Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

Canım peki eşine sordun mu hiç mastürbasyon yapmaya devam edip etmediğini? Eğer eşinin ilkiysen yani senden başka bir kadınla hiç birlikte olmadıysa böyle erkekler evlendiklerinde de mastürbasyon yapmaya devam ediyorlarmış, bir alışkanlık oluyormuş onlar için. Bir arkadaşım da aynı sizin yaşadığınız sorunları yaşamıştı, boşanmaya kadar geldiklerinde itiraf etmiş kocası hala onu yapmaya devam ettiğini, bunun onun için bir alışkanlık olduğunu ve bu nedenle isteksiz olduğunu söylemiş. Sonra bir şekilde bırakmış adam bunu ve sorunları çözülmüştü. Erkekler genelde bunu itiraf etmekten kaçınıyorlar...

Dindar bir erkek olmasi sebebiyle masturbasyonun gunah oldugunu biliyor yapmaz olaki gafletle yapsa bile bunu benimle paylasmaz cunku paylasirsa ben dr gitmesi icin israr ederm diye dusunur. belki yasi kucukken ergenlik doneminde yapmis olabilir ama zaten gecmiste yurtlarda omumus karsi cinsle mesafeli yetismis biri.bazen icimden cekip gitmek geliyor ama inanki bunun disinda hic bir kotu huyu yok aksine cok fedakar ev isinde bile bana hep yardim eder kendi iside zaten cok yogundur bazen benim anne babamin bile alisverisini yapar herkes cok sever esimi dilindede vardir sevgisi ama bir turlu yaklasmiyor bana cekip gitsem hic ugruna evliligim yikilacak gercwkten baska kotu huyunu sayamam bunuda asamadigini duaunuyorum ona hem icten ice kiziyorum hemde gercekten uzuluyorum.cunku biz evlilik onceside cok zor donemler atlattik yinede kopmadik birbirimizden,hic bir problemimizde bu kadar caresiz hissetmemistim kendimi. esimde benden baskasina gitmeyi hic denemedi ve eminimde dusunmedi ama bu kadar kalben bagliyken bu fiziksel uzakliga akil sir erdiremiyorum.

Son düzenleme:

Hem esim konusmayida pek sevmez problem varsa susmayi tercih eder ama beni uzgun gorunce acilir bir tek dili.o sebeple konusmayi sevmeyen biriyle problem cozmek kat kat zor bir durum

Başka sorunu olabilir belki, seni tatmin edemediğini yetmediğini düşünüyor da olabilir. Üşeniyor olabilir, hatta duş almaya üşeniyor olabilir. İktidarsızlık var mı?

Sebep balık etli olmanmis gibi yazmışsın bunu esin mi söyledi

Yaa acaba diyorumkendi kendini tatmin ediyor?cunku bu durum bagimlilik haline gelirmis bazi erkeklerde o yuzden cinsellikte zaten kendi kendine tatmin oldugu icin ihtiyac duymazlarmis kadina,zaten iliski esnasinda da basarili ve kontsatre olamazlarmis,sen hic hisettinmi acaba boyle bisey?cunku gercekten normal degil,saglikli diyorsunuz ee sizide seviyor madem neden ihtiyac duymuyor?

Aynen katiliyorum sana arkadasim cunku gercekten baska bir ihtimal gelmiyor akla hic normal degil yani bence konu sahibi esini bir muddet takibe alsin dusa girdiginde falan ne kadar sure kaliyor,yada ne bileyim yanliz kaldigi zamanlar oluyomu,gece uyanmasi vs varmi..cunku bu konuyu direk konusmasi dogru olmaz ki yapiyorsa bile inkar eder ve utanir haliyle o zaman dahada zorlasir durum daha cok uzaklasir adam..valla bu erkeklere ne oluyo boyle anlamis degilim bu kacinci konuallah yardimcisi olsun bu durumu yasayan kadinlarin ya cok zor

