Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

Yattığı günlere saysın
Kusura bakma ama boş gezmekten iyidir
Yata yata olmaz tecrübe asgari ücrette alsa çalışmalı ki bi yerlere gelsin, bu iş gençken yapılsa şimdi kompleks yapmak yerine istediği yerde olurdu
Ha neci olursan ol bu eşini ihmal etmene sebep değil bence ama sen sorun etmiyorsan diyecek bişey yok
At birini ona bari o da baksın, sende çalışıyosun tek yorulan o mu

Yerden göğe kadar haklısın canım sorun etsem de kendimi yıpratmaktan öteye geçmiyor. Sağır ve dilsizi oynamak daha iyi. Bu günlerde geçecek inşallah. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Yeni evlisiniz ; hayat değişiyor, düzen değişiyor, sorumluluklar, yükler artıyor adamın her şeye birden adapte olmasını bekleme, biraz zaman ver. Üzerine düşme, vazife gibi sürekli birlikte olmak zorunda değilsiniz, bu psikolojiden kurtulun bir an önce

Tatlim sanki kendini ve yasadiklarini anlatirken beni ve yasantimi benim duygularimi anlattin.keske bir caresini bulsam hemen yazarim ben gayet zayif fizihi duzgun biriyim ama bende senin gibi ayni durumu yasiyorum ustelik uzun sure flort ve pesimden kosma mevzusuda ayni burda bazi arkadaslar sus pus ic camasiri yazmislar tabi onlarda bir oneri ama inanin bir erkek istekliyse cazibeli olmasanizda firsat kollar yaklasmak icin size ben ne pacoz kadinlar biliyorum esleri pesinde dolanan.ki ben hic oyle ozensiz biri olmadim hayatim boyunca arkadasimin dedigi gibi bu istenmeme duygusu ozguven falan birakmiyor insanda.sanki hatrim icin birlikte oluyormus dusuncesi benim bir oglum var ins bir tanede karnimda hem esimi seviyor hemde beni bu denli mesafeli bir evliligi yasamak zorunda biraktigi icin cok ofkeleniyorum cogu zaman ona.terapiste falan gittik hicbisey cozum olmadi artik mutsuz evliligimden dolayi hayattan bir tat almaz oldum ben bir care bulamadim.konusmak cocum olmuyor bu anormal durum bu tip erkeklere gayet normal geliyor onlara gore bu yakinlasmalar onemsiz olmasada olur seyler.ama ben boyle onemsiz bakamiyorum bu mevzuya cok cirpindim carede bulamiyorum bu arkadas gibi yasantiyida kabullenemiyorum allah ben gibilerin yardimcisi olsun...

Suslenin ama ona degil kendinize ve esinizle ilgilenmeyin bir muddet.cok bakimli olun ama kendiniz icin.adam neden bana yapmiyor diyecektir.size yaklasacaktir.

En etkili
En etkili yöntem o isteyene kadar teklif etme sürekli bu şekilde devam et.cunku havalara giriyor erkekler.bu sefer o senin peşinde koşacak her aksam:)

En etkili

En etkili yöntem o isteyene kadar teklif etme sürekli bu şekilde devam et.cunku havalara giriyor erkekler.bu sefer o senin peşinde koşacak her aksam:)

Ahh kizlar 4 yildir evliyim her yolu denedim ben guzel oldugumuda soyler ama ne hikmetse o konu aklina gelmiyor.dogum sonrasi kadinlarda isteksizlik olurmus sanki dogumu esim yapti hos gerci dogumdan oncede istegi yoktu evlenince neye ugradigimi sasirdim gece saatlerce haber izleme ye zaman ayirabililen adam bana gelince duygulari alinmis gibi.uzun sure ben gittim hep ama bir yerden sonra onuru zedeleniyor insanin abartmiyorum 1 yila yakin hic yaklasmadan durabildi sonunda yine ben gittim ona.daha ne kadar kendi haline birakilabilirki bir erkek ona kalsa yillarca boyle yasayacagiz.uzak dursan olmuyor gitsen yine sonu yok insanin cekip gidesi geliyor bazen ozelliklede siz istekli biriyseniz tam bir eziyete donusuyor bu durum sizin acinizdan.duygularinizi bastirmak zorunda kaliyorsunuz evli insanlarin en dogal hakki olan bu konuda...

Ne oluyor bu erkeklere ..
İstemıyorsa atla üstüne zorla sahip ol

Kesinlikle yenilen içilen şeylerden bencede
Bence de beslenmeden, ben de kaçıyorum evde gece uyuyor numarası yapıyorum benim ki de bal polen süt çerez hergün düzenli yiyor sonra cozutuyor beslenme bu konularda önemli demek ki

O iş Umrunda değilmiş gibi davran bi süre yapmayın erkekler sürekli o işe yogunlaşınca ve sen bunu dert ettiğinde uzaklaşıyor ondan sonra hergün hergün diye yakınmayın :)

İlk evlendiğim günler aklıma geliyor da işten geliş saatini sabırsızlıkla beklerdim geldiği saat geçsin geçen her dakika ızdırap olurdu meraktan başına bir şey mi geldi diye. Ey sevgi sen ne yüce bir duygu imissin.
Gelelim günümüze o ben yok artık. Beklemekten usanmis yilmis biri var. Çocuklarımın küçük olması nedeniyle sosyal hayatı sıfır olan ve eşimin bu gereksiz kaprisleri yüzünden zor günler geçiriyorum. Ha umrumda mı şuan için asla. Evde normal bir iletişim dışında karı koca ilişkisi yok o artık benim ev arkadaşım. O nasıl canının istemediği şeyleri yapmıyor sa bende yapmıyorum bunu yaparken bundan dolayı gibi şeyler hissettirmiyorum ama o biliyor bunu. Kacsin kacabildigi kadar elbet her bir yolun sonu var sabırlı olun kızlar. Hislerinize yenik düşmeyin bir b.k olmadıklarını anladiklarinda onlar için her şey çok geç olacak. Kimse bu dünyaya birlikte gelmedi birlikte de gitmeyecek.
Şimdi ben sadece kendime ve çocuklarıma odakliyim biraz büyüsünler yaz tatiline cocuklarimla çıkacağım en az iki ay gelmeyeceğim. Yaşamın tadını farklı alanlardan alacağım.
Herşey insanca olsun ne güzel olurdu ama bunu o istedi. Farzedelim ki kocalarimiz ölmüş.

Bu kadar çok mu bu sorun? Gerçekten ya genlerimizle oynadılar ya da bu böyleydi de biz filmlerden falan her gün olacak diye şartlandırıldık.ama adamlar niye şartlanmadı o zaman demi

Keyiflerine düşkünler onlar ne zaman isterse o zaman olacak...
Olmadığında bahane çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…