Kocam beni unuttu

Çok garip bı şekilde önyargılı davranıyorsun
Asil onyargili davranan sensin . O da esine karsi. Yeni evlisin,ilgi beklemen normal ama karsindakinin sartlari uygun değil. Kavga ile trip ile harcadigin zamana yazik. Yarin birgun sehit haberini alsan senin icin yanacak neden bukadar sacma sey yuzunden kavga ettik de kustuk diye.. benim kuzenim daga goreve gidiyor 6 ay esiyle goresemedi. O kizin birkes olsun şikayet ettiğini duymadik. Bile bile kabul ettiğiniz yasami burnunuzdan getirmeyin

Benim yaşadıklarımı yaşayan sen değilsin şartları uygun olmayan adam online da olmaz

Çok garip bı şekilde önyargılı davranıyorsun
Bu kadar sert bir uslup yazmanıza gerek yok bence.Insan evlendiğinde olumsuzlukları goz ardi edebiliyor. Ayrıca herkes herseyi alttan alabilme kapasitesine sahip degilki.Ki hanfendi belki de alttan alabilecegini dusundu yapabileceğini dusundu.

Yanlış birşey söylemedim size sadece yaptığı şey doğru mu eşinin de bunu sordum yargı yok cümlede??
Bunun cevabını ben soylemeden bildiginizi düşünüyorum ama yinede cevap veriyim. Aklı başında hiç bir bireyin bunu doğru bulmayacgi gibi bende bulmuyorum. Kısacası DOGRU DEĞİL

Bunun cevabını ben soylemeden bildiginizi düşünüyorum ama yinede cevap veriyim. Aklı başında hiç bir bireyin bunu doğru bulmayacgi gibi bende bulmuyorum. Kısacası DOGRU DEĞİL
Bana göre olan cevabını ben zaten yazmıştım ağzınız klavyeye yapışmadı değil mi cevap verirken bu ne hiddet?

Ordaki adamlarin pskolojisinden haberiniz var mi? Ana yok,baba yok, yaren yok. Yarina sag cikip cikmayacaklari belli değil. Özlem var hasret var.. bizler sıcak yatagimiz da yatarken onlar nöbet basinda,dagda tasta bayirda.. zamani var ama msj atmıyor diye kavga çıkarmak, ordaki adama bunun stresini ve üzüntüsünü yasatmak şımarıklık.. biraz anlayışla yaklasa ,esi de kendini torpuler.

Biseylerden vazgecmis degilim sevgim ölene kadar devam eder cabam da bıkıp usanmadan devam edebilirim sadece farklı düşüncelere sahip insanlardan çözüm önerileri bekliyorum

Onun arayabilecek durumu varmış siz olayın burasını anlamıyorsunuz galiba hemen adını koydunuz kızcağızın ya şımarık falan iyice okuyun biz de terörist değiliz çok şükür mehmetçik sayesinde rahat uyuyoruz ama tepkiniz çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…