- 27 Mayıs 2016
- 37
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi emine melek
Sanirim oyleevet senden kaynaklaniyor ''kacmayacaktin''
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim oyleevet senden kaynaklaniyor ''kacmayacaktin''
Dedim ya izin vermiyorsende calis oda pazar günp mesai yapmak zorunda kalmasin?şimdi klasik çalışmama izin vermiyor cevabı gelir...
ben kocamdan izin almam haber veririm mesela:)Dedim ya izin vermiyor
İse gurdum patronun oglundan kiskandi ayrildim istensen gercekten daha cocuk yaştasın yaşına bakmadım ama tahmin öyle benim
Oyle yaptim iste bende ise girerken ama calistigima calisacagima pisman ettiben kocamdan izin almam haber veririm mesela:)
17 yazıyor. doğru tahmin etmişsinizsen gercekten daha cocuk yaştasın yaşına bakmadım ama tahmin öyle benim
Bilmiyorum inanmak istiyorum ailemden sevgi gormedim erken yasta evlendim ailem sahip cikmadigi icinÇok basit yaşarlar erkekler seviyorum diyorsa inan
Cilvelisin derler bilmiyorum cok mu bunaltiyorum diye dusunuyorum cok kiskanc biriyim son son azalttim kendimi kontrol edebiliyorum bu konuda artik
Oyle yaptim iste bende ise girerken ama calistigima calisacagima pisman etti
Firsat buldukca isi olmadigi zaman gider acikana kadar gelmez ben hep evin icinde hapis gibiyim disari cikmama izin vermezbu dönemde normal ama bu konuda farkedip köreltiysen sevindim
her pazar mutlaka gider mi
Seninle vakit geçirmiyor,ama sen kendini cinsel obje -ne demekse artık - olarak görüyorsun.![]()
disari cikmama izin vermez
Oyle is yeri olsa zaten girmezdim aile sirketi oldugundan girdimo zaman başka çözüm yok
siz de onu bu kadar yoğun çalıştığına pişman edecek ya da şu anki haline katlanacaksınız
ya da daha ucuza yaşama yolu bulacaksınız ki fazla mesai yapmasın
bir de neden hep bu patronlar yahut oğulları kıskanç adamların eşlerine musallat olur
sokakta görsem eski patronumun oğlu sarılır bana mesela
ya da patronla da sarılıp öpüşürüz vs
şimdi eşim beni boşasın o zaman
her iş yerinde insana birileri asılmaz ki
ya asılındığınıza ilişkin yorumda bir hata vardır ya da o işlerin ortamında
Vakit gecirmek cinsellik degil onu demiyorum benle gecirdigi tek vakit cinsel iliski zatenBirlikte tek yaptıkları şey sevişmekse o şekilde görebilir. Ona sadece gece yanaşıyorsa kendini o şekilde hissedebilir. Vakit geçirmek = cinsellik değil ki.
Esimle 10 aylik evliyiz sevdik kacarak evlendik. İlk zamanlar ben kendim den suphe ediyordum onu yeterince sevmiyorum diye ama sanirim durum degisti artik o beni sevmiyor gibi ne yapacagimi bilemez oldum kendimi cinsel obje gibi hissediyorum. Onunlayken dunyanin en mutlu insani benim sanki. Ama o benim yanimda vakit gecirmek istemiyor. Sadece ayda bir pazar tatili yapiyo onu da arkadaslariyla kahvehanede okey oynayarak gecirmek istiyor. Benden kaynakli bi sorun mu var acaba ne dersiniz.
Vakit gecirmek cinsellik degil onu demiyorum benle gecirdigi tek vakit cinsel iliski zaten
Bunu ona bir turluu anlatamiyiruz ne kendi annesi ne ailesi ne benEsiniz calismaktan vakit bulamiyormus ki zaten. Pazar gunu evdeyse sabah erkenden cikip gidiyor mu kahveye onu anlayamadim. Siz onceden bir plan yapin suraya gidelim diye oda mecbur gelir herhalde.
Bir is bulup calismanizi oneririm, namusunuzl calisacaksiniz neyin kiskancligini yapiyor esiniz her zaman kotu insanlar cikacak degil ya karsiniza.