Kocam beni unuttu

Ama sen bunu bilerek evlendin. O yüzdende bunları kabul etmiş sayılırsın. Bana kalırsa zaten bizim mehmetçiğin suriyede ne işi var suriyeliler floryada piknik nargile peşindeyken??!?!?
Neyse sakinim.
Hayatı boyunca eline geçen tek mutluluk kaynağı ben onların sandım ailesi küçüklüğünden beri ayrı ve eşim ciddi anlamda zorluk çekmiş benim için önemli olan sadece onun gözündeki gulumseyisti

Birincisi ever hepimiz KADINIZ.
İkincisi özlem bazen insanları öfkeli yapabiliyor. Kolay bir göreve sahip değil. Psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Ama ben bu engelleme isine hiç bir zaman anlam veremiyorum ki insan kocasını neden engeller bunu hiç anlayamadım. Sebep ne olursa olsun uyarıp kalan mesajlarına cevap vermemek daha doğru olurdu. Mesajla kavga etmek her zaman için çok saçma bir davranış sebep ne olursa olsun.

Eşinin küfür etmesi çok mu doğru peki aramadı diye ?

Çok fazla darlama... ilgi istiyorsun yaşın çok genç senide anlıyorum ama suriyede görevde diyorsun askeri bir görev diye düşünerek yazıyorum oradaki yaşananlar insanların zor durumlarını ( detaya girmiyorum) gören askerler farkında olmadan istem dışı psikolojikman yıpranıyorlar... Akışına bırak sitem dolu cümlelerin onu bunaltmış olabilir...

Haklısın ama elimde olan tek şey mesajdi aramalarıma cevap vermiyor dönüş te yapmıyor engellemeyi saa bulabilirsin çoğu zaman bana da öyle geliyo aşırı duygusalim ve kırıcı sözler söyleyip küfretme sine tahammül edemiyorum cevap vermedigimde daha sinirleniyor devam edeceğini bildiğim için ve açıkçası lifretmesi acittigi için engelledim

Eşiniz kac yaşında

Yeterince rahat bıraktım diye düşünüyorum 2 hafta çok değil mi rahat bırakmak için

Kalbim kırılıyor toparlaması için fırsat yaratmaya çalışıyorum eğitimsiz bı insan da değil anlamiyorum

Kuzucugum yasin 20, her yerin egitim olsa ne yazar? tecrübe ile alakası var yoluna koymaya çalıştıklarının.

Boyundan büyük ise kalkışmak seninki.
Herkesin yapabileceği bir şey değil
Adami aylarca görmüyorsun, şartlarını bilmiyorsun; yaşadıklarını bilmiyorsun.
Her musait olduğu vakit elinde telefon yapışık yasayamaz.arkadaşlarinin yanında iken konuşamaz. Kötü bir şey yasadiysa söyleyemez vs...

Trip atmak yerine ilgini azalt.
Hep sen arama.
Daha az haberdar et.
Kufrettiginde bir kaç gün cevap verme ki bir daha yapamasın.
Ama adamı darlama da.

Teşekkür ederim yardım ettiğin için

Ilgi ilgi diye adami bunalttiysan,surekli msj atip cevap beklediysen adam tabiki goruldusunu kapatir. Aylarca görevde olan eşinin sesini duymayNlar var. Adam tatilde değil gorevde.. onun zamaninin olup olmadigi veya ne halde olduğunu nerden biliyorsun.. seni suriyede komutanları gorev arkadaslariyla aldaticak hali yok ya. Azicik dusunceli olun. Madem YAPMİYACAKSİN askerle evlenmessydin.

Çok garip bı şekilde önyargılı davranıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…