- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Ay oruçluyum mazeretine sığınmayı bırakın artık bir ya. 5 yaşında çocuğu taciz ediyor oruçluydum diyor, adam öldürüyor oruçluydum, karısına bağırıyor oruçluydum. Hee hee, Allah da öteki tarafta gündüz bir şey yapmaz da iftardan sonrasını bilmiyorum. Tövbe tövbe. Tiksindim şu cümleden güzelim ibadetleri hakim olamadığınız öfkenizle kirlettiniz. Kocanıza gelince diyecek laf yok. O çok hatalı sen de hatalısın..Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...
bi kadın vardı hemen yanımızda baktı güldü bende dayanamadım..
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...
bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
içimden atamiyorum hi c..ağlıyorum suan nasıl bi adi lik bu yaaa....
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
oruç tutuyorum diye sinirli olan insanlara da tuhaf bakıyorum.Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
demin eşim olacak o adamla alışverişe gittik .. gitmez olsaydım.. meyve sebze seçerken çok oyalanmisim bana milletin içinde bağırdı...
bagirma patlatirim şimdi sana bitane dedim... rezil etti beni ne bagiriyor diye gelen geçen bize bakıyordu...
bende tepkimi gösterdim çıktım eve gittim arkamdan dur dur falan dedi dinlemedim. ..
rezil etti beni ya uzun sürmüş diye .. orucluymus duramiyormus sanki ben oruclu degilimm .. allah allah.. bağırdı resmen bana milletin içinde... çok utandım allah kahretsin...
demin bana laf attı bırak konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum. .. pişman etmezsem bana ISSIZZ demesin ler burnundan getirticem o kimmiş ki beni rezil ediyor... adi pislik terbiyesiz...
3 yıllık evliyiz
hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...
Arkadaşlar şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok Üzgünüm çok kirginim içim çok acıyor...
3 yıllık evliyiz
hadi kızım senimi bekliycem aptal falan dedi nasıl bagiriyor sus dedim dinlemedi bende onu rezil etmek için... kes sesini patlatirim şimdi sana bitane dedim millet bize bakıyordu... allahimmmm rezil olduk yaaa çok Üzgünüm çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?