Bak iste seninde dedigin gibi,yurt ortaminda buyumus hayatin zorluklarindan gecmis ve sanirim birazda icine kapali bir yapisi var zaten genelde bu tip erkeklerde gorulur mastubasyonun aliskanlik haline gelmesi,tamam normaldir ergenlik doneminde olmasi evlilik onceside hadi diyelim ama evlendikten sonra bunu devam ettiren erkek azinligta diye biliyorum ben,yani bagimlilik haline gelmis olabilir belkide kendisi bile cabalamistir yapmamak icin ama tutamiyordur kendini..valla ben.bu ihtimal uzerinde duruyorum anlattiklarinizdan yola cikarak..insallah bir an once cozulur bu sorununuz, zira hic bir saglikli kadin ihtiyaci olan cinsellikten mahrum kalmamali en onemli sevilmek sevmek dokunmaktir hissetmektir esini..gercekten cok uzuldum arkadasim allah yardimcin olsun..

Hmmm... Benim kardeşlerim gibi o da dini yurtlarda büyümüş demek... Ama bence yine de nefsine yenik düşüp yapıyor olabilir. Seni bu kadar çok seviyorsa ki yazdiklarindan onu anlıyorum istememesi imkansız. Acaba seni tatmin edemediğini mi düşünüyor? Tatmin olmasan bile tatmin olmuş gibi numara yap. Onu tahrik edici kelimeler kullan sevisirken. Birlikte olduktan sonra olmasa bile çok iyiydi gibi şeyler söyleyip kendine olan güvenini arttır. Sanırım eşinde bu konuda kendine güven eksikliği var gibi. Ben öyle hissettim...
Ve inan ki cinsellik kesinlikle bir evliliğin olmazsa olmazı. Ayrıca psikolojik olarak da kadını çok etkiliyor. Sürekli istenmek insanın kendine olan güvenini arttırırken istenmemekse kendine olan güvenini yerle bir ediyor ne kadar güzel olursa olsun...

Başka sorunu olabilir belki, seni tatmin edemediğini yetmediğini düşünüyor da olabilir. Üşeniyor olabilir, hatta duş almaya üşeniyor olabilir. İktidarsızlık var mı?

Esim kameraman fotografci saatlerce kamera tutuyor elinde hem yogun yorucu bi isi var bu sebeple sik dus alir yikanmaya usendigini sanmiyorum bana yetmedigini dusunmeye gelince ben ona boyle bir duygu hissettirmedim.cekecek cilem var demekki ne terk edilmeyi hakedecek kadar kotu bir es nede bu yonunun cekilecek bir tarafi var.ben bu konuda nefsen cok zayifim o sebeple bir cok kadindan daha zor benim icin isteklerimi bastirmak.bazen kendimede kiziyorum ne olurdu sanki bazi hanimlar gibi bu mevzuya hic onem vermeyen duygusuz hissiz biri olsaydim.

Kendini sakın suçlama canım sakın. Rabbim seni böyle yaratmış sen ne yapabilirsin ki? Ama bu konuyu da göz ardı etme eşinle konuş. En azından sağlık açısından bir problem varsa onu giderir ya da psikolojik sorun varsa destek alır. Ama bence eşinle problemi konuş görmezden gelme...

Pek nadir yasansada birlesme o esnada hicbir problem yasamiyoruz o mutlu ben mutlu iki taraf icinde hic bir sorun yok yetersizlikle suclayan taraf yok suclanan taraf yok.tek sorun o birlesmeyi baslatan ben olmak zorundayim o anda oda istiyor zaten.ama ben gitmedigim surece tekrar yasanmiyor malesef kafasi doluymus aklina gelmiyormus ben bunu anlamiyorum benm aklimdan gitmeyen sey onun aklina nasil gelmiyor aylarca.esime sus pus acilmak sacilmak hicbirsey islemiyor fazlasiyla iradeli bu konuda bana karsi bukadar iradeli olmasi cok zoruma gidiyor ben ne giyersem giyeyim o etkilenip gelmez yanima en fazla oper gider.bir suru pasakli kadinlar var kocalari pesinde gezen ne yapiolarda o adamlar oyle oluyor artik kendimde kusur aramaya basladim

