• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Bensiz Düğüne gidiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazoo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız yok sürekli takip etmiyorum. Etsem nereye kadar edeceğim. O... yu zincire vursan tutar kilidiyle oynaşır der babaannem. Eşime güvenirim onda da sorun yok ama geçen seferki olay fark etmemiştim ama canımı sıkmış.

Canınızı sıkabilir bu çok normal ama benim demek istediğim böyle densiz insanlar hayatta her yerde karşınıza çıkabilir. Takılıp kalmayın. Kadın eşinize istek göndermiş siz gormussunuz. Esinizin kötü bir niyeti olsaydı zaten görmezdiniz. Yani o olayda takılıp kalmanizi gerektirecek bir durum yok. Boş yere canınızı sıkmayin.

Merhaba hanımlar.

Senin derdine tüküreyim dedirtecek bir konuyla geldim. Fikirlerinizi merak ettiğim için de paylaşmak istedim.

Yarın eşimin iş arkadaşının düğünü var. Büyük kızım hasta, küçük de genelde kalabalık ortamlarda huysuz zaten. Haliyle ben gitmeyeceğim.

Gelelim konuya. Bir kaç sene önce bir arkadaşının düğününe gittik. Bizim arabayı gelin arabası yaptılar. Gelin alındı döneceğiz, arabanın yanına bir gittim, eşimin yanında bir kız oturuyor. Gelinin sadıcıymış. Doğru olan da arabada, gelinin yanında onun olması zaten. Sonra beni de yaşlı bir çiftin arabasına aldılar. İki saatlik yolu huysuzlanan bebekle gerilerek geldim. Konu bu da değil.

Düğünden birkaç gün sonra eşimin sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gelmiş. Hesabına girdim baktım o kız. Eşim de bildirimlere bakmaz, çoğu zaman ben sorarım tanıyorsa kabul ederim. Söyledim, engelle gitsin dedi. Daha da üstünde durmadık zaten.

Şimdi eşim yine gelin arabasını kullanacakmış. Diyorum ki kv ye söylesem benim yerime o gitse. Çok kafa dengidir ve beni destekleyeceğini biliyorum ama saçma mı olur. Ha eşim çok yakışıklı, herkes peşinde diye bir iddiam yok, eşime de güvenirim ama fark ettim ki bilinç altımda kafaya takmışım. Ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diyorum. Siz ne dersiniz.
Eğer iş arkadaşım ve annemin bir tanışıklıgi, muhabbeti yoksa benimle düğüne gelmesi mantıksız olmaz mı?
Açıkçası ben böyle bir şey yapmazdim. Gerek yok diye düşünüyorum.
İçiniz rahat etmeyecekse kayınvalide kayınpeder çocuklara baksın, siz gidin.

daha once de benzer bir konu acilmisti esim gelin arabasi kullandi, gelinin nedimesi de on koltuktaydi diye.
onu da sacma bulmustum. gelinin düğün arabasında gelinin hic tanimadigi bir kadin mi otursun tabii ki arkadasi olacak.
karisi kiskanc olan adam boyle sacma sapan seylere katilmasin sorun çözülsün
ben de cok nedime oldum bindim gelin arabasına hep elin adami sürdü. ablamin da gelin arabasinda nedimesi kendi arkadasiydi baska sehirden geldi sofor damadin arkadasiydi.
adet budur yani

Ne kızın ön koltukta oturmasına takıldım(Sadece beklemediğim için şaşırdım) ne de kocamı kapacaklar diye endişe ettim. Beni rahatsız eden kızın sonradan istek atması.

Ha her zaman aynı şey olacak değil ama benzer bir olay bir kaç defa daha tekrarlansa sonuçta erkek cinsi vay ben neymişim diye aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok

Kızın eşinize istek göndermesi doğru değil fakat eşiniz güveninizi kıracak bir şey yapmamış belli ki.
Kayınvalidenizi göndermek saçma olur. Ne işi var orada? Gitmek istiyorsanız ya çocukları kayınvalideye bırakın ya da birini yanınıza alın.
Ancak bilin ki karşınıza her zaman bu kız gibi birileri çıkabilir, bu sizin için de geçerli ve her ortamda birbirinizin yanında olamayacaksınız. Bence çözümlemeniz gereken şey bambaşka burada.

Ne kızın ön koltukta oturmasına takıldım(Sadece beklemediğim için şaşırdım) ne de kocamı kapacaklar diye endişe ettim. Beni rahatsız eden kızın sonradan istek atması.

