kocam bitcoin de 10 bin kaybetti

bak fake'sen söyle bilelim :/ zamanında bana erkeksin demişleri de bi şüpheye düşmüştüm. o kadar çok gizli kapaklı işler dönüyor ki herkese şüphe ile yaklaşıyorum. büyüksün kk :/
Erkek olduğunu nasıl anlamislar?Kesin elti ve görümce konusu acilmamasindan sulhelenmislerdirBen arada kayınvalide ile kaynima giydiriyorum öyle şüphe cekmedim

Bitcoin den ac gozlu olmayip kazanan coook tanidigim var, hic acele etmeyip hala yukselmesini bekleyen de var, farkli altcoinlerden de kazanan var bildigim ama ciftlikbank a para yatiran sazan yok etrafimda yani yatirim ile kefalligi karistirmamak lazim birbirine sonra boyle aglarsiniz..

İki yüzlü fake mi :))))) ahahah madem öyle önce kocana söyle tatlım neden haber yapılan şeyi oynadı? Bana çemkireceğine azıcık kocana çemkireydin de 10 bin kaybetmeyeydiniz!
Sen nasıl fake olabilirsin ki seni burada hep görüyorum ben ya deli mi ne

ikiyuzlu fake bak buraya ciftlikbankla ayni sutunda haber yapilan seyi nasil savunursun git burdan
uslubunuzdan cok rahatsiz oldum.Herkes ozgurce fikrini beyan etmis bunun neresi ikiyuzluluk?Tdk sozlugu edinin ve ikiyuzlulugun manasina bakin nacizane tavsiyemdir.

Kazansaydı helal olacaktı

Ev islerini planli yap.
Herkes ev isinsen bikip bosansa evli kalmaz ortada.
Giden 10 bin olsun
Bir daha yapmaz olur biter.
Uzatmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…