Kocam beni resmen evden kovdu

Bence ne eve geri don, ne de annenlere git. Buroda kal. Zaten sana "Kim bilir nerede sabahladin" diyecek adamla evli kalinmaz. Ben bana bunu diyecek adami hayatimdan silerim. Sonucta senin kimseyi telaslandirmamak ve bu iliskinin gelecegi icin acik kapi birakmak icin ailene degil de burona gidip orada kalman tamamen anlasilabilir ve hak verilir bir sey. Kocan pisman olabilir ama bu pismanligi bir iki saat icinde seni arayacagi anlamina gelmez, senin de hatalarin oldugu icin gurur yapar o da, ya da ne bileyim bir turlu harekete gecemez falan, ailene gidersen hic unutulmayacak bir sey olarak kalacak bu. Bekle bir yarin olsun bakalim. Yarin aramazsa zaten o zaman ailene gider, durumu her ayrintisiyla anlatirsin. Ama bugun degil.

Büroda kalmak doğru bir tercih değil
Kalk evine git, burası benimde evim sen beni kovamazsın de ve yerleş
Özürünü dileyene kadar evin içinde koy tavrını
Aranızdaki durumu netleştirmeden tabi ki ailene söyleme
Ancak eşine geceyi nerede geçirdin kozunu vermek sana daha büyük zarar
Akılda şaibe kalmayacak şekilde hareket etmek en doğrusu

Kızlar ya da şunu yapsam nasıl olur? Eve gitsem ben neden gidiyorum sen defol git bu ev sadece senin değil mi desem? Sonuçta erkek olan o defolsun gitsin evden bende evimde uyuyayım.
Sakın yapma bunu.. Gidecek yer bulamadım geri geldim der gibi.. O arasın.. Muhtemelen ailende olduğunu, bir bahane bulup gittiğini düşünüor.. Ne bahane gösterdiğini bilmediği içinde arayıp aileni, ortalığı karıştırmak istemior.. Orda olmadığını anlayınca biraz tutuşsun bekle.. Ama bunsaatten sonra sakınnn ev gitme.. Zaten çıkıp giderek hata yapmışsın, ikinci bir hata yapma

Git demesini çok garipsemedim çünkü öncesinde siz ben gidiyorum demişsiniz. Özellikle de annene git demiş başka yere de değil, şimdi onda sizi orada bulacak olmanın rahatlığı vardır, annenize gittiniz sanıyordur kesin. Evden kovdu falan demişsiniz ama kavga sırasında gidiyorum sözüne verilecek en muhtemel cevap budur üzgünüm.

Açıkçası eşimi tanıdığımı düşünürdüm her kadın gibi. Ama bunu yapan bir eşin yarın bir gün olaylar büyüyüp ayrılma noktasına gelirsek bana bu geceyi kullanmayacağını bilemem. Ben bir avukatlık bürosunda çalışıyorum ve burda boşanma davalarında nelerin delil olarak kullanıldığını hayal bile edemezsiniz. O yüzden ya aileme gidip her şeyi anlatıcam ki dediğim gibi annem asla bunu unutmaz yarın barışırsak bile hep içinde kalır. Ya da eve dönüp sen defol git bu evden diyeceğim gitmezse de asla özür dilemeden kendisiyle konuşmayacağım.

evinize gidin, büroda falan kalmayın. çok rahatsız oluyorsa kendisi gider. orası sizin de eviniz. anahtarınız vardır, girin evinize, hiç polemiğe falan da girmeyin.

evinize gidin, büroda falan kalmayın. çok rahatsız oluyorsa kendisi gider. orası sizin de eviniz. anahtarınız vardır, girin evinize, hiç polemiğe falan da girmeyin.