Ha her zaman aynı şey olacak değil ama benzer bir olay bir kaç defa daha tekrarlansa sonuçta erkek cinsi vay ben neymişim diye aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok
kizin istek atmasi cidden sacma
salaklik etmis .
ama bu düğün o düğün degil ki bambaska birinin düğünü

Eğer iş arkadaşım ve annemin bir tanışıklıgi, muhabbeti yoksa benimle düğüne gelmesi mantıksız olmaz mı?
Açıkçası ben böyle bir şey yapmazdim. Gerek yok diye düşünüyorum.
İçiniz rahat etmeyecekse kayınvalide kayınpeder çocuklara baksın, siz gidin.
Tanışıyorlar. Hatta tanışıklıkları biz evlenmeden öncesine dayanıyor. Zaten biraz da buna güvenerek teklif edeceğim. Aksi durumda o da kabul etmez.

Merhaba hanımlar.

Senin derdine tüküreyim dedirtecek bir konuyla geldim. Fikirlerinizi merak ettiğim için de paylaşmak istedim.

Yarın eşimin iş arkadaşının düğünü var. Büyük kızım hasta, küçük de genelde kalabalık ortamlarda huysuz zaten. Haliyle ben gitmeyeceğim.

Gelelim konuya. Bir kaç sene önce bir arkadaşının düğününe gittik. Bizim arabayı gelin arabası yaptılar. Gelin alındı döneceğiz, arabanın yanına bir gittim, eşimin yanında bir kız oturuyor. Gelinin sadıcıymış. Doğru olan da arabada, gelinin yanında onun olması zaten. Sonra beni de yaşlı bir çiftin arabasına aldılar. İki saatlik yolu huysuzlanan bebekle gerilerek geldim. Konu bu da değil.

Düğünden birkaç gün sonra eşimin sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gelmiş. Hesabına girdim baktım o kız. Eşim de bildirimlere bakmaz, çoğu zaman ben sorarım tanıyorsa kabul ederim. Söyledim, engelle gitsin dedi. Daha da üstünde durmadık zaten.

Şimdi eşim yine gelin arabasını kullanacakmış. Diyorum ki kv ye söylesem benim yerime o gitse. Çok kafa dengidir ve beni destekleyeceğini biliyorum ama saçma mı olur. Ha eşim çok yakışıklı, herkes peşinde diye bir iddiam yok, eşime de güvenirim ama fark ettim ki bilinç altımda kafaya takmışım. Ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diyorum. Siz ne dersiniz.
Eşiniz sadece düğünlerde mi kadınlarla aynı ortamda bulunuyor?

Onu sorun etmedim zaten. Doğrusu da bu, gelinin ihtiyacı için orada. O mevzuda canımı sıkacak bir konu olsaydı, organizasyonu baştan yapmayıp yarım saat bana araba aramaları olurdu ki ona da takılmadım. İnsanlar işi gücü bırakıp beni mi düşünsün.

Konu evli olduğunu bile bile ve beni de görmüş olduğu halde sonradan iletişim kurma çabası.
Konu rahatsız etmediyse neden burda açtığın konuda anlattın ki? Karısı bu kadar kıskanç olan bir adam evde otursun huzursuzluk çıkmasın insanların da arkasından laf etmeyin. Kadın sanki kocanızı ekleyip çıplak fotoğraf attı, alt tarafı tanıdığı bir insanı eklemiş. Kocanız annesiyle mi gidecek düğüne kazık kadar adam? Kayınvalideniz çocuklara baksın siz de gidip düğüne ya da madem sözde güveniyorsanız adam gitsin gelsin.

Kıskanç bir kadın değilim, oldukça da rahatımdır ama ne alaka ben arabama ne diye oturamıyorum? Eşimden araba rica ederlerken beni de hesaba katmış olmaları gerekirdi, bu adamın bi de karısı var diye. Kendi arabam varken ne diye elaleme minnet edeyim yaa? Üstelik zahmet edip müsade de istenmemiş nedime için? Benim için bu hadsizliktir, kıskançlık değil ve sinir olurum.

Kendi arabam gelin arabası olacak,kadının teki ön koltukta rahat rahat gidecek,ben tanımadığım birisinin arabasında çocukla tıkış tıkış gideceğim,kusura bakmayın ben o adamı yolarım,..Hele kadın arayıp benim kocayı bulacak istek atacak ooooo.Kocanız ne meraklı milletin şoförü olmaya,hanım çocuklar ne halt yerse yesin arkadaşlar için herşey feda olsun.Hiç sevmediğim erkek türü ....el iyisi .

