- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 28
- Konu Sahibi allendesojen
-
Ne kadar zamandır taniyorsunuz eşinizi, belki en başından beri agresif karakterli biridir he ama yok onceden cok iyiydik birbirimizi kirmazdik kufur etmezdi diyorsaniz asker olduğu icin psikolojik olarak etkilenmis olabilir
Yanlış birşey söylemedim size sadece yaptığı şey doğru mu eşinin de bunu sordum yargı yok cümlede??Böyle bir şey söylemedim. Bunu nereden cikarttiniz bilmiyorum.
Arayacağım ablası da öyle diyorOnun dönmesini bekle illaki arayacaktır arama
2 senedir tanıyorum ve eskiden daha iyiydikNe kadar zamandır taniyorsunuz eşinizi, belki en başından beri agresif karakterli biridir he ama yok onceden cok iyiydik birbirimizi kirmazdik kufur etmezdi diyorsaniz asker olduğu icin psikolojik olarak etkilenmis olabilir
Sabir iyidir herşey yoluna girer umarımArayacağım ablası da öyle diyor
Aramayacagim***Arayacağım ablası da öyle diyor
Asil onyargili davranan sensin . O da esine karsi. Yeni evlisin,ilgi beklemen normal ama karsindakinin sartlari uygun değil. Kavga ile trip ile harcadigin zamana yazik. Yarin birgun sehit haberini alsan senin icin yanacak neden bukadar sacma sey yuzunden kavga ettik de kustuk diye.. benim kuzenim daga goreve gidiyor 6 ay esiyle goresemedi. O kizin birkes olsun şikayet ettiğini duymadik. Bile bile kabul ettiğiniz yasami burnunuzdan getirmeyinÇok garip bı şekilde önyargılı davranıyorsun
Inşallah anlayacaktır beni de arayıp sormazsam değil miSabir iyidir herşey yoluna girer umarım
Benim yaşadıklarımı yaşayan sen değilsin şartları uygun olmayan adam online da olmazAsil onyargili davranan sensin . O da esine karsi. Yeni evlisin,ilgi beklemen normal ama karsindakinin sartlari uygun değil. Kavga ile trip ile harcadigin zamana yazik. Yarin birgun sehit haberini alsan senin icin yanacak neden bukadar sacma sey yuzunden kavga ettik de kustuk diye.. benim kuzenim daga goreve gidiyor 6 ay esiyle goresemedi. O kizin birkes olsun şikayet ettiğini duymadik. Bile bile kabul ettiğiniz yasami burnunuzdan getirmeyin
Çok garip bı şekilde önyargılı davranıyorsun
Bu kadar sert bir uslup yazmanıza gerek yok bence.Insan evlendiğinde olumsuzlukları goz ardi edebiliyor. Ayrıca herkes herseyi alttan alabilme kapasitesine sahip degilki.Ki hanfendi belki de alttan alabilecegini dusundu yapabileceğini dusundu.Ilgi ilgi diye adami bunalttiysan,surekli msj atip cevap beklediysen adam tabiki goruldusunu kapatir. Aylarca görevde olan eşinin sesini duymayNlar var. Adam tatilde değil gorevde.. onun zamaninin olup olmadigi veya ne halde olduğunu nerden biliyorsun.. seni suriyede komutanları gorev arkadaslariyla aldaticak hali yok ya. Azicik dusunceli olun. Madem YAPMİYACAKSİN askerle evlenmessydin.
Bunun cevabını ben soylemeden bildiginizi düşünüyorum ama yinede cevap veriyim. Aklı başında hiç bir bireyin bunu doğru bulmayacgi gibi bende bulmuyorum. Kısacası DOGRU DEĞİLYanlış birşey söylemedim size sadece yaptığı şey doğru mu eşinin de bunu sordum yargı yok cümlede??
Anlar canim dua et hem onun için hem senin icinInşallah anlayacaktır beni de arayıp sormazsam değil mi
Ediyorum canım yardımın için teşekkür ederimAnlar canim dua et hem onun için hem senin icin
Bana göre olan cevabını ben zaten yazmıştım ağzınız klavyeye yapışmadı değil mi cevap verirken bu ne hiddet?Bunun cevabını ben soylemeden bildiginizi düşünüyorum ama yinede cevap veriyim. Aklı başında hiç bir bireyin bunu doğru bulmayacgi gibi bende bulmuyorum. Kısacası DOGRU DEĞİL
Madem öyle eşinize biraz zaman verin belki de size anlatamadigi seyler yuzunden streslidir.Biraz daha iyi olduğunda yazacaktırAramayacagim***
Rica ederim kuzum ...Ediyorum canım yardımın için teşekkür ederim
Ordaki adamlarin pskolojisinden haberiniz var mi? Ana yok,baba yok, yaren yok. Yarina sag cikip cikmayacaklari belli değil. Özlem var hasret var.. bizler sıcak yatagimiz da yatarken onlar nöbet basinda,dagda tasta bayirda.. zamani var ama msj atmıyor diye kavga çıkarmak, ordaki adama bunun stresini ve üzüntüsünü yasatmak şımarıklık.. biraz anlayışla yaklasa ,esi de kendini torpuler.Bu kadar sert bir uslup yazmanıza gerek yok bence.Insan evlendiğinde olumsuzlukları goz ardi edebiliyor. Ayrıca herkes herseyi alttan alabilme kapasitesine sahip degilki.Ki hanfendi belki de alttan alabilecegini dusundu yapabileceğini dusundu.
Hayır yapışmadi.Bana göre olan cevabını ben zaten yazmıştım ağzınız klavyeye yapışmadı değil mi cevap verirken bu ne hiddet?
Biseylerden vazgecmis degilim sevgim ölene kadar devam eder cabam da bıkıp usanmadan devam edebilirim sadece farklı düşüncelere sahip insanlardan çözüm önerileri bekliyorumBu kadar sert bir uslup yazmanıza gerek yok bence.Insan evlendiğinde olumsuzlukları goz ardi edebiliyor. Ayrıca herkes herseyi alttan alabilme kapasitesine sahip degilki.Ki hanfendi belki de alttan alabilecegini dusundu yapabileceğini dusundu.
Onun arayabilecek durumu varmış siz olayın burasını anlamıyorsunuz galiba hemen adını koydunuz kızcağızın ya şımarık falan iyice okuyun biz de terörist değiliz çok şükür mehmetçik sayesinde rahat uyuyoruz ama tepkiniz çok ağırOrdaki adamlarin pskolojisinden haberiniz var mi? Ana yok,baba yok, yaren yok. Yarina sag cikip cikmayacaklari belli değil. Özlem var hasret var.. bizler sıcak yatagimiz da yatarken onlar nöbet basinda,dagda tasta bayirda.. zamani var ama msj atmıyor diye kavga çıkarmak, ordaki adama bunun stresini ve üzüntüsünü yasatmak şımarıklık.. biraz anlayışla yaklasa ,esi de kendini torpuler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?