Kocam beni önemsemiyor mu

Anlattığımda ailem de kocama kuzıyorlar ama sonrada diyorlar ki içkisi yok şiddeti yok zaten yaşadığım herşey kaynanam yüzünden oldu onun harici eşimle en ufak tartışmamız bile olmadı eşim işten eve gider iki işte çalışıyor onun o koşuşturmasını görünce bırakıp gitmek haksızlık mı olur diyorum şimdi de gececi zaten

Bunun aslında dusunceyle falan ılgısı yok, aileden kaynaklı.
Aileler evden bir bogaz eksilsın, kızım yurt dısında gelın gıttı densın kafasından cıkarlarsa kızlarda ziyan zebıl olmaz.
Canım bunların hepsi Türk kültürü maalesef üzülerek söylüyorum kızlarımızı böyle yetiştiriyorlar hala da devam ediyor bu gelenekler kadın evlenir eşi ve ailesi ne yaparsa yapsın susar kız ailesinin evine gitmek istemiyor istiyor ama boşanmış olarak değil çünkü kendisini neyin karşılayacağını çok iyi biliyor

Son düzenleme:
Şimdi tek basına ailesine gitme imkanı var iste, piyangodan buyuk ikramiye.
Degerlendırsın?
Olur mu canım, köle hayatı yaşıyor ama hala kocasının kendisini önemsemesi ihtimalini düşünüyor konu sahibi. Değil ki fırsatı değerlendirip kaçıp kurtulacak.

Dil bilmeden, iz bilmeden ülke değiştirip evlenen kadınların cesaretini hiç anlamıyorum açıkçası.

2 yıldır neden dil problemi yaşıyorsunuz ?

Tek başınıza ailenizin yanina gitmeniz de sorun yok. Sorun eşiniz ve ana kuzusu olması, dert edecekseniz onu edin.
Hakikaten ya. Özgüvenli ve maddi imkan sahibi insanım hala birkaç günlüğüne yurtdışına çıksam İngilizcem yok gibi diye panikliyorum. Hadi gözü kararttın evlendin gittin insan iki yılda yaşayacağı yerin dilini nasıl öğrenmez

Anlattığımda ailem de kocama kuzıyorlar ama sonrada diyorlar ki içkisi yok şiddeti yok zaten yaşadığım herşey kaynanam yüzünden oldu onun harici eşimle en ufak tartışmamız bile olmadı eşim işten eve gider iki işte çalışıyor onun o koşuşturmasını görünce bırakıp gitmek haksızlık mı olur diyorum şimdi de gececi zaten
Kocana haksızlık gidisin, ama yasadiklarin sana haksızlık degıl?
Peki.

Olur mu canım, köle hayatı yaşıyor ama hala kocasının kendisini önemsemesi ihtimalini düşünüyor konu sahibi. Değil ki fırsatı değerlendirip kaçıp kurtulacak.
Ne desek bos bence. Ne demıs bılırkısı gulben ergen 'herkes kendi kaderini yasar' 😌

Kaynanam kaynatamı doldurmuş bu arada ayrı evlerde yaşıyorlar kaynanam ce kaynatam aynı evde anlaşamadıkları için ayrı ayrı oturuyorlar süren birde boşsnma davaları var ve bütün bunları evlenmeden önce benden sakladılar gelince öğrendim kaynatam kocamla beni aldı kadın doktoruma götürdü neymiş bende bi hastalık mı varmış saklıyormuymuşum da çocuk olmuyor muş

Böyle Almanya’da yaşayıp orada eve kıstırmak için dil döküp köyden kız alıp onu eve kapatıyorlar. Kız kendini dövmediği için adamı sevdiğini düşünüyor. Üzücü gerçekten. Siz eve de gitseniz gitmeseniz de bir mail hesabı açın kendinize ve düğün resimlerini o hesaba atın. Altınları da öyle bir alırsınız ki dava açsanız. En kötü makamlara gidip bunlar düğünde şu kadar altın taktı ve Türkiye’den getirdi, benden aldılar deseniz zaten öyle güzel bir ceza alırlar ki. Görgüsüzler altın kaçakçılığı ve vergi kaçırma cezası ile evdeki bulgurdan olurlar ki tam yeridir. Avrupa’nın göbeğinde kızın kazandığı 1000 Euro parayı bile almaya çalışan leş insanlar.

