kocam beni nazlamiyor

Kilitlemeyi nasıl basarıyorsunuz yaaa
Benimki ilk bir yıl kendi kendine iş yapardı evde
Kendiliğinden nevresimleri değişir dagınıklıkları toplar lavabo falan ovardı
Şuanda istemeden hiçbişi yapmıyor
Ben soyleyınce yapar ama ben de soylemeden düşünmesini isterim eskisi gbi
Ama yokkk

Sağlık sebebiyle deterjanla fazla haşır neşir olamıyorum ben. Böylece banyo işi direkt kilitleniyor.

Nevresimlerde hayatım ben beceremiyorum gücüm yetmiyor aslansin kaplansin işi devreye giriyor.

Kahvaltiyi yemeği de angelanin dediği gibi kimse eline su dokemez, bu nasıl lezzet diye diye kilitledim.

Hahah cok ii valla
Ama ben asla öyle davranamıyorum işte aslansın kaplansın diye
Bi becerebilsem :))

Nazlanmıyor u ilk defa duydum

Ben bunu yontarim demek en buyuk hata.
Evli olmasaniz elalemin yontulmamisini siz mi yontcaksiniz bosverin diycem ama....
Beklediginiz incelikler yapilmadiginda bi sitem edin yavastan ve gozlemleyin bakalim.
Evli olmayan arkadaslara ise kesin tavsiyem ,kendi acinizdan bu adam olmus diyeceginiz birisiyle yola devam etmek

Ay konu başlığı cok hoş :)
Odunu sen yontacaksin artik, eger ugrasmak istersen
Ben hep derim yontmakla ugrasamam, yontulmusu gelsin diye :))
Ama konu nazlanmaktan ziyade bencil ve dusuncesiz bir eşe sahipsin
Yani uyuyan insanın üstü örtülür illa eş /sevgili olmasina gerek yok ki

Bu yazdıklarını Pavlov okusa ayakta alkışlardı seni

Adamın bazlama zorunluluğu mu var

O da erkekler kulübünde konu açtı ise karım beni nazlamıyor diye

Ne istiyorsanız açıkça söyleyin adam o kadar ince düşünecek zeytin az hatun sever o yesin diyecek zor bence

Beklentiyi düşürün

Seni sevmediği anlamına gelmiyor.Yetişme tarzından belkide sevgiyi gösteremiyor.Bu durumdan rahatsız olduğunu söyle.
Hayir sevgisini cok guzel gosterir. Ornegin uyandigimizda isten geldiginde oper koklar, durup dururken sarilir guzel seyler soyler, yururken elimi birakmaz vs. Ama normal zamanda oduna bagliyor

Yani annem babam kardeslerim olsa dusunurler, hatta yakin arkadaslarim olsa da. Ama o dusunmuyor. Cok mu ki beklentim ? :/

Yapısı böyle sanırım kendiliğinden düzelmez.isteklerini açık ifade et.gece uyandıgımda üzerim açık kalmış çok üşümüşüm lütfen eger gece uyanıpta üzerimi açık görürsen örtermisin canım gibi bi cümle olabilir.yani işte her beklentini dile getir.yoksa incelik beklersek kendimizi yer bitiriyoz .kendi değerimizi kendimiz oluştururuz.yanlış anlama da ağlamayana meme verilmiyo ne yazıkki.başım dik burnum havada aman ne isticem kendi düşünsün diye diye vesvese yapıp kendimizi yiyoz

Uğraşma bence yorulursun anlattığından bir tanede bende var bizimki birde çok yavaş bir is verirsin unut artık onu, onun için elektriği de su tesisatınıda öğrendim yoksa verem edecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…