Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

Bu kadar çok mu bu sorun? Gerçekten ya genlerimizle oynadılar ya da bu böyleydi de biz filmlerden falan her gün olacak diye şartlandırıldık.ama adamlar niye şartlanmadı o zaman demi

Iyide canim hergun olsun diye bekleyen yokki ama neredeyse bir yila yakin birlikte olmamakta normalmi esleri birbirinden koparacak bisey bu yaratan bu nefsi istekleri bosuna koymamis icimize herkes cok istekli olmak zorunda degil ama esini ac birakmayacak kadar bir istege sahip olmali.ben nefsi kuvvetli bir insanim bu sebeple ondan hergun beklemiyorum ama olmasi gerektigi kadarini beklemeye hakkim var.evlilikte yakinlik onemli aksi halde iki arkadasa donusuyor ciftler.cocuklar bile anne baba arasindaki kopuklugu hissediyor.zorla bana gelmesini asla istemem ama anlayamiyorum 9 yil flort sonrasi nasil o pesimden ayrilmayan erkek bir anda arkadasa donusur.

Doktora gidelim istersen bir sorunmu var de.bu sefer oturup düşünecek ağrina gidecek belkide ama illaki var bir sorun ..normal değil 1 sene diyorsun şaşırdım inan.ihanet olma ihtimaline karşıda araştır derim

esinle oturup bunlari konusmayi dusundun mu
bi problemin mi var yeni evli gibi degiliz ne demek oluyor bu diye sor bence

Çok üzücü bir yorum... üzüldüm umarım hersey sizin için çok daha güzel ilerler

Seks olmadan evlilik olmaz. Boyle devam ederse bosanacaginizi soyleyin, problemi neyse halletsin.

Doktora gidelim istersen bir sorunmu var de.bu sefer oturup düşünecek ağrina gidecek belkide ama illaki var bir sorun ..normal değil 1 sene diyorsun şaşırdım inan.ihanet olma ihtimaline karşıda araştır derim

Allah korusun buyuk konusmus olmayayim ama esim genel olarak bana karsi iyidir zaten eskiden beri kadin duskunlugu yoktu onun sadece fazla iskolik bugune kadar tek bir yalani olmadi hamdolsun evin icinde benimle ilgilenir bisey istesem yapar herseyde yardimci bir erkek evine bagli sukurler olsun ama dr gitmek utanilacak bisey onun icin bir sorunum yok diyor bencede fiziksel bir sorunu yok 2 cocuk sahibi olamazdik yoksa ama psikolojik olarak isteksiz cok uzuldugumu biliyor oda uzuluyor bu duruma ama bir cozumde aramiyor o boyle evliligimiz yurusun ben ona gideyim istiyor hep onun aklina gelmiyormus surekli cinsellikmi dusunulur mantiginda ama anlatamadm bir turlu aklina hic gelmiyor olmasinin anormal oldugunu nerdeyse beni nerdeyse her an cinsellik dusunen sapik durumuna dusurdu beklentimden oturu benimde hevesimi kirdi sadece cocuk icin yapilabilecek bisey artik bizim icin.artik umududa yitiriyorum muhtemelen bir cozum bulmadan yaslanip gidicem keske kendimi isteksizlestirmenin bir yolu olsa

Çok ilginç ya dokuz yılda hiç böyle sorunlarınız olmadı mı

Seks olmadan evlilik olmaz. Boyle devam ederse bosanacaginizi soyleyin, problemi neyse halletsin.

