- 18 Nisan 2015
- 72
- 51
- 8
- 38
Bu kadar çok mu bu sorun? Gerçekten ya genlerimizle oynadılar ya da bu böyleydi de biz filmlerden falan her gün olacak diye şartlandırıldık.ama adamlar niye şartlanmadı o zaman demi
Doktora gidelim istersen bir sorunmu var de.bu sefer oturup düşünecek ağrina gidecek belkide ama illaki var bir sorun ..normal değil 1 sene diyorsun şaşırdım inan.ihanet olma ihtimaline karşıda araştır derimAhh kizlar 4 yildir evliyim her yolu denedim ben guzel oldugumuda soyler ama ne hikmetse o konu aklina gelmiyor.dogum sonrasi kadinlarda isteksizlik olurmus sanki dogumu esim yapti hos gerci dogumdan oncede istegi yoktu evlenince neye ugradigimi sasirdim gece saatlerce haber izleme ye zaman ayirabililen adam bana gelince duygulari alinmis gibi.uzun sure ben gittim hep ama bir yerden sonra onuru zedeleniyor insanin abartmiyorum 1 yila yakin hic yaklasmadan durabildi sonunda yine ben gittim ona.daha ne kadar kendi haline birakilabilirki bir erkek ona kalsa yillarca boyle yasayacagiz.uzak dursan olmuyor gitsen yine sonu yok insanin cekip gidesi geliyor bazen ozelliklede siz istekli biriyseniz tam bir eziyete donusuyor bu durum sizin acinizdan.duygularinizi bastirmak zorunda kaliyorsunuz evli insanlarin en dogal hakki olan bu konuda...
Çok üzücü bir yorum... üzüldüm umarım hersey sizin için çok daha güzel ilerlerİlk evlendiğim günler aklıma geliyor da işten geliş saatini sabırsızlıkla beklerdim geldiği saat geçsin geçen her dakika ızdırap olurdu meraktan başına bir şey mi geldi diye. Ey sevgi sen ne yüce bir duygu imissin.
Gelelim günümüze o ben yok artık. Beklemekten usanmis yilmis biri var. Çocuklarımın küçük olması nedeniyle sosyal hayatı sıfır olan ve eşimin bu gereksiz kaprisleri yüzünden zor günler geçiriyorum. Ha umrumda mı şuan için asla. Evde normal bir iletişim dışında karı koca ilişkisi yok o artık benim ev arkadaşım. O nasıl canının istemediği şeyleri yapmıyor sa bende yapmıyorum bunu yaparken bundan dolayı gibi şeyler hissettirmiyorum ama o biliyor bunu. Kacsin kacabildigi kadar elbet her bir yolun sonu var sabırlı olun kızlar. Hislerinize yenik düşmeyin bir b.k olmadıklarını anladiklarinda onlar için her şey çok geç olacak. Kimse bu dünyaya birlikte gelmedi birlikte de gitmeyecek.
Şimdi ben sadece kendime ve çocuklarıma odakliyim biraz büyüsünler yaz tatiline cocuklarimla çıkacağım en az iki ay gelmeyeceğim. Yaşamın tadını farklı alanlardan alacağım.
Herşey insanca olsun ne güzel olurdu ama bunu o istedi. Farzedelim ki kocalarimiz ölmüş.
Doktora gidelim istersen bir sorunmu var de.bu sefer oturup düşünecek ağrina gidecek belkide ama illaki var bir sorun ..normal değil 1 sene diyorsun şaşırdım inan.ihanet olma ihtimaline karşıda araştır derim
Çok ilginç ya dokuz yılda hiç böyle sorunlarınız olmadı mıIyide canim hergun olsun diye bekleyen yokki ama neredeyse bir yila yakin birlikte olmamakta normalmi esleri birbirinden koparacak bisey bu yaratan bu nefsi istekleri bosuna koymamis icimize herkes cok istekli olmak zorunda degil ama esini ac birakmayacak kadar bir istege sahip olmali.ben nefsi kuvvetli bir insanim bu sebeple ondan hergun beklemiyorum ama olmasi gerektigi kadarini beklemeye hakkim var.evlilikte yakinlik onemli aksi halde iki arkadasa donusuyor ciftler.cocuklar bile anne baba arasindaki kopuklugu hissediyor.zorla bana gelmesini asla istemem ama anlayamiyorum 9 yil flort sonrasi nasil o pesimden ayrilmayan erkek bir anda arkadasa donusur.
Seks olmadan evlilik olmaz. Boyle devam ederse bosanacaginizi soyleyin, problemi neyse halletsin.
