Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötüye kullanma demeyelim de sonuçta erkek yani içgüdüsel :) sen uyaranların fazla olmasından bahsetmişsin muhakkak doğruluk payı var ama genellemek yanlış konu sahibi arkadaş içinde her erkek azgın teke değil birinin cinselliğe ihtiyacı haftada birse birinin haftada beştir değişken birazdaM
Muayene adı altında mıncırma derken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ama benim anlatmaya çalıştığım konunun bununla uzaktan yakından alakası yok ki. Senin çizdiğin tabloda mesleğini kötüye kullanan sapık bir doktor var. Benim mesajımı tekrar oku istersen.
Çekirge kız benim kocada böyle ama benimkinin bir ton sorunu var. İşi yorucu anası borçluBalık etinle ilgisi olsa baştan senle evlenmezdi, hep böyleymişsin
Bilemedim belki bir sorunu vardır da kendi de bilmiyordur
Açık açık konuşmakta fayda var, doktorsa çözüm doktora gidilmeli hani..
Yeni evli oldugun tecrubesizsin. Burda yazamiyorum fakat bir suru yontem var. Denemekten cekinme bence :)Kızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
Sende hiç orali olma birak opeşinden koşsunKızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
peki canım benım bunun ölçü ve kıstası yok,dıyelim ki bır kadın 5 ölçü yemek yıyor,kocasının hatrına 10 ölçü yese sıkıntı,2 ölçü yese sıkıntı,yanı aslında anlatamadım,yanı zorla nasıl olcak,taraflardan bırının ısteği diğerine göre az yada çok ise nasıl olcak,zorla olmazki,herkesden dayatma usulu ılla yapcan ben istiyorum olurmu ki,
Tesadüf değil ve bence fake de değil ben eski üyeyim benim de var böyle sorunum
Bence erkeklere bişiler oluyor![]()
Onu demek istemiyorum elbette... Söylediklerinde tabi ki haklısın.. Zaten zorla yapılsın demedim sorun neyse beraber çözümüne bakılmalı çünkü evlilik iki kişiliktir.. Sorunum var isteksizim deyip kestirip atmak bencillik.. Kıstas yok elbette ama yemekten örnek vermişsin ben de öyle vereyim.. Kimse en az ölmeyecek kadar yemek yemek zorunda değil mi? Biri "hayır ben yemeyeceğim" diye tutturursa muhakka karşı taraf bişiler yapmalı.. Zorla yediremez belki ama çözüm bulunabilir karşılıklı... Zaten en az 2 ölçü bile yeniyorsa sıkıntı yok ama en azından sizin bahsettiğiniz örnekte 6 senede iki kere olması demekki açlıktan ölmek üzereler.. Kastım buydu..
ama o örnekteki adamda bişey yokki tedavı olsun,eltisi kaynından,kaynanada buları duymuş,babalarıda öel idi demiş,nasıl bir tedavi adamı istediğini çoğaltır,:)neyse şeker,bize ne,sohbet edıyoruz,arkadaşta boşasın o halde,