Ne sıklıkla yanaşıyor

Sagol canm bu konu disinda hamdolsun hicbir sikintimiz yok keske caresini bulsam bilsem tukendim artik.hep bir umut belki duzelir terketsem hicde terkedilecek insan degil allah icin belki yerimde baska biri olsa onca guzel huyunun arasinda bu eksikligi sorun etmezdi.ama ben bu konuda cok zayifim bazen uzuntumden geceleri uyuyamiyorum.dedigin gibi kendini tatmin ediyor olsa bile ben buna bile bile goz yummak zorunda kalirim zorla icine o istegi koyamamki.bilsem ne olur o icinden gelerek bana yaklasmadiktan sonra o acigini yakalamis olmak onu mahcup etmekten baska ise yaramaz.allâh buyuktur ne diyeyim artik ins.kimse benm yasadigimi yasamasin tsk ederim onerileriniz icin.allah razi olsun

Seni öyle iyi anlıyorum ki , bazı cümlelerin ve çaresizliğin sanki benim ağzımdan çıkıyor , ben de 3.5 yıllık evliyim , eşimin öyle sex düşünme , kafın ihtiyacı vs öyle az idi ki , kavga , terapist , ürolog vs hepsini sıradan geçirdik , şimdi biraz daha iyi gibi takviye ilaç kullanıyor , çocuk yokbizde, geçim derdi , icin maddi ihtiyaçları vs hep dilinde ve çn planda eşimin , çok konuştum bu konuda , bi nebze düzeldi gibi ama artık ben de o heves kalmadı , bazen de kendi işimi hırndim görüyorum , çok açık oldu ama durum paylaşımı nihayetinde bu , Burcunu çok merak ettim eşinin , işkolik benimki gibi

Ben ayagina gidersem 3 4 gunde bir de olur ama gitmezsem nekadar uzun sure yasanmayacagini tahmin edemiyorum disimi sikip bir yila yakin dayandim belki eksikligini duyarda gelir diye ama okadar zaman durdu malesef yine pes eden ben oldm onca zamandan sonra.belkk bazi kadinlar neolcak sen git ayagina diyebilirler ama insan tukeniyor bir yerden sonra hic istenmedigini dusunmek cok gurur kirici onur zedeleyici onun bana geldigini gorsem bende giderm zaman zaman ama hep ben yapamam artik gucum yetmiyor ruhen cok bittim psikolokta cozum aramaktan esime surekli bunun ne kadar beni uzdugunu anlatmaya calismaktan bu konuyu halletmk istemiyor belliki uzuluyor ama caba vermek daha zor onun icin goz yumuyor uzulmeme ne engeli var artik bilemiyorum caba vermesi icin

Ne sıklıkla yanaşıyor

Esim ikizler ben aslan ama ben pek takilmam burclara ki takilsam bile ikizler burcu cinsellige cok duskun sozde ama bizde oyle bjsey yok

Son düzenleme:
Aslan kadınları bakımlı havalı be sex seven insanlardır ,bi kaç arkadaşım var biliyorum, çok garip eşin ya, ürologa gitsin , üstünde dur bu konunun , böylesi çok zor, takviye alsın mecbur bına , mecbur olduğunu bilsin evlilikte sex e

Halime yuregi sizlayipta dr gitmiyorsa dirdirimla gitmesin istemem zorla kendimi istettirmeye calismakta benim icin kotu bir durum.evliligimizin en guzel zamanlari zehir oldu bana dr gitse verilen ilacinda ise yarayacagindan supheliyim esimi umutsuz vaka olarak gormeye basladim.anlayamadigim bukadar mesafe koymasina ragmen nasil hala onu sevebildigim.garip bir durum keske boyle olmasaydi yinede denerim tekrar dr meselesini sagol

Bu arada mecbur demissinya esimde benim anormal oldugumu dusunuyor bu mevzuyu fazla onemsedigimi yani ona gore ben anormalim aylarca esine yaklasmayi dusunmeyen kendisi normal

Bu arada mecbur demissinya esimde benim anormal oldugumu dusunuyor bu mevzuyu fazla onemsedigimi yani ona gore ben anormalim aylarca esine yaklasmayi dusunmeyen kendisi normal
Yok canım seninki anormal değil ki. Bence eşin internetten araştırsın biraz hanginizin anormal olduğunu. Belki ondan sonra kabullenir durumu... Aylarca eşinden uzak durmak nedir ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…