Kocam beni sevmiyor mu ?

Oyle yaptim iste bende ise girerken ama calistigima calisacagima pisman etti

o zaman başka çözüm yok

siz de onu bu kadar yoğun çalıştığına pişman edecek ya da şu anki haline katlanacaksınız

ya da daha ucuza yaşama yolu bulacaksınız ki fazla mesai yapmasın

bir de neden hep bu patronlar yahut oğulları kıskanç adamların eşlerine musallat olur

sokakta görsem eski patronumun oğlu sarılır bana mesela

ya da patronla da sarılıp öpüşürüz vs

şimdi eşim beni boşasın o zaman

her iş yerinde insana birileri asılmaz ki

ya asılındığınıza ilişkin yorumda bir hata vardır ya da o işlerin ortamında

o zaman başka çözüm yok

siz de onu bu kadar yoğun çalıştığına pişman edecek ya da şu anki haline katlanacaksınız

ya da daha ucuza yaşama yolu bulacaksınız ki fazla mesai yapmasın

bir de neden hep bu patronlar yahut oğulları kıskanç adamların eşlerine musallat olur

sokakta görsem eski patronumun oğlu sarılır bana mesela

ya da patronla da sarılıp öpüşürüz vs

şimdi eşim beni boşasın o zaman

her iş yerinde insana birileri asılmaz ki

ya asılındığınıza ilişkin yorumda bir hata vardır ya da o işlerin ortamında
Oyle is yeri olsa zaten girmezdim aile sirketi oldugundan girdim

Esiniz calismaktan vakit bulamiyormus ki zaten. Pazar gunu evdeyse sabah erkenden cikip gidiyor mu kahveye onu anlayamadim. Siz onceden bir plan yapin suraya gidelim diye oda mecbur gelir herhalde.
Bir is bulup calismanizi oneririm, namusunuzl calisacaksiniz neyin kiskancligini yapiyor esiniz her zaman kotu insanlar cikacak degil ya karsiniza.

Esimle 10 aylik evliyiz sevdik kacarak evlendik. İlk zamanlar ben kendim den suphe ediyordum onu yeterince sevmiyorum diye ama sanirim durum degisti artik o beni sevmiyor gibi ne yapacagimi bilemez oldum kendimi cinsel obje gibi hissediyorum. Onunlayken dunyanin en mutlu insani benim sanki. Ama o benim yanimda vakit gecirmek istemiyor. Sadece ayda bir pazar tatili yapiyo onu da arkadaslariyla kahvehanede okey oynayarak gecirmek istiyor. Benden kaynakli bi sorun mu var acaba ne dersiniz.

17 yaşında ailenizin de rızası olmadan nasıl evlendiniz? Resmi nikahınız var mı?

N
Esiniz calismaktan vakit bulamiyormus ki zaten. Pazar gunu evdeyse sabah erkenden cikip gidiyor mu kahveye onu anlayamadim. Siz onceden bir plan yapin suraya gidelim diye oda mecbur gelir herhalde.
Bir is bulup calismanizi oneririm, namusunuzl calisacaksiniz neyin kiskancligini yapiyor esiniz her zaman kotu insanlar cikacak degil ya karsiniza.
Bunu ona bir turluu anlatamiyiruz ne kendi annesi ne ailesi ne ben

Back
X