Kocam beni resmen evden kovdu

Erkek milletinin her şey beklenir ailenizin yanında olmadığınızı öğrenirse iftira bile gidebilir başka birine gittiğinizi falan söyleyebilir olasılık tabi kişiliğine bağlı erkek egosu hep fazla oluyo kadın ezilen büzülen taraf olsun onlara yeter

Kızlar ya da şunu yapsam nasıl olur? Eve gitsem ben neden gidiyorum sen defol git bu ev sadece senin değil mi desem? Sonuçta erkek olan o defolsun gitsin evden bende evimde uyuyayım.
Ayyyy guldurdun beniiiiiii.ay kiyamammmmmm..git kiz hahahahah.bende bir gun cektim kapiyi ciktim.alt katimizda bizim bir dairemiz daha var.kiracida yeni cikmisti.bende anahtari almistim.planim oraya gitmekkkk.carptim cimtim.sesizce kosede bekledimbaktim esim arkamdan kapiyi kitlediii..aaa sasirdim.gittim alt kataaa bir saat falan bekledim..sesleride geliyorduuu.gayet mutlu..banyoda tras falan oluyoooislik caliyooo.bende ciktim geldim.kapiyi caldim.acti ne isin var dedi.sanami sorucam dedim..o da neredeydin,ne biliyim ne yaptin bu saate kadarrr dedi.sanki fatmagulummm.deli ya bir saatte ne gelecek ki basimaaa.hahahahahaha.girdim eve uyudumm.hahahahahaha

Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bilgisayarı kapattıktan sonra daha bürodan çıkmadım eşim aradı. Özür diledi. Bu yuvayı yıkma lütfen dedi. Ailemin yanına gittiğimi düşünüp sakinleşmemi beklemiş.
Bende eve geri döndüm. Biraz tartıştıktan sonra barıştık. Ama tabiki ben hala kırgınım. Bakalım kendini nasıl affettirecek görcez. İlginizden dolayı tekrar teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

Süper işte.. Herşey olması gerektiği gibi olmuş.. İkinizde biraz daha sakin olun, sende artık tetikleme.. Sonuçta bu suç ikinizin, tahrik ettiğini kabul ediyorsun sende.. Neyse güzel haber.. Allah rahatlık versin :)

iyi olmuş sevindim, geçmiş olsun :) bir süre trip yap, pişman olsun iyice küfür etmemesi gerektiğini öğrensin..

bu ilk kavganız mı? eşinizin normalde davranışları nasıl? kendi annemle babamı gördüm bu anlattıklarınızda. biraz geçmişi anlatırsanız ona göre yorum yapmak istiyorum...

sizde sakinleşince anlatsaydınız. bu ne böyle ikinizde de şiddet eğilimi var. ve saygı yok karşılıklı

o ince çizgiyi aşmışsınız
SAYGI YI
ve malesef bundan sonra
evliliğin temelini ayakta tutan bu sınır olmadan
işleriniz çok daha zor alacak
sen haklısın yada o haklı demek istemedim
karşılıklı tahrikler olmuş
ve olan olmuş
tütükrdüğünü yalarsan ve geri dönersen
çok daha saygısızca bir hayat seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…