• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam benimle birlikte olmak istemiyor

Ayyuu kızlar ne yapın edın dogurun insanlığın sonu geliyor ((((((kocalar elden gidiyor.Kadınlar da fazla istekli deyil

Kocan rakiplerı oldugunu bılse bence duzelıcek gıbı dişisini kıskanması lazımki aklı basına gelsin.

M

Muayene adı altında mıncırma derken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ama benim anlatmaya çalıştığım konunun bununla uzaktan yakından alakası yok ki. Senin çizdiğin tabloda mesleğini kötüye kullanan sapık bir doktor var. Benim mesajımı tekrar oku istersen.
kötüye kullanma demeyelim de sonuçta erkek yani içgüdüsel :) sen uyaranların fazla olmasından bahsetmişsin muhakkak doğruluk payı var ama genellemek yanlış konu sahibi arkadaş içinde her erkek azgın teke değil birinin cinselliğe ihtiyacı haftada birse birinin haftada beştir değişken birazda

Psikolojik veya maddi bi sorunumu var acaba yada size bisiden kirgin mi siz farkinda olmadan bisey mi oldu ki yoksa libidosu yuksek karisini seven bi adam neden birlikte olmak istemesin baska bi ihtimal daha var ama dillendirmek istemiyorum. Esini en iyi sen tanirsin...

Balık etinle ilgisi olsa baştan senle evlenmezdi, hep böyleymişsin
Bilemedim belki bir sorunu vardır da kendi de bilmiyordur
Açık açık konuşmakta fayda var, doktorsa çözüm doktora gidilmeli hani..

Balık etinle ilgisi olsa baştan senle evlenmezdi, hep böyleymişsin
Bilemedim belki bir sorunu vardır da kendi de bilmiyordur
Açık açık konuşmakta fayda var, doktorsa çözüm doktora gidilmeli hani..
Çekirge kız benim kocada böyle ama benimkinin bir ton sorunu var. İşi yorucu anası borçlu :KK53: kendi maaşı az sürekli bunu sorun ediyor komleksli :KK53: bende aldım iki bebemi yatağıma değme keyfime :KK45::KK45: artık sorun etmiyorum. Önüme bakıyorum :KK47:

Kızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
Yeni evli oldugun tecrubesizsin. Burda yazamiyorum fakat bir suru yontem var. Denemekten cekinme bence :)

Böyle bir tanıdığım vardı kadın artık hergün adamın yemeğine cayina şu malum ilaçlardan atmıştı öyle yakinlasiyorlardi az daha kalpten oldurcekti adami sonra bi çocuğu oldu üç yıldır adamla kardeş gibiler resmen ev arkadasi oldular boyleleri gercekten cogaldi hormonlu yiyeceklerden galiba

Canim bütün hakimiyeti ona verdiğini gosterirsen onunmus gibi davranirsan adamin kovalayacagi ilgi duyacagi bir varlik olmaktan cikabilirsin.Zaten derler ya elde edene kadar ...tabiki oyle birsey hicbir suretle mümkün olmaz .Kimse kimseyi elde edemez ama genelde erkekler boyle bir safsataya duserler.O yuzden kendine dön kendinle ilgilen hobi uret vs.Hatta o da gitsin arkadaslariyla bulussun falan ozgurlugunuze kavusun. Bu yuzden iş hayati kadin icin onemli.Birak sadece ona ait olmadığını dusununce elde etmek icin bile isteyecek.

Kızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
Sende hiç orali olma birak opeşinden koşsun

Kendine bak fazla özen göster ve üstüne onu umursama. Benim tavsiyem bu. Bunu yapabildiğin kadar uzun sure yap pes etme.

peki canım benım bunun ölçü ve kıstası yok,dıyelim ki bır kadın 5 ölçü yemek yıyor,kocasının hatrına 10 ölçü yese sıkıntı,2 ölçü yese sıkıntı,yanı aslında anlatamadım,yanı zorla nasıl olcak,taraflardan bırının ısteği diğerine göre az yada çok ise nasıl olcak,zorla olmazki,herkesden dayatma usulu ılla yapcan ben istiyorum olurmu ki,

Onu demek istemiyorum elbette... Söylediklerinde tabi ki haklısın.. Zaten zorla yapılsın demedim sorun neyse beraber çözümüne bakılmalı çünkü evlilik iki kişiliktir.. Sorunum var isteksizim deyip kestirip atmak bencillik.. Kıstas yok elbette ama yemekten örnek vermişsin ben de öyle vereyim.. Kimse en az ölmeyecek kadar yemek yemek zorunda değil mi? Biri "hayır ben yemeyeceğim" diye tutturursa muhakka karşı taraf bişiler yapmalı.. Zorla yediremez belki ama çözüm bulunabilir karşılıklı... Zaten en az 2 ölçü bile yeniyorsa sıkıntı yok ama en azından sizin bahsettiğiniz örnekte 6 senede iki kere olması demekki açlıktan ölmek üzereler.. Kastım buydu..

Tesadüf değil ve bence fake de değil ben eski üyeyim benim de var böyle sorunum

Bence erkeklere bişiler oluyor :KK64:

Fake olduğu için demedim zaten ama zaman olarak yoğunluk yaşanıyor gerçekten...

Erkekler isteksiz, çocuk sahibi olamayan anne-baba oranı geçmişe gore hayli yüksek. Çoğunlukla hazır gıda tuketiyoruz meyve-sebzelerin tohumu ithal. Sebep çok acik. Ama bu konuda bizim bireysel olarak bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok malesef

Onu demek istemiyorum elbette... Söylediklerinde tabi ki haklısın.. Zaten zorla yapılsın demedim sorun neyse beraber çözümüne bakılmalı çünkü evlilik iki kişiliktir.. Sorunum var isteksizim deyip kestirip atmak bencillik.. Kıstas yok elbette ama yemekten örnek vermişsin ben de öyle vereyim.. Kimse en az ölmeyecek kadar yemek yemek zorunda değil mi? Biri "hayır ben yemeyeceğim" diye tutturursa muhakka karşı taraf bişiler yapmalı.. Zorla yediremez belki ama çözüm bulunabilir karşılıklı... Zaten en az 2 ölçü bile yeniyorsa sıkıntı yok ama en azından sizin bahsettiğiniz örnekte 6 senede iki kere olması demekki açlıktan ölmek üzereler.. Kastım buydu..

ama o örnekteki adamda bişey yokki tedavı olsun,eltisi kaynından,kaynanada buları duymuş,babalarıda öel idi demiş,nasıl bir tedavi adamı istediğini çoğaltır,:)neyse şeker,bize ne,sohbet edıyoruz,arkadaşta boşasın o halde,

E endulus34
Neye ne kadar kıymet verip ne kadar kafasına takıyor arkadaşın orası ona kalmış...
Benim haddime değil kimsenin hayatına karar vermek...
Sadece kendimce normal olanı normal gördüğümü paylaştım...
Bencil olmamalı kimse..

Hormonlarına baktır genelde ordaki bir problemden dolayı olabiliyor. Eşinde prolaktin yüksekse istekszlik şeklinde kendini gösterir.

altındaki sebep öğrenilmeli bence psikojikmi hormonorel mi dillendirmek istemediğim sebepler mi

Back
X