- 2 Temmuz 2016
- 64
- 13
- 18
- 34
- Konu Sahibi lilacwitch
-
Sadece kazanırken iyi bir eş yani.kocam bitcoinde 10 bin tl kaybetti. hala kendini hakli göruyor. ayrılmak istiorum ama ailemi üzmek istemiyorum şuan da rahatsizim tedavi goruyorum ev isleri fazla geliyor soyluyorum yapicam diyip yapmyr. bagiriyorum kavga cikti oluyor artik cildircam
O is ole olmuyo.. bitcoindan bende supheliyim lakin.. bi yatirimdir bu ole gormek lazim.. mesela desekki besiktas yenerse feneri iddiaya girelim su kdr para vercem sana vs. O alenen kumar iste., bu borsa ticaret isinde ole olmuyormus.. bende bilmem neyin yalancisiyim :) bana kalirsa bulasmanak en temizi. Daha sayi saymayi bilmeyenler bitcoin oynuyolar hea heaaBitcoin ,saadet zinciri ,zayif halka avcılığı. Hahaha diye guluyorum müptelâlarına.
Ileride sanal para hayatımıza girecek bu yadsinamaz, ama bitcoin amaci da belli suslemenin alemi yok yani.
Biri herseye de haram demeyin gibi birşey demiş. Elimize gececek, boğazımıza girecek nesnenin helal haramlığını elbette irdeleyeceğiz. Para gelsin de nasil gelirse gelsinin sonu daima hüsrandır. Bitcoinin helalligi konusunda da supheliyim açıkçası. Ha konu sahibi eşi kayip yerine kazansaydı ne diyecekti? O nu bilemem.
Emeksiz kazanilan paranin riski her zaman büyüktür. Allah helalinden versin bereketi olsun. Bence onemli olan bu.
Yatirim baska kumar baska yane :)Fikrine katıldım da, öyle olmayan ne onu anlayamadim?:))
Ben toprak aldım :))Bitcoin haram diyen altin da almasin arkadaslar.. gidip altin madeninde bizzat calismiyorsaniz o da yukseliyor.. hatta size bir sir vereyim, cebinizdeki tl ile hicbir seye yatirim yapmasaniz dahi yil sonunda konu sahibi kadar kaybiniz olur cunku tl her gun eriyor..
Ben toprak aldım :))
TL olarak kalması bana ciddi zarar getirecekti.
Emtialara da guvenemiyorum açıkçası.
Uzun vade yatırımcısı olarak kenara attığım dolar,altın,euro ihtiyaç anında elden kolayca çıkarılabiliyor.
Düşündük ve toprağa yatırım daha iyi dedik paraları gomduk.
Önümüzü göremiyoruz ki be office.En iyisinden birini yapmissin aslinda. Durdugu zaman kaybin korkunc olacak gidisattan belli. Ben bit mit almadim, hele biraz onumu goreyim diye diye kaldim oyle
Önümüzü göremiyoruz ki be office.
Her gün bir şeyler oluyor :)))
KK gibi ekonomiz var eheuehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?