Ben esime sabir gosterip umursamiyor gibide yaptim.gun geldi agladim hungur hungur uzun bir sure ben ona yaklastim hep her yolu denedim oda uzuluyor bu duruma bana karsi merhametli genel olarak ama bu konuda benim abarttihimi duaunuyor benim icimde ne kadar buyuk bir sorun haline geldigini gormek istemiyor caba vermek onun icin zor bisey cunku guzel konustum olmadi gun geldi patladim cikip gidicem hayatindan bana boyle zulum etmeye hakkin yok dedim ne agir seyler soyledim sinirle ama hicbir sey dokunmuyor o laflari yemeyi cozum aramaya tercih ediyor.evimin isinde bile yardim eder ustune disardada yogun bi sekilde calisir ama ben evde yardm iatemiyorm bu eksikler evliligimizde varken baska seýin onemi yok dua etmekten baska caremde kalmadi evladimi babasi annesi ayri buyutmek istemiyorum anne olarak icim elvermez buna.onun bir sucu gunahi yok cunku psikolog bile caresiz kaldiysa esimin karsinda artik kim ne yapabilir psikologada sadece bak seni kirmadim geldm demek icin gitti eminim cunku ona gore ortada bir sorun yok hersey gayet normal

Çok ilginç ya dokuz yılda hiç böyle sorunlarınız olmadı mı

9 yil flort doneminde zateN beraber olamazdikki evli degil sonucta bana bana karsi istahli oldugunu hep hissettirrdi zaten esimin hayatina giren ciddi tek iliskisi bendim.ben lisedeyken basladi iliskimiz onun cocukken hoslandigi biri olmus sadece ee bizde tanistigimzda cocukluktan cikmistk zaten bana karsi asiri ilgili baska kadinlara karsi asiri soguktu kadin kiz hic umrunda olmazdi hatta 2 yil kadar ayri kaldik o donemde bile kimse hirmemis hayatina evlendirmek iatemisler ben olmicaksam kimseyle evlenmek istemedigini soylemis kiskancliktan her dk yanmda gezerdi isw giderken isten gelirken evdeyken bile disâri cikmami isterdi oZleyip hâtta bunalirdim ilgisinden anlayamiyorum ne oldudâ biyle evrimgecirdi

Canim flort doneminde boyle degil di diyosun demekki birileri eşini havaya sokmus seni begenmiyor .boşver hic birsey deneme gercekten .seven adam dokunmak ister

Canim flort doneminde boyle degil di diyosun demekki birileri eşini havaya sokmus seni begenmiyor .boşver hic birsey deneme gercekten .seven adam dokunmak ister

Inanki oyle havali da degildir ben aglayinca aglar market i pazari bana birakmaz hic benim maddi beklentilerim yoktur ama oda ihtiyacimiz oldugun da en iyisini alir fikirlerimi onemser alacagi araba icin benim fikirlerimi on planda tutarak karar verir kendine almaz ustune basina oyle cok ozenmez ama bize gercekten alir maddi olarak cok cirpinir bizim icin ama ne kadar konustuysamda 4 yildir bu soguklugun cevabini bulamadim.pasakli biride degilim esimde kotu biri degil benim aileme karsi da cok iyi bir damattir ama bu konuda ne yazikki hicbisey yapmiyor evlilik terapistine gitmistik orda terapist cinsellik olmazsa o yuvanin temeli saglam olmaz ciftleri birbirine baglayan bir unsurdur dokunmak demisti ama benim aklima bile gelmiyor 24 saat cinsellik dusunememki ben dedi.bunu soyleyebilen dokunmanin eksikligini hissetmeyen bir erkege ne yapabilirimki disarda elimi tutar oyle benden utandigi falanda yoktur.ama iste bu durumun bir aciklamasi yok varsa bilen bana soylesin.onun yuzunden terapiste gidiyorum suanda hamileyim ve ruhsal acidan kotu bir hamilelik geciriyorum...

Terapiste gitseniz birlikte dokuz yıl az değil.emeğiniz,yıllarınız..evlisiniz..

Terapistle bu sorunu çözemezsiniz. Kocan tabiii ki çok iyi olacak sana çok iyi davranacak çünkü cinsel yönden eksik bu eksiğini de sana karşı iyi olarak kapatmaya çalışıyor. Fiziksel bir problemi yoksa, başka biri olabilir hayatında. Cinsellik hariç hiç problemimiz yok diye düşünmeyin; cinsellik olmadığı için adam sana mükemmel davranıyor bunu anla lütfen. Seks olmadan dokunma olmadan evlilik olmaz.

