Kocam beni resmen evden kovdu

Yani arkadaşım var tabi ama aileleriyle kalıyorlar onların ailesine rezil olmaktansa kendiminkilere olurum

hayatımdan silerim ederim yorumlarını takmayın bence şuan. eşinizin tavrı hoş değil tamam ama bi nevi siz tahrik etmişsiniz yakasını tutarak. o da malum sinirli olunca fazla ileri gitmiş belli ki. forumdan biri böyle kavga ettiğini anlatmıştı ve sonra tüm sorunları konuşarak halledip evliliklerini temelden kurtarmışlardı mesela. madem eşinizi seviyosunuz gurur demeden yumuşadığınız bi anda siz atın adımı. siz sakinleşince o da kuzu gibi olacaktır zaten eğer garezi yoksa. gurur mu evlilik mi şuan bunu düşünün ya da siz..

Evet unutmaz doğru söylüyosunuz ama ne bileyim eve gitmek tükürdüğünü yalamak olacak

Bence ailenize bir konudan birden tartismaya basladiginizi sizinde bir anda cikip geldiginizi söyleyin aslında suçlu benim ama neyse olan oldu falan diyin..

Yani evden kovdu , kufretti falan diye anlatmayin..

böyle adamlarla uğraşmak zor bende de var bi tane.saygı bozuldumu bazı şeyler çok zor oluyor bence ailenin yanına git konuyu bilmiyorlarsa bi kaç gün kafamı dinleyeceğim de o aramadan da arama

Ya sen en iyisi kalkip ailenin yanina git.
ailene de dersin biraz tartistik kafa dagitayim diye geldim.
olani bitene anlatma hemen

böyle bir sebepten ayrılık olmaz o yüzden aileniz bilmemeli yani onlara gitmezsiniz. Büro da kalmak ne derece doğru olur onu da tam kestiremiyorum açıkçası.. Eşiniz şuan ailenizin yanında olduğunuzu düşünüyordur ve bu sebeple de içi rahattır..

Adamın asıl eşi ailesine gittiği için içi asla rahat olamaz.. Sanki o 'gel' deyince kızlarını hadi git diyip göndercekler.. O adamı yalvartmadan göndermez hiç bi aile..

Bunlar nasıl kelimeler şaşırıyorum ya bir erkek karsına bu kelimeleri nasıl edebiliyor. Karısını evden kovmak hakikaten p....liktir.

Merak ettim hava karardı vs eşiniz aradı mı neredesin diye?

Eve hala gitmediyseniz gitmeyin, madem kapıyı vurdunuz çıktınız tavrınızın arkasında durun.

Fakat bazen hakkaten biz çıldırtıyoruz bu adamları galiba...
Eşinizin aslında böyle biri olmadığını söylüyorsunuz.
Onlar gibi bizlerin de sabırlı olması gerekiyor bazen. Yoksa cidden çileden çıkartabiliyoruz.

Cevap veremeyeceksin ama bence ailenin yanına gitmemeliydin. Hemen öğrenmemeleri daha iyi olurdu. Büro güvenliyse kalabilirdin.
Bazı kavgalar bir anda büyür hem de çok basit denecek sebeplerden. İki taraf da kendini ifade etmekte zorlanınca başlar öfke ve hakaret.

Aranız yine düzelir ama eşinize salak gibi lafları için söz almalısınız. Bir süre gitmeyin eve.

Bu arada herkesin şahsi fikri elbette ama ben arkadaşlara katılmıyorum.
Ailenizin yanına gidin tabii ki, adı üstünde 'aile', başınıza böyle bir durum geldiğinde onlar değil de kim bilecek?
Üzülmeleri tabii ki hoş değil ama başınıza bu hal geldi neticede ve büroda kalmak ne derece doğru veya güvenilir tartışılır. Dünyanın bin bir türlü hali var değil mi?
Üstelik ailenizle birlikte bu sıkıntıyı çok daha kolayaşacağınızı düşünüyorum.
Biraz uzak kalmanın ikinize de iyi geleceği kanaatindeyim.

Adam sinirliyken ben gidiyorum demek biraz saçma olmuş sanki. İçimden gitme gitme diye haykırsam da, ben de git derdim. Keşke böyle kötü şeyler sokmasaydınız evliliğinize. :/

Bir anlık sinirle çıkmış ağızdan bazı sözler, ne boşanması, her ikiside hatalı, konu sahibide farkında bunun. Eşiniz inşallah hatasını anlar ve gurur yapmaz sizle iletişime geçtiğinde konuşun sizde orta yolu bulun. artkk o evi terkettiniz en doğrusu ailenizin yanına gitmek.

Onlar istediği hakaretleri edebiliyor ama bizim de sabrimiz var en ufak karsilik versek ne de kolay sktiri cekiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…