Merhaba hanımlar.
Senin derdine tüküreyim dedirtecek bir konuyla geldim. Fikirlerinizi merak ettiğim için de paylaşmak istedim.
Yarın eşimin iş arkadaşının düğünü var. Büyük kızım hasta, küçük de genelde kalabalık ortamlarda huysuz zaten. Haliyle ben gitmeyeceğim.
Gelelim konuya. Bir kaç sene önce bir arkadaşının düğününe gittik. Bizim arabayı gelin arabası yaptılar. Gelin alındı döneceğiz, arabanın yanına bir gittim, eşimin yanında bir kız oturuyor. Gelinin sadıcıymış. Doğru olan da arabada, gelinin yanında onun olması zaten. Sonra beni de yaşlı bir çiftin arabasına aldılar. İki saatlik yolu huysuzlanan bebekle gerilerek geldim. Konu bu da değil.
Düğünden birkaç gün sonra eşimin sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gelmiş. Hesabına girdim baktım o kız. Eşim de bildirimlere bakmaz, çoğu zaman ben sorarım tanıyorsa kabul ederim. Söyledim, engelle gitsin dedi. Daha da üstünde durmadık zaten.
Şimdi eşim yine gelin arabasını kullanacakmış. Diyorum ki kv ye söylesem benim yerime o gitse. Çok kafa dengidir ve beni destekleyeceğini biliyorum ama saçma mı olur. Ha eşim çok yakışıklı, herkes peşinde diye bir iddiam yok, eşime de güvenirim ama fark ettim ki bilinç altımda kafaya takmışım. Ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım diyorum. Siz ne dersiniz.