- 27 Mayıs 2016
- 37
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi emine melek
-
Alakasi yok onunla bence kisiliksiz degilim o denlisiz iş yerinde mi tanıştınız
zira aileniz başka yerde yaş küçük
birbirinizi nasıl bulup kaçtınız
iş yerinde tanıştıysanız bugün bana kaçan yarın da başkasına kaçar mantığı ile izin vermiyor
Yorum yapmani istemiyorum burda canim sikilsin diye degil cozum aramak icin yaziyorum.Ağzım gayet toplu. Ama sen keşke zamanında aklını toplasaymışsın.
Evet korunuyorumKorunuyorsunuz değil mi? Lütfen bunu ihmal etmeyin. Bebek için çok erken.
Alakasi yok onunla bence kisiliksiz degilim o denli
Umarim yoktur. İnsanin gururuna agir gelir buArkadaş siz kişiliksiz olduğunuz için değil eşinizin kafasında böyle bir düşünce olabilir diye yorum yapmış.
bencede daha kendi cocuk zaten sakın cocuk yapma .Korunuyorsunuz değil mi? Lütfen bunu ihmal etmeyin. Bebek için çok erken.
Yorum yapmani istemiyorum burda canim sikilsin diye degil cozum aramak icin yaziyorum.
Alakasi yok onunla bence kisiliksiz degilim o denli
İliskinin sonu yok mu yani.O işler senin isteğine bağlı değil.
Ayın 29 günü çalışan bir gün tatili olan bir adamla evlisin. Üstelik kaçmışsın, üstelik anlaşamıyorsun. Seni kısıtlıyor, söz hakkın yok. Ama ilgisini sevgisini bekliyorsun. Gözünü seveyim çocuk yapma.
Umarim yoktur. İnsanin gururuna agir gelir bu
sen önce büyüde gel.....İliskinin sonu yok mu yani.
Geliyor ama elimden bise gelmiyorCanım peki dışarı çıkmana çalışmana izin vermemesi gururuna ağır gelmiyor mu? Bu durumu kendine yakıştırıyor musun? Çok başka çok daha özgür bir hayat yaşama şansın/hakkın varken daha azıyla yetinmek neden?
Ben degil one çabuk bıkmışsınız
İliskinin sonu yok mu yani.
Malesef, bence yok. Ya canına tak edecek ayrılacaksın ya da sürekli daha kötüye giden bir evliliği sürdüreceksin.
Son zamanlarda bende oyle dusunuyorum ama bi anda yikmak istemiyorum sevdigim icin bitirmek istemiyorum acaba duzelir mi diye
Geliyor ama elimden bise gelmiyor
Evet aciktan devamOkuluna devam etme durumun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?