- 29 Mart 2019
- 55
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi allendesojen
-
20 yaşındayımAdam suriyede görev de sen watsaptan engelleyip kaldiriyorsun falan yas kaç acaba ne diyim her gun biraz daha şaşırıyorum
Deniyorum çok yumuşak kalpli bı insanım çabalıyorum ciddi anlamda bu yüzden destek bekliyorum sizdenNe zaman bırakacaksınız kendinize küfür ettirme isini ? Asker arkadaşı değil eşisiniz siz onun küfür etmekte neymiş sizde süründürün engel kaldır engelle çocuk gibi çok saçma
Cevap vermeyeceğimCevap vermeyin şimdi. Ama yanına da kalmasın.
Demek ki sert olman gerek yumuşak olma alttan almaya alıştırırsanız erkekler böyle devam eder hep yapmayın o yüzden o bağırıyorsa sizde bağırınDeniyorum çok yumuşak kalpli bı insanım çabalıyorum ciddi anlamda bu yüzden destek bekliyorum sizden
Kalbim kırılıyor toparlaması için fırsat yaratmaya çalışıyorum eğitimsiz bı insan da değil anlamiyorumDemek ki sert olman gerek yumuşak olma alttan almaya alıştırırsanız erkekler böyle devam eder hep yapmayın o yüzden o bağırıyorsa sizde bağırın
olgunlasmadigimi düşünmüyor karşımdaki bireyin hareketlerini taklit Edip onun yüzüne vurma cabamdan böyle bişey yaptimolgunlaşmadan evlenmişsin bu bir.adam nişantaşı'nda kafede değil suriyede asker bu da iki.şımarabiliceğin masa başı bir adam bulsaydın istediğin olabilirdi.
Kalbim kırılıyor toparlaması için fırsat yaratmaya çalışıyorum eğitimsiz bı insan da değil anlamiyorum
Ya hayretle okudum suriyede asker diye eşini aramiyor ya bayansınız değil mi niye aramıyorsun deyince de eşine küfür ediyor olgunlukla ne ilgisi var sizi eşiniz aramiyor mu hiç ariyorsa da bundan sonra söyleyin aramasınolgunlaşmadan evlenmişsin bu bir.adam nişantaşı'nda kafede değil suriyede asker bu da iki.şımarabiliceğin masa başı bir adam bulsaydın istediğin olabilirdi.
Haklısın psikolojisi normal olmayabilir ama böyle yaparak beni de etkiliyorSuriyede görev aldığından psikolojisi zaten normal değildir. Sizde biraz anlayışlı olun lütfen çocuk gibi engel filan olmamış.
Ama küfür ettirtmeyin kendinize haddini bilsin.
Haddini bilsin ama sizde engelle ac yapmayınKalbim kırılıyor toparlaması için fırsat yaratmaya çalışıyorum eğitimsiz bı insan da değil anlamiyorum
Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek içinYa hayretle okudum suriyede asker diye eşini aramiyor ya bayansınız değil mi niye aramıyorsun deyince de eşine küfür ediyor olgunlukla ne ilgisi var sizi eşiniz aramiyor mu hiç ariyorsa da bundan sonra söyleyin aramasın
Daha fazla kufredecegini bildiğim için yaptımHaddini bilsin ama sizde engelle ac yapmayın
Lafım size değildi biz kadınlar her zaman daha çok fedakarlık yapıyoruz inanın...Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek için
Offf Kk'da sevilmeyen şeylere hoşgeldiniz. Evlenmek için mesleğini bırakan kadınlar...Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?