KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

selinnehir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
27
1
1
46
Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için

Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu sanki duygularımı anlatamam öyle kıldım... Sordum kocama delirdi nasıl tanıştırırmışım onunla beni suçladı öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Boşanmayacaksın belli.
Allah'ım kolaylık versin inşallah.

Yerinde olsam hemen o komsunun kapisina dayanir suratina tukururdum.edepsiz kadin birde arkadas olacak.sonra esinin suratina tukur cok zor bir durum bosanmayacaksan o mahalleden tasin o kadini evine asla alma bosanacaksan mahkemede delil olur o mesajlar alah yardimcin olsun

Seni seviyorum yazıyor sorunca da tanıştırmasaydın diyor öyle mi?
Haysiyetsize bak sen!
Çocuklar için boşanamam diyorsan henüz küçüklermiş sana vermeleri yüksek ihtimal, ama bence bunu bahane ediyorsun boşanasın yok gibi.

Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Boşanmayacaksan taşın git Ordan giderkende komşulara rezil et pisliği o da barınamasın orda nerdeyse seni suçlayacak mesajı gördü diye it Ada'm çocuklarına ada hayatını onların mutluluğuna uğraş

Kocası evdeyken git kapısına dayan herşeyi anlat ağzına s... Çık. Güçlü dur biraz onlar korksun sen değil
Cok dogru kesinlikle kocasina soylemeli bakarsin senin adamin agzini yuzunu yere serer sende ustune ziplar cocuklarini alir cikar gidersin hem bosanirken elinde bi suru delil olur

Kabul etmiyorlar.. Etmeyecekler kocam mesajları siliyor tel. Kilit koydu artık bakamiyorum kadına gelince konuştum aramda birsey yok diyor.. Kocam yemin ediyor neye inanacağımızı bilmiyorum çocuklarımı rezil etmek üzmek istemiyorum deliricemm

Back
X