kocam beni nazlamiyor

Yola getirrsen bana da haber ver ..
Lazim olur belkii....
Erkeklerin bazilari boyle iste naparsin..

Valla benim esimde fazla ilgi gostersin hic sikilmam sevginin azi zarar fazlasi karar bence..
Ins. Yeni hayatimda esim beni ilgiden bogar ins..
Hiç sikilmam ben..
Ben kendim de ilgili bir insanim severim sevdigimi belli ederimm....

Eşinin yaptığı bir şeyi öv... Çok öv... En iyisini o yapıyormuşçasına öv...
Yılların heykeltıraşı olarak verebileceğim yegane tavsiye budur:

Bir salata mı yapıyor, dünyanın en harika salatası o salataymışçasına övgüye boğ, "Bunu böyle nasıl yaptın, şahane olmuş" diye diye bi hal ol, yerken bayıl, kendinden geç, ona elinin apayrı bir lezzeti olduğunu söyle. Arada bu salatalardan yemek istediğini, paşa hazretlerinin seni bu lezzetten mahrum etmemesini rica ettiğini dile getir.

Böyle böyle ortalama 4-5 aya kadar bizim evin salata yapma görevini adama kilitledim.
Benzer bir teknikle, pazar kahvaltılarında krep ve menemeni de kilitledim.
Yorgunluk kahvelerini de kitledim.

Aynı mantıkla talep etmeye ve yapınca en harikasını o yapıyormuş gibi davranmaya devam et.
Sen onu ara, onun seni aramasını iste, o arayınca yine övgü manyağı yap filan.
%90 işe yarar.

"Kocam-nazlamıyor-cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyor ?

"Kocam-nazlamıyor-cilveleşme" kelimeleri gerçekten çok mu itici yoksa bana mı öyle geliyor ?

İtici evet , yöresel olduğunu düşünüp şirin görebiliriz ama :)

Naz , kapris cidden çekilir çile değil . Erkek olsam çekemeyeceğim yük olurdu sırtımda .

Ama konu sahibinin beklentisi de naz değil aslında .

Biraz ilgi .

Ya benim erkek arkadasim da boyle. Benim bekledigim seyler de cok kucuk seyler hep. Mesela alisveris yapip yanima gelecek ben ondan birkac sey istemisim veya istememisim kendine yapmis sadece. Bana birsey alacaksa sadece soyledigim seyler olur. Ben arada bir beklerim ki bak sen bunu seversin diye kucuk bir cikolata aldim desin. Beni dusundugune iliskin bir sey goreyim. Ben mesaj atmasam aramasam aramaz mesaj coook nadir atar. Bilmiyorum yani bu sekilde nereye kadar gidecek. Ama varsa bir cozum yolu ben de takipteyim

Ya sen bana hep senin su guzel taktiklerini hatirlat ya..
Benim eski esimde yemek yapamayi coknsever..
Ya bana geecekten boyke guzel tüyolar lazimm..
Bir sene aradan sonra cok tectubesizim etkileyici bayan olmakta cokta iyi degilim..

Altına imzamı atarım.

Aynı yöntemle hafta sonu kahvaltılarını, hafta sonu yemeklerini, atıştırmalık hazırlamayı, içki servisini, ev süpürmeyi, duşakabin temizlemeyi, nevresim değiştirmeyi beyime kilitledim.

Kahveyi kilitleyemedim kaç kez gösterdim yok olmuyor, çamur gibi yapıyor adam. Bilerek mi yapıyor acaba?

Tatlı dil yılanı deliginden cikarir. Yukarda da arkadasin dediği gibi ufacik yaptigi seyi bile sanki dunyanin en iyi yapani gibi davran. Aslinda bu içten gelen taktik meselesi. Ben uzun yillar iliskimde taniyorum artık karsimdakini ona göre davraniyorum. Neseli civil civil hep pozitif ve konusgan olmayı da unutma.

Tamamen kişilik meselesi.
Ben de eşiniz gibiyim,birisi demediği müddetçe asla ekstradan bir iş yapmam,üşengeçliğin de payı var tabi

bu düzelmez bence

Tamamen kişilik meselesi.
Ben de eşiniz gibiyim,birisi demediği müddetçe asla ekstradan bir iş yapmam,üşengeçliğin de payı var tabi

Aynı bennnn

Günde bilmem kaç kere arar mesaj atar emoji gönderir kalpli malpli aramazsam kızar sen beni önemsemiyorsun diye. Meyve soyar getirir. Adamın yapısı bu. Benim de hiç aklıma bile gelmezdi hele şu adamı arayim da sesini duyayim demek. O yaptı yaptı beni alıştırdı. Fark ettim ki benden beklediği şeyleri bana yapıyordu. çözdük artık işi. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…