- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
once rfabbine sonra mahkemeye havale et o okuzuOna göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Yok arkadaş yazık o çocuğa. Ben buna çok sinirleniyorum işte. Tamam yaralısınız ama dayak yiyip oturmuşsunuz üstüne birde bebek gelmiş. Bu büyük vurdumduymazlık. Kendiniz için yapmamışsınız bari bebeğiniz için defedin o hayvanı.Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste
Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Hakikaten bastan belliymis. Cok uzuldum . bencil pis herifhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iliskimize-ara-vermek-istiyorum.483211/
Canım burdaki konunda bahsettiğin kişi şimdiki eşin oluyor sanırım. O zamandan belliymiş aslında birşeylerBence hemen darp raporunu al ve gerekli işlemleri başlat derim. Daha dünyaya gelmemiş çocuğun vebalini düşünmek gerek. Ve tabi kendinide düşünmen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?