Çok ilginç ya dokuz yılda hiç böyle sorunlarınız olmadı mı
Canim flort doneminde boyle degil di diyosun demekki birileri eşini havaya sokmus seni begenmiyor .boşver hic birsey deneme gercekten .seven adam dokunmak ister
Terapiste gitseniz birlikte dokuz yıl az değil.emeğiniz,yıllarınız..evlisiniz..9 yil flort doneminde zateN beraber olamazdikki evli degil sonucta bana bana karsi istahli oldugunu hep hissettirrdi zaten esimin hayatina giren ciddi tek iliskisi bendim.ben lisedeyken basladi iliskimiz onun cocukken hoslandigi biri olmus sadece ee bizde tanistigimzda cocukluktan cikmistk zaten bana karsi asiri ilgili baska kadinlara karsi asiri soguktu kadin kiz hic umrunda olmazdi hatta 2 yil kadar ayri kaldik o donemde bile kimse hirmemis hayatina evlendirmek iatemisler ben olmicaksam kimseyle evlenmek istemedigini soylemis kiskancliktan her dk yanmda gezerdi isw giderken isten gelirken evdeyken bile disâri cikmami isterdi oZleyip hâtta bunalirdim ilgisinden anlayamiyorum ne oldudâ biyle evrimgecirdi
Terapistle bu sorunu çözemezsiniz. Kocan tabiii ki çok iyi olacak sana çok iyi davranacak çünkü cinsel yönden eksik bu eksiğini de sana karşı iyi olarak kapatmaya çalışıyor. Fiziksel bir problemi yoksa, başka biri olabilir hayatında. Cinsellik hariç hiç problemimiz yok diye düşünmeyin; cinsellik olmadığı için adam sana mükemmel davranıyor bunu anla lütfen. Seks olmadan dokunma olmadan evlilik olmaz.Inanki oyle havali da degildir ben aglayinca aglar market i pazari bana birakmaz hic benim maddi beklentilerim yoktur ama oda ihtiyacimiz oldugun da en iyisini alir fikirlerimi onemser alacagi araba icin benim fikirlerimi on planda tutarak karar verir kendine almaz ustune basina oyle cok ozenmez ama bize gercekten alir maddi olarak cok cirpinir bizim icin ama ne kadar konustuysamda 4 yildir bu soguklugun cevabini bulamadim.pasakli biride degilim esimde kotu biri degil benim aileme karsi da cok iyi bir damattir ama bu konuda ne yazikki hicbisey yapmiyor evlilik terapistine gitmistik orda terapist cinsellik olmazsa o yuvanin temeli saglam olmaz ciftleri birbirine baglayan bir unsurdur dokunmak demisti ama benim aklima bile gelmiyor 24 saat cinsellik dusunememki ben dedi.bunu soyleyebilen dokunmanin eksikligini hissetmeyen bir erkege ne yapabilirimki disarda elimi tutar oyle benden utandigi falanda yoktur.ama iste bu durumun bir aciklamasi yok varsa bilen bana soylesin.onun yuzunden terapiste gidiyorum suanda hamileyim ve ruhsal acidan kotu bir hamilelik geciriyorum...
Terapistle bu sorunu çözemezsiniz. Kocan tabiii ki çok iyi olacak sana çok iyi davranacak çünkü cinsel yönden eksik bu eksiğini de sana karşı iyi olarak kapatmaya çalışıyor. Fiziksel bir problemi yoksa, başka biri olabilir hayatında. Cinsellik hariç hiç problemimiz yok diye düşünmeyin; cinsellik olmadığı için adam sana mükemmel davranıyor bunu anla lütfen. Seks olmadan dokunma olmadan evlilik olmaz.
Terapistle bu sorunu çözemezsiniz. Kocan tabiii ki çok iyi olacak sana çok iyi davranacak çünkü cinsel yönden eksik bu eksiğini de sana karşı iyi olarak kapatmaya çalışıyor. Fiziksel bir problemi yoksa, başka biri olabilir hayatında. Cinsellik hariç hiç problemimiz yok diye düşünmeyin; cinsellik olmadığı için adam sana mükemmel davranıyor bunu anla lütfen. Seks olmadan dokunma olmadan evlilik olmaz.
Cinsel sıkıntısı var gibi duruyor.Esim karakter olarak kadinlardan uzak birazda yetisme tarzindan dolayi kadinlarla yakinlik kurmaktan hoslanmaz illaki hissederdim oyle bisey olsa asla yapmaz demem insan oglu ama iyi yonlerinn o eksiklihiyle alakali oldugunu duaunmuyorum yardimci bir erkek evde eskiden beri oyledir ilk evlendigimiz gunden beri boyle durum sonradan olmus bisey degil kendisi isteksiz oldugu icin benim yasadigim zorlugu anlamiyor hepsi bu.o normal oldugunu sorumluluklarin yogunlugunda dusunulecek kadar onemli bir mesele olmadigini dusunuyor bu konunun.fazla is kolik ve fazla gecim kaygisina dusuyor kendine gore maddi yonden hep eksiklik duyuyor halbuki bana gore bir eksigimiz yok herAmanda dile getiririm maddi acidan biseye ihtiyacimiz yok tek eksigimiz sensin derim ama onun bu daha fazla kazanma bizi daha iyi yasatma hevesi hic bitmiyor.yapmadigi seyler icin ortada bir ispat yokken vesveseye kapilip aldatiyor diye dusunmek bizi daha iyiye goturmez ne telefonunu saklar ne baska seyini mail adresimiz bile ortaktir.baska bir sikintisi var ama nedir bulamiyorum bir turlu.
hamilelik sebebiyle olabilir mi?
yeni evliyim demişsiniz, 4 aylık da hamilesiniz sanırım.
bence kısa sürede gelen hamilelik bunun sebebi olabilir.
not: konu sahibi sanırım ben yorumları karıştırdım, siz hamile değilsiniz değil mi.
hamilelik sebebiyle olabilir mi?
yeni evliyim demişsiniz, 4 aylık da hamilesiniz sanırım.
bence kısa sürede gelen hamilelik bunun sebebi olabilir.
not: konu sahibi sanırım ben yorumları karıştırdım, siz hamile değilsiniz değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?