Anasına laf edemeyen tatlıs koca, bırakmayın tabi yazık adama, içim parçalandı buradan benim bile. :KK43:

Sonra bende birşeyık ayınca eşimin soermin de problem çıktı kaynanam benden özür diledi ama daha neler yaşattı neler zehri zindan etti hayatımı diğer ay aşılama yoluyla bebek koyacaz inşallah olur bilmiyorum ki dönsem dönemiyorum

Kaynanam kaynatamı doldurmuş bu arada ayrı evlerde yaşıyorlar kaynanam ce kaynatam aynı evde anlaşamadıkları için ayrı ayrı oturuyorlar süren birde boşsnma davaları var ve bütün bunları evlenmeden önce benden sakladılar gelince öğrendim kaynatam kocamla beni aldı kadın doktoruma götürdü neymiş bende bi hastalık mı varmış saklıyormuymuşum da çocuk olmuyor muş
Insallah konu feyktır. Ekleme sigara yaktım okurken sinirden.

Sonra bende birşeyık ayınca eşimin soermin de problem çıktı kaynanam benden özür diledi ama daha neler yaşattı neler zehri zindan etti hayatımı diğer ay aşılama yoluyla bebek koyacaz inşallah olur bilmiyorum ki dönsem dönemiyorum
Bı de bebek istiyorsun?
Neyse herkese iyi geceler

Bunlar sadece Türkiye de olur sanmıştım ama Türk kaynananın olduğu her yerde olabilirmiş demek yer önemli değil akıl önemli işte sizin bunları kabul etmeniz sıkıntı ama sizi de anlıyorum ailenizin arkanızda durmayacağını biliyorsunuz

Köyden geldim kızlar dönsen de köyde bu sebepten bıraktım desem el kınar be bileyim ki dipsiz kuyudayım sanki
İşte kızlarımız ayakları üstünde dursun diye bas bas bağırmamız bu durumlara gelmemeniz için
Onlar da köyden gelin almasının nedeni de başka kimsenin onları çekmeyeceği çaresiz kalmasını istiyorlar ama Allah büyük herkes ettiğini çeker iyi geceler Allah yardımcınız olsun

Bunlar sadece Türkiye de olur sanmıştım ama Türk kaynananın olduğu her yerde olabilirmiş demek yer önemli değil akıl önemli işte sizin bunları kabul etmeniz sıkıntı ama sizi de anlıyorum ailenizin arkanızda durmayacağını biliyorsunuz
Öyle bir durumda gitmem desem tamam hasta bu diyecekler hem kendim içinde gitmeköistedim birde kaynatam muane odasına giriyor ordaki sağlıkçı da azarladı bu ne saygısızlık diye kaynatam onlarla da kavga etti offf hatırşamak istemiyorum sabah olmuyordu ama şuan küstüm kaynanama be yapayım yoksa her gün bir olay çıkarıyordu daha edemese anneme hakaret ediyor du yok annem ordan bize hefiyeler getir felan diye sürekli beni dolduruyormuş ben anlamıyorum berden çıkarıyor

Sizin yaşadığınız haksızlık değil ama ona haksızlık öyle mi?

Yok artik😲😲😱

Öyle bir durumda gitmem desem tamam hasta bu diyecekler hem kendim içinde gitmeköistedim birde kaynatam muane odasına giriyor ordaki sağlıkçı da azarladı bu ne saygısızlık diye kaynatam onlarla da kavga etti offf hatırşamak istemiyorum sabah olmuyordu ama şuan küstüm kaynanama be yapayım yoksa her gün bir olay çıkarıyordu daha edemese anneme hakaret ediyor du yok annem ordan bize hefiyeler getir felan diye sürekli beni dolduruyormuş ben anlamıyorum berden çıkarıyor
Yaşadıklarını yazdıkça ben çıldırıyorum ne demek yahu kaynatanın siz muayene olurken odaya girmesi bu ne biçim birşey nasıl yakıştırıyorsunuz bu yaşattıklarını kendinize lütfen kendinize gelin aciz olmayın çok üzüldüm size ama bu kadar yaşattıkları fazla bırakın gelin en kötü ne olabilir kurtulmuş olursunuz siz nasıl sinmişsiniz böyle

Back
X