- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Yola getirrsen bana da haber ver ..Hanimlar size soru, kocamin uzerime dusmesi beni dusunmesi icin napayim? Odun nasil yontulur?
Deli oldum. sabah kahvalti yapiyoruz zeytini cok sevdigimi bilir, azcik kalmisti hic yer misin filan demeden lop lop goturdu. Hep boyledir. Kendine meyve koyar alir misin demez hic. Ustum acik uyuyakalsam ustumu ortmez. Ben demeden bi isime el atmaz. Napabilirim diye soruyo bise dersem yapiyo ama kendi dusuncesi yok. Ki ben de ona diyceme kendim yapiyorum zaten. Hasta olsam bile biseolmaz duzelir der hep. Hic naz yapilmiyo bu herife.
Bir de su var, cilvelesme denilen zamanlarda guzel lafflar eder ama onun disinda ovmez hic mesela. Bir de bakiyorum is arkadaslarimin esleri gunde kac defa ariyolar, benimki bir nasil gidiyo diye mesaj bile atmaz. Ben atinca anca. Aklina gelmiyorum adamin be.
Nasil yola getireyim?
Valla benim esimde fazla ilgi gostersin hic sikilmam sevginin azi zarar fazlasi karar bence..Yapısında yoksa zorlama ile olcak iş değil.boşuna bekleme yoksa üzülürsün.benimde tam tersi ben öleyim.yapımda yok ince fikir.eşim hep söylenir beni azcık şımart ilgi göster der :) eşimde beni ilgiye boğar sıkar.hele şuan hamileyim abartttıda abarttı.
"Kocam-nazlamıyor-cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyorKocam beni nazlamıyor diye bir beklenti ne ?
Naz , kapris çektirmek evliliği boka sardırır . Boşuna iyi bi şeymiş gibi heves etme .
Ha üst örtmek , ilgilenmek... sevdiğin şeyi sana bırakmak.... bunlarda naz değil zaten .
Gercekten soruyosan sana oyle geliyor"Kocam, nazlamıyor, cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyor?
"Kocam-nazlamıyor-cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyor?
Konu sahibi wallahi seninle ilgisi yok. Sahiden hoşlanmıyorum.Gercekten soruyosan sana oyle geliyor
Gercekten sormayip sorar gibi yapiyosan bu asil cok itici olurdu.
Ya sen bana hep senin su guzel taktiklerini hatirlat ya..Eşinin yaptığı bir şeyi öv... Çok öv... En iyisini o yapıyormuşçasına öv...
Yılların heykeltıraşı olarak verebileceğim yegane tavsiye budur:
Bir salata mı yapıyor, dünyanın en harika salatası o salataymışçasına övgüye boğ, "Bunu böyle nasıl yaptın, şahane olmuş" diye diye bi hal ol, yerken bayıl, kendinden geç, ona elinin apayrı bir lezzeti olduğunu söyle. Arada bu salatalardan yemek istediğini, paşa hazretlerinin seni bu lezzetten mahrum etmemesini rica ettiğini dile getir.
Böyle böyle ortalama 4-5 aya kadar bizim evin salata yapma görevini adama kilitledim.
Benzer bir teknikle, pazar kahvaltılarında krep ve menemeni de kilitledim.
Yorgunluk kahvelerini de kitledim.
Aynı mantıkla talep etmeye ve yapınca en harikasını o yapıyormuş gibi davranmaya devam et.
Sen onu ara, onun seni aramasını iste, o arayınca yine övgü manyağı yap filan.
%90 işe yarar.
Eşinin yaptığı bir şeyi öv... Çok öv... En iyisini o yapıyormuşçasına öv...
Yılların heykeltıraşı olarak verebileceğim yegane tavsiye budur:
Bir salata mı yapıyor, dünyanın en harika salatası o salataymışçasına övgüye boğ, "Bunu böyle nasıl yaptın, şahane olmuş" diye diye bi hal ol, yerken bayıl, kendinden geç, ona elinin apayrı bir lezzeti olduğunu söyle. Arada bu salatalardan yemek istediğini, paşa hazretlerinin seni bu lezzetten mahrum etmemesini rica ettiğini dile getir.
Böyle böyle ortalama 4-5 aya kadar bizim evin salata yapma görevini adama kilitledim.
Benzer bir teknikle, pazar kahvaltılarında krep ve menemeni de kilitledim.
Yorgunluk kahvelerini de kitledim.
Aynı mantıkla talep etmeye ve yapınca en harikasını o yapıyormuş gibi davranmaya devam et.
Sen onu ara, onun seni aramasını iste, o arayınca yine övgü manyağı yap filan.
%90 işe yarar.
Ne kadarlık evlisin canım.Kizlar demeyin beeee :'( yok mu bunu degistirmenin yolu. Hep millete bakip ic cekiyorum kocalari ne kadar duyarli diye. Boyle kabul etmekten baska bi yol olmaliiiii
Cilveleşme banada çok itici gelir nedense"Kocam-nazlamıyor-cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyor?
Duygu sömürüsü yaptimNaptin bacim zamanla mi aşındı sen mi yonttun?
Aman iyi. Yalnız olmadığıma sevindim.Cilveleşme banada çok itici gelir nedense
Hanimlar size soru, kocamin uzerime dusmesi beni dusunmesi icin napayim? Odun nasil yontulur?
Deli oldum. sabah kahvalti yapiyoruz zeytini cok sevdigimi bilir, azcik kalmisti hic yer misin filan demeden lop lop goturdu. Hep boyledir. Kendine meyve koyar alir misin demez hic. Ustum acik uyuyakalsam ustumu ortmez. Ben demeden bi isime el atmaz. Napabilirim diye soruyo bise dersem yapiyo ama kendi dusuncesi yok. Ki ben de ona diyceme kendim yapiyorum zaten. Hasta olsam bile biseolmaz duzelir der hep. Hic naz yapilmiyo bu herife.
Bir de su var, cilvelesme denilen zamanlarda guzel lafflar eder ama onun disinda ovmez hic mesela. Bir de bakiyorum is arkadaslarimin esleri gunde kac defa ariyolar, benimki bir nasil gidiyo diye mesaj bile atmaz. Ben atinca anca. Aklina gelmiyorum adamin be.
Nasil yola getireyim?
Hanimlar size soru, kocamin uzerime dusmesi beni dusunmesi icin napayim? Odun nasil yontulur?
Nasil yola getireyim?
Tamamen kişilik meselesi.
Ben de eşiniz gibiyim,birisi demediği müddetçe asla ekstradan bir iş yapmam,üşengeçliğin de payı var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?