Esim karakter olarak kadinlardan uzak birazda yetisme tarzindan dolayi kadinlarla yakinlik kurmaktan hoslanmaz illaki hissederdim oyle bisey olsa asla yapmaz demem insan oglu ama iyi yonlerinn o eksiklihiyle alakali oldugunu duaunmuyorum yardimci bir erkek evde eskiden beri oyledir ilk evlendigimiz gunden beri boyle durum sonradan olmus bisey degil kendisi isteksiz oldugu icin benim yasadigim zorlugu anlamiyor hepsi bu.o normal oldugunu sorumluluklarin yogunlugunda dusunulecek kadar onemli bir mesele olmadigini dusunuyor bu konunun.fazla is kolik ve fazla gecim kaygisina dusuyor kendine gore maddi yonden hep eksiklik duyuyor halbuki bana gore bir eksigimiz yok herAmanda dile getiririm maddi acidan biseye ihtiyacimiz yok tek eksigimiz sensin derim ama onun bu daha fazla kazanma bizi daha iyi yasatma hevesi hic bitmiyor.yapmadigi seyler icin ortada bir ispat yokken vesveseye kapilip aldatiyor diye dusunmek bizi daha iyiye goturmez ne telefonunu saklar ne baska seyini mail adresimiz bile ortaktir.baska bir sikintisi var ama nedir bulamiyorum bir turlu.

Bir urologla konusmustum bu durumu cinsel sorunlarin hepsi fiziksel seylerden kaynaklanmaz vajinismus gibi dusunun oda psikolojik destekle cozulebilen ama fiziksel olarak engel tasimayan bir durum.fiziksel olarak normal olsa bile bazi erkekler hayatinin onceliklerine maddiyat vb.farkli seyleri koyduklarindan bunu luzumsuz gormeye baslayabilirler.utananlar var sorun olmadigi halde fiziken kendini yetersiz gorup esine karsi yakinlasmak istemeyenler var bunun gibi cok sey var ama bunlarin halledilmesi icin gercekten durumu kabullenip tedaviyi kabul etmeleri gerekir demisti.

Cinsel sıkıntısı var gibi duruyor.

hamilelik sebebiyle olabilir mi?
yeni evliyim demişsiniz, 4 aylık da hamilesiniz sanırım.
bence kısa sürede gelen hamilelik bunun sebebi olabilir.

not: konu sahibi sanırım ben yorumları karıştırdım, siz hamile değilsiniz değil mi.

Hamileyim ama 2 .hamileligim bu bir oglum var 3 yasinda.hamileykende hamile degilkende bisey farketmiyor ilk evlendigimiz gunlerde hamile degildim yine ayni durumdaydik.sanki 30 yillik evliymis gibi bu konuda isteksizdi ben ona gidersem sorun yok reddetmez problemsiz sonuclanir hersey.ama ben 1 yila yakin gitmedim belki care olur diye aklina hic gelmiyor olacakki hic gelmedi bana.ogun anladimki 20 yilda gitmesem o bu sekilde memnun ihtiyac duymadigi icin ihtiyaci olan esini anlayamiyor.bir yerden sonra ozguveni kiriliyor insanin gidecek gucun kalmiyor.herzaman soyler beni sevdigini ne istersek almak icin elinden gelwni yapar ama bir tek bu konuda cabasi yok ne yaziķki .cocuklarim icin idare etmeye calisiyorm bende .tabiki esimi seviyorum ama sevgiyle baslamis bir evlilikte ilgisiz birakilmanin hic dayanilir bir tarafi yok.benm icin buyuk sorun ama gormemezlikten gelmeyw calisiyorm gucum yettigince.allah yardmcisi olsun benm durummdakilerin ozelliklede severek evlendiyse

Konuyu acan farkli ama bende ayni durumu yasadigim icin yanliz olmadigini bilmesi acisindan yasadiklarimi paylastm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…