Kocam beni unuttu

allendesojen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
55
23
3
27
1?5 aydır evliyim kocam asker Suriye'de gorev yapiyor. Günlerdir sesini duymuyorum. Arayabilecek olduğu halde aramıyor bugün kavga ettik arada mesaj atıyordu WhatsApp goruldulerini kapatmış niye kapattın diye sordum inkar etti sonra biraz usteledim bu sefer konu tartışmaya döndü yazılı biçimde bana kufurvari konuştu düzgün bı üslupla uyardım devam edince engelledim bu sefer SMS olarak kufretti. Tüm gün mesaj atmadım akşam engeli kaldırdım bu sefer yazmış engeli niye kaldırdın diye gördüm ama cevap yazmadım şimdi uyuyamıyorum yarından korkar oldum deli gibi seviyorum ama ilgisizligine tahammül edemiyorum ne yapmaliyim

Ne zaman bırakacaksınız kendinize küfür ettirme isini ? Asker arkadaşı değil eşisiniz siz onun küfür etmekte neymiş sizde süründürün engel kaldır engelle çocuk gibi çok saçma
Deniyorum çok yumuşak kalpli bı insanım çabalıyorum ciddi anlamda bu yüzden destek bekliyorum sizden

olgunlaşmadan evlenmişsin bu bir.adam nişantaşı'nda kafede değil suriyede asker bu da iki.şımarabiliceğin masa başı bir adam bulsaydın istediğin olabilirdi.
olgunlasmadigimi düşünmüyor karşımdaki bireyin hareketlerini taklit Edip onun yüzüne vurma cabamdan böyle bişey yaptim

Kalbim kırılıyor toparlaması için fırsat yaratmaya çalışıyorum eğitimsiz bı insan da değil anlamiyorum
olgunlaşmadan evlenmişsin bu bir.adam nişantaşı'nda kafede değil suriyede asker bu da iki.şımarabiliceğin masa başı bir adam bulsaydın istediğin olabilirdi.
Ya hayretle okudum suriyede asker diye eşini aramiyor ya bayansınız değil mi niye aramıyorsun deyince de eşine küfür ediyor olgunlukla ne ilgisi var sizi eşiniz aramiyor mu hiç ariyorsa da bundan sonra söyleyin aramasın

Ben onu deli gibi özlüyorum onun için çok fedakarlık yaptım ailemi mesleğimi bırakıp geldim onu mutlu etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…