KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

çocukları bahane etme boşanmak istesen illaki bir yol bulunur bi de nafaka öder hayvan herif.. gözünü bir şey korkutmasın kim kime neyi göstermiyor senin çocukların onlar tabi ki sana verecekler yaşları küçük

Yanlis anlamayin sizinn ustunuzden butun kadnlar icin konusuyrum.Kadinlar bu kadar korkak oldugu icin erkekler caninin istedigini yapiyor.Sizi kadinin kocasina soylemekten alikoyan ne?Kadinin kapisina gidip bagira cagira edepsizligini cumle aleme duyurmakyan alikoyan ne?Bunubyapan siz degilsiniz neyi sakliyorsunuz neden cekiniyorsunuz?

Komşumuz babama asılıyordu bizde biliyorduk kadın kapalıydı babam geldiğinde eve, taytla kapıya çıkar poposunu bizim eve diker mahalleyi komple yıkardı ben de bunu öğrendikten sonra kadının tülbentini kafasından alıp yırtmıştım saçından sürüklemiştim hala kinliyim kadına böyle şeylerle karşılaşınca tüylerim diken diken olur geberesiceler

valla süper yapmışsın az bile yapmışsıun böyle aşağılıkları Allah ıslah etsin

Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Aynı durum benim arkadaşımın başına geldi hemde 3 sene boyunca .kadın yan komşusuymuş .msj ispat edersen manevi tazminatta alırsınız .bir avukata danış. Ben olsam katlanmazdım

mesajların gerisinde bişey yokmuydu. ayrıca hemen boşanmayı neden düşündün. onlara fırsatmı vereceksin. bırak onlar senle uğraşsınlar. sal kadının kocasını seninkinin üzerine.

Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Kocan evdeyken arkadasini komsunu eve almak ne yaa kocan ne zaman defolup gitti ozman gorusun sonrada boyle aglarsiniz iste bana gore kocam evdeyken evime gelen komsu vs zaten saglam ayak degildir

Hayir o deilde ole bisi yapacaklar bende gidecem adama sana seni seviyorum yazmis napiyonuz siz die soracam sacmalik burda basliyor ....

Valla ikisini ayni ortamda cayda kahvede bulustururdum cayina kahvesine koy uyku ilacini bagla ayagini bacagini ikisini de uyanana kadar sopaya vur cagir konu komsuyu kocasini ibreti alem et dosta dusmana kocamin da ozellikle cukuna cukuna vurrdum ki bi daha kullanamasin kadininda agzini yirtardimmm seyine kadar yuzune gozune zarar verirdim ....konu sahibi de hala otursun aglasin inlesin sonu var mi yokkk sonrada neden benim basima geliyor boyle seyler ilahi adaleti beklersen cok beklersin ....
Nasıl bir kıskançlıktır

Kocan evdeyken arkadasini komsunu eve almak ne yaa kocan ne zaman defolup gitti ozman gorusun sonrada boyle aglarsiniz iste bana gore kocam evdeyken evime gelen komsu vs zaten saglam ayak degildir
Çok art niyetlşsiniz herkes sizin kocanıza hayran değil ozaman işede gönderme ordada kadınlar var

hayir art niyetli degilim elbette her evime gelen icin oyle dusunmem ama komsununda ne isi varki kocasi evdeyken
Burdan şunu anlıyorum kimse kimseye gitmesin selam bile vermesin yani benim arkadaşımın kocasıda arkadaşım oluyo genelde olmasa bile tanışırız medeni insanlarız bukadar özgüvensiz olmayın komşu yada değil aldatacak aldatır

o zaman konuyu esgeçmiszinz ya mesajı görünce şimdi nasıl ikna oldunuz?

Burdan şunu anlıyorum kimse kimseye gitmesin selam bile vermesin yani benim arkadaşımın kocasıda arkadaşım oluyo genelde olmasa bile tanışırız medeni insanlarız bukadar özgüvensiz olmayın komşu yada değil aldatacak aldatır
Herkesin dusuncesi farkli buda benim dusuncem ben komsumun evine kocasi evdeyken gitmen rahatta edemem zaten baskasida benim evime keyfi nedenle kocam evdeyken gelmesini istemem ha komsum kendi kocasinida alir benim kocam evdeyken gelirse o ayri mesele bas goz ustune onun disinda tek basina kocam evdeyken gelmesini istemem

Back
X