Ya bu arkadaş belasına her seyi yapan tipleri asla anlamıyorum. Ne demeye benim arabam düğün arabası oluyor? Ne demeye benim arabama benim yerime elalem biniyor da ben çocuğumla baska arabada gidiyorum? Ne demeye benim çocuğum hastayken ben evde oturuyorum da kocam eğlenmeye gidiyor bir de benim arabamla şoförlük yapıyor? Evlenmeye aklın eriyorsa bi araba kiralamaya da ersin. Çocuklu kadini arabadan edip kucağında bebekle, kocasını da şoför yapmak cok komik yani. Neyse özetle bizim ailede böyle şeyler olmaz ve konu asla kıskançlık değildir. Ailem benim onceligimdir valla kimse için konforunu bozmam eşimin. Ayni sekilde o da yapmaz. Zaten böyle milletin hizmetini yapan tiplerden tiksinirim valla asla hayatımda istemezdim.

Son düzenleme:
Kıskanç bir kadın değilim, oldukça da rahatımdır ama ne alaka ben arabama ne diye oturamıyorum? Eşimden araba rica ederlerken beni de hesaba katmış olmaları gerekirdi, bu adamın bi de karısı var diye. Kendi arabam varken ne diye elaleme minnet edeyim yaa? Üstelik zahmet edip müsade de istenmemiş nedime için? Benim için bu hadsizliktir, kıskançlık değil ve sinir olurum.
Bende ona takıldım bi iyilik yapalım demişsiniz kendi arabanızdan atmışlar ne kadar ayıp ya kendi başıma geldiğini düşündüm de aşırı sinirlenirdim

Son düzenleme:
Ya bu arkadaş belasına her seyi yapan tipleri asla anlamıyorum. Ne demeye benim arabam düğün arabası oluyor? Ne demeye benim arabama benim yerime elalem biniyor da ben çocuğumla baska arabada gidiyorum? Ne demeye benim çocuğum hastayken ben evde oturuyorum da kocam eğlenmeye gidiyor bir de benim arabamla şoförlük yapıyor? Evlenmeye aklın eriyorsa bi araba kiralamaya da ersin. Çocuklu kadini arabadan edip kucağında bebekle, kocasını da şoför yapmak cok komik yani. Neyse özetle bizim ailede böyle şeyler olmaz ve konu asla kıskançlık değildir. Ailem benim onceligimdir valla kimse için konforunu bozmam eşimin. Ayni sekilde o da yapmaz. Zaten böyle milletin hizmetini yapan tiplerden tiksinirim valla asla hayatımda istemezdim.
Milletin ne" şanslı" eşleri var.Eşim bana bunu yapsa ısıtıp ısıtıp önüne koyarım.Bir daha aynı şeyi yapmayı aklından bile geçiremez.Ben çocukla perişan olacam,o kadının tekini Fink Fink rahatça gezdirecek....Neymiş arabası ve şöforlüğü arkadaşın emrine amade,hanım çocuklar ne bok yerse yesin.....

Cocugu hastaysa dugune gitmeyiversin bir zahmet... sizin araba nedne surekli gelin arabasi oluyor mu anlayamadim arabaniz limuzin mi :KK51:
Çocuğun hastalanacağını ne bilsin garip, önceden söz vermiş bir kere. Bir iki gün sürecek hastalık için de ma aile başını beklememize gerek yok sanırım.

Bu ikinci gelin arabası oluşu, her düğünde olsa burada ne kafa ütülerim he.

Araba da limuzin değil, kocam işgüzar.

Merhaba hanımlar.

Durum haual
Merhaba hanımlar.

Kayınvalidenize açıklamanız biraz hoş olmaz eşiniz de tepki verebilir bu kadar rahatsızsanız gitmesin yani illa gitmek mi istiyor

Eşiniz niye kabul ediyor? O niye sizi düşünmüyor? Birisi eşime böyle bir teklif etse " hanım ve çocuklar ne olacak" diye düşünmesini beklerim. Eşiniz sizi hesaba katmıyorsa milletten beklemeyin.

Ayrıca gerçekten saçma bence. Evli çocuklu adam dışında araba mı yok? Sinir olmakta haklısınız ama eşinize 😄

Eşiniz niye kabul ediyor? O niye sizi düşünmüyor? Birisi eşime böyle bir teklif etse " hanım ve çocuklar ne olacak" diye düşünmesini beklerim. Eşiniz sizi hesaba katmıyorsa milletten beklemeyin.

Ayrıca gerçekten saçma bence. Evli çocuklu adam dışında araba mı yok? Sinir olmakta haklısınız ama eşinize 😄
Konu sahibine inat yapar gibi cevap yazmak istemediğim için o kısma değinmedim aslında 😊

Back
X