kocam beni nazlamiyor

tahterevalli23

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
84
166
23
38
Hanimlar size soru, kocamin uzerime dusmesi beni dusunmesi icin napayim? Odun nasil yontulur?

Deli oldum. sabah kahvalti yapiyoruz zeytini cok sevdigimi bilir, azcik kalmisti hic yer misin filan demeden lop lop goturdu. Hep boyledir. Kendine meyve koyar alir misin demez hic. Ustum acik uyuyakalsam ustumu ortmez. Ben demeden bi isime el atmaz. Napabilirim diye soruyo bise dersem yapiyo ama kendi dusuncesi yok. Ki ben de ona diyceme kendim yapiyorum zaten. Hasta olsam bile biseolmaz duzelir der hep. Hic naz yapilmiyo bu herife.
Bir de su var, cilvelesme denilen zamanlarda guzel lafflar eder ama onun disinda ovmez hic mesela. Bir de bakiyorum is arkadaslarimin esleri gunde kac defa ariyolar, benimki bir nasil gidiyo diye mesaj bile atmaz. Ben atinca anca. Aklina gelmiyorum adamin be.
Nasil yola getireyim?

Herseyi sen yapma. Yapabilsen bile yapma. İhtiyacin oldugunu hissettir.. Mesela sen ona atiyorum sevdigi yemegi yap, elinle yedir
O da gore gore yapar belki. Onun yapmasini istediklerini sen yap once. Daha da ayniysa okuzsun sen de

Yapısında yoksa zorlama ile olcak iş değil.boşuna bekleme yoksa üzülürsün.benimde tam tersi ben öleyim.yapımda yok ince fikir.eşim hep söylenir beni azcık şımart ilgi göster der :) eşimde beni ilgiye boğar sıkar.hele şuan hamileyim abartttıda abarttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…