kocam beni nazlamiyor

Herkesin kişiliği huyu farklı. Demekki böyle adam. Sizi düşünmesi lazım paylaşım ögrerilmemis demekki ailede. Bende olsam takılırdım bunlara. En son kalan seyi hatta ben veririm esime eşimde öyledir. Siz söyleseniz ara sıra belki bi gün yapar. Bir de biz kadınlar hep ayrıntıya takılıyoruz düşünemiyor demekki

En büyük hata iş arkadaşlarının eşleriyle seninkini kıyaslamak. Günde on kere arayan adamında başka kötü huyu vardır. Kimse dört dörtlük değil. Azcık düşüncesizse o şekilde kabullenmeye çalış bence çünkü odunu yontacağım diye bir ömür çürüten kadınların bile zafere ulaştığını görmedim.

Hala nişanlısın yani! Wallahi şimdiden nazını çekmeyen adam gelecekte nasıl olur Allah bilir. İyi düşün derim.

Sekiz yildir birlikteyiz. 16 yasimdan beri.. Acikcasi nazli biri olmayi sevmem de. Biraz karakter meselesi. Benim nazimi cekmiyor diye deger vermedigini düşünecek degilim.. naz gerçek olmayan biraz kadinca duygularimizla abarttigimiz hislerdir. Kimi kadin nazlidir yakisir, kimisi de daha dik ve serttir. Belki öyle bir durum.

bende yontarım dedim ama yontarken ömrüm gitti 4 yıl dayanabildim,
odunlardan uzak durun bekar arkadaşlar, tecrübeyle sabitlendi.

ulaşılan zafer değil de kaybedilen zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…