- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.089
- 408
Sakın yapma bunu.. Gidecek yer bulamadım geri geldim der gibi.. O arasın.. Muhtemelen ailende olduğunu, bir bahane bulup gittiğini düşünüor.. Ne bahane gösterdiğini bilmediği içinde arayıp aileni, ortalığı karıştırmak istemior.. Orda olmadığını anlayınca biraz tutuşsun bekle.. Ama bunsaatten sonra sakınnn ev gitme.. Zaten çıkıp giderek hata yapmışsın, ikinci bir hata yapmaKızlar ya da şunu yapsam nasıl olur? Eve gitsem ben neden gidiyorum sen defol git bu ev sadece senin değil mi desem? Sonuçta erkek olan o defolsun gitsin evden bende evimde uyuyayım.
evinize gidin, büroda falan kalmayın. çok rahatsız oluyorsa kendisi gider. orası sizin de eviniz. anahtarınız vardır, girin evinize, hiç polemiğe falan da girmeyin.
Açıkçası eşimi tanıdığımı düşünürdüm her kadın gibi. Ama bunu yapan bir eşin yarın bir gün olaylar büyüyüp ayrılma noktasına gelirsek bana bu geceyi kullanmayacağını bilemem. Ben bir avukatlık bürosunda çalışıyorum ve burda boşanma davalarında nelerin delil olarak kullanıldığını hayal bile edemezsiniz. O yüzden ya aileme gidip her şeyi anlatıcam ki dediğim gibi annem asla bunu unutmaz yarın barışırsak bile hep içinde kalır. Ya da eve dönüp sen defol git bu evden diyeceğim gitmezse de asla özür dilemeden kendisiyle konuşmayacağım.
Gidersem kavga ettiğimi kesin anlarlar canım ama anlasınlar yapıcak bişey yok baksana hiç aramadı.
Daha önce abimler de çok kavga etti yengem ailemin yanına gidiyorum dedi. Alışmışlardır heralde duruma ben de yüzsüzlüğe vurmayı düşünüyorum ben geldim biraz tartıştık ben de size geldim filan dicem. Hep abimler mi kavga etcek filan dicem işte ne bileyim yoksa yalanı yutmazlar yani annem cindir bu konularda
eve gidip ben niye gidiyomusun sen git demen, evden ilk cikisindan daha buyuk bi hata olur bunu bil.. kuyrugu kistirip donmek gibi..Açıkçası eşimi tanıdığımı düşünürdüm her kadın gibi. Ama bunu yapan bir eşin yarın bir gün olaylar büyüyüp ayrılma noktasına gelirsek bana bu geceyi kullanmayacağını bilemem. Ben bir avukatlık bürosunda çalışıyorum ve burda boşanma davalarında nelerin delil olarak kullanıldığını hayal bile edemezsiniz. O yüzden ya aileme gidip her şeyi anlatıcam ki dediğim gibi annem asla bunu unutmaz yarın barışırsak bile hep içinde kalır. Ya da eve dönüp sen defol git bu evden diyeceğim gitmezse de asla özür dilemeden kendisiyle konuşmayacağım.
keşke ailenizin yanına gitmeseniz. siz iyi olursunuz onlar unutmaz.
eve gidip ben niye gidiyomusun sen git demen, evden ilk cikisindan daha buyuk bi hata olur bunu bil.. kuyrugu kistirip donmek gibi..
annenlere git ama baska bi bahane bul, esinin gece calisacagini veya bi arkadasiyla isi oldugunu vs.. ama sakin geri donme kös kös.. o arasin, o ciddiyetini gorsun, o yalvarsin.. sana ayril diyen yok.. ama lutfen biraz kulak ver..
Boşansamda boşanmasam da ailemin yanı en güvenli yer sonuçta ve hala aramadıysa günah artık benden gitti diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?