aynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlar

Aynen öyle.. kadın avukatmis bu zaten çalışmayı sevmiyor benim paramı yedi borçları bitti sıra onda onu somürecek allh ikisninde belasını versin rezil olsunlar
Yedirmeseydiniz keşke. Sömürse de o artık o kadın ödesin hatasının bedelini. Siz önünüze bakın.

Yedirmeseydiniz keşke. Sömürse de o artık o kadın ödesin hatasının bedelini. Siz önünüze bakın.
Ya benim içimde kötü niyet yok evliyiz tabi hani hiç aklıma gelmdi odemeyim faln diye böyle yapscgni bı kalemde silecgni nankör olacağını nerden bilebilirdim .. allhtan tek dileğim sürünsun ortada başka bişey demiyorum

Yok bende istiyorum boşanmak bugün söyledim zaten gel bosanalim diye ama ben hakkımı istiyorum odedigim borçlarını 6 yılımı istiyorum bir evi var onu vermesini istiyorum verir mi onuda bilmiyorum
Sizi dolandırmamış, borçlarını isteyerek ödemişsiniz, zorla almamış. İlk günden işsiz güçsüz çalışmayan adammış. Karşı taraf niye 6 yıl evli kaldınız niye boşanma davası açmadınız derse ne cevap vereceksiniz? Ailesinden kalan veya evlilik öncesi alınan ev ise hak iddia edemezsiniz. Zaman sizin aleyhinize işliyor. Boşanmıyorum o halde, otur öyle derse ne yapacaksınız? Zararın neresinden dönseniz kar. Bir an önce boşanın da yolunuzu çizin. Çocuğu da sizi seven değer veren birinden yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…