O sinirle anahtarı da almadan çıkmışım işin kötüsü şimdi kalkıp tık tık tık ben geldim demekte tükürdüğünü yalamak gibi

Ben delil olarak kullanma konusunu dusunmemistim, dogrudur, kanitlayamayabilirsin buroda oldugunu ileride oyle bir durum olursa. O zaman annene git. Cunku adami da evden kovmaya hakkin yok ki bu durumda. Zaten sen demissin gidiyorum diye, o da restini gormus git demis. Sana ilk olarak git diyen o olsaydi bir nebze hakli olurdun simdi geri donup git demekte. Annenlere git madem, bir sey uydur. Kocanin isi ile ilgili, sehir disina cikmasi gerektigi gibi, ya da arkadaslarindan biri rahatsizlandi acilen gitmek zorunda kaldi ben de evde yalniz kalmayayim dedim vs gibi bir seyler uydurabilirsin. Annenlere git ama ne oldugunu anlatma bence.

Gidersem kavga ettiğimi kesin anlarlar canım ama anlasınlar yapıcak bişey yok baksana hiç aramadı.
Daha önce abimler de çok kavga etti yengem ailemin yanına gidiyorum dedi. Alışmışlardır heralde duruma ben de yüzsüzlüğe vurmayı düşünüyorum ben geldim biraz tartıştık ben de size geldim filan dicem. Hep abimler mi kavga etcek filan dicem işte ne bileyim yoksa yalanı yutmazlar yani annem cindir bu konularda

çalın kapıyı girin evinize, niye geldin demez heralde, derse de benim de evim dersiniz, hiç kavgayı tırmandırmayın önce evinize girin sonra küsün zaten haklısınız.

Arkadaslarin dedigi gibide bosanmayacaksan, asla ailene gitme , onlarda uzulmesin..

Ama farkli bir bahaneyle ailene gidebilirsin...

Esin aramadan asla ilk adimi atma...

Arkadaşlar ben kalkıp ailemin yanına gidiyorum. Msjlarınızı okuyabilirim telden ama maalesef cevap yazamam. Telim akıllı değil çünkü. Ama eve gitmicem tükürdüğümü yalamıcam sonuçta ailem her halukarda kabul ederler beni. Her şey için çok teşekkür ediyorum size. Yazabilecek durumda olduğumda son durumları yazarım.

keşke ailenizin yanına gitmeseniz. siz iyi olursunuz onlar unutmaz.

Yaninda para yok mu? Soyle guvenilir bi otelde kalsan bu gece.. bence eve donme. Onun aramasini ve ozur dilemesini bekle. Hemen yelkenleri suya indirmezdim ben olsam

Boşansamda boşanmasam da ailemin yanı en güvenli yer sonuçta ve hala aramadıysa günah artık benden gitti diye düşünüyorum

eve gidip ben niye gidiyomusun sen git demen, evden ilk cikisindan daha buyuk bi hata olur bunu bil.. kuyrugu kistirip donmek gibi..
annenlere git ama baska bi bahane bul, esinin gece calisacagini veya bi arkadasiyla isi oldugunu vs.. ama sakin geri donme kös kös.. o arasin, o ciddiyetini gorsun, o yalvarsin.. sana ayril diyen yok.. ama lutfen biraz kulak ver..

boşanmaya kesin karar vermeden kimseye bir şey söylemeyin.bir de o an onu sinirle yapmışsınız ama keşke evden gitmeseydiniz, bu ona ceza falan olmamıştır bence yine olan size olmuş.geri dönerseniz de "ha ha döndü işte" diye düşünür.şimdilik kalabileceğiniz bir arkadaşınız varsa onda kalsanız, hem kafanız dağılmış olur.

Evet kardeşim ailemin yanına gidiyorum son kararımı verdim.

Boşansamda boşanmasam da ailemin yanı en güvenli yer sonuçta ve hala aramadıysa günah artık benden gitti diye düşünüyorum

En mantıklısı ailenizin yanına gitmek. Büroda kalmak hiç mantıklı değil.
Annenize de ufak bir tartışma oldu, ben de sinirim geçsin diye size geldim dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…