kocam bitcoin de 10 bin kaybetti

Bitcoin işine girerken tepkinizi koymanız lazımdı.diyelim ki koydunuz yine bildiğini okudu orada haklısınız ama 10.000 tl için boşanmak bana mantıksız geldi.bir daha yapar diye çekiniyorsanız oturup konuşun sakince bu konuda söz versin.bir daha yaparsa boşanmayı falan düşünürsün.

Biz de yatirimlari ev,arsa olarak degerlendiriyoruz. Dovize de guven olmuyor. Esim bilgisayar muhendisi bitcoin ilk ciktigindan beri anlatiyor, kafam basmiyor. Ben dokunamadigim bir seye guvenemiyorum.

Bitcoin iyi kazandırır eğer bilirseniz ama kaybettirebilir de. Ben dolardayım ne yapalım yani? Kaybedeceğiz diye kendimizi öldüremeyiz değil mi? Kar da zarar da bizimdir der eşim her zaman.
Ayrıca ne haramı ya? Helale harama o kadar önem veren birisiyim bitcoin asla haram olamaz. Çünkü altınla aynı mantık.

musait bitcoin isine cok karsiydim dinlemedi bni hic sucunu kabul etse akillansa kizmicam ama yok

ikiyuzlu fake bak buraya ciftlikbankla ayni sutunda haber yapilan seyi nasil savunursun git burdan

Yatirim baska kumar baska yane :)

Birkac makina aliyor yüklüce elektrik faturası oduyorsun sonraa umudunu,kaybetmeye hazir koyunlar aramaya bağlıyorsun.
Bitcoinciler bile kaybetmeye hazir zayif halkalari temizlemeye ve soguslemeye calisiyoruz derken biz burada neyi tartisiyoruz anlamadım.
Neyse tabii herkesin bakışı ve fikri farkli olacak ki servet avcilari yol alabilsin. Herkes özgür sonucta. Bu da yatirim özgürlüğü diyip gecmek lazım. Yeter ku iş işten gectikten sonra aglamasinlar. Biz de hallerine üzülmeyelim:)

Ben de guvenemeyip çok karşı çıktım ama beni dinlemedi girdi eşim ve sanırım 3-5 bin kadar battı ve bizim için önemli bir paraydi, yeni yeni birikime başlayacakken gitti para. Çok kızdım çok söylendim kavga da ettik ama boşanmak aklıma gelmedi hiç. Sizin sorununuz bitcoin değil bence.

Haramlik konusunda söyle bı düşüncem var; evet herhangi bir çaba sarf etmeden elde edilme ihtimali olan bir para var ama ben kar ederken bir başkası ben kar ediyorum diye zarar ediyorsa apaçık haramdır benim karım. Ama herkes yatırdıgı para ölçüsünde kar ve zarar görüyor bu yüzden haram olması benim kafama yatmıyor. Dediğiniz gibi altınla aynı şey bence de..

Ben zmninda butun parami bi holdinge yatrmstm az parada degildi :) hepsi uctu gitti elimden... o zmndan beri sacma gelio bu isler vana. Bj bitcoin isinide ztn esim ustedi bi limit koydum onu yatrdi. Gozden cikarmstm onuda. Denemese icinde kalcakti.. cikarsa geri ilk ceken ben klcam:)

ikiyuzlu fake bak buraya ciftlikbankla ayni sutunda haber yapilan seyi nasil savunursun git burdan
İki yüzlü fake mi :))))) ahahah madem öyle önce kocana söyle tatlım neden haber yapılan şeyi oynadı? Bana çemkireceğine azıcık kocana çemkireydin de 10 bin kaybetmeyeydiniz!

İki yüzlü fake mi :))))) ahahah madem öyle önce kocana söyle tatlım neden haber yapılan şeyi oynadı? Bana çemkireceğine azıcık kocana çemkireydin de 10 bin kaybetmeyeydiniz!
Tamki yorum yazıyordum size yazdığı o mükemmel! Üslubu gördüm....
10 bin kazansaydi demek ki canım kocam paşam erkeğim olacaktı..
Bu işlere girerken herşeyi göze almak lazım
Kazanmakta var kaybetmek de yani

Hayır bana laf edeceğine aynı şeyi kocasına dese sorun olmazdı diye düşünüyorum :) bi de sadece bana cevap vermiş :)

Aynen:) ama kocasına diyememiş belki dese kavga mi edecekler artık nedir
Ya da o banka tarafından da mi kandırılanlar arasında da bu kadar asabi acaba???
Açıkçası ben de onu düşündüm. Çiftlik bankın Sahibi çıkıp herkesin parasını bitcoin olarak ödeyeceğim demiş ya belki de asıl olay budur:)

Hayır bana laf edeceğine aynı şeyi kocasına dese sorun olmazdı diye düşünüyorum :) bi de sadece bana cevap vermiş :)

bak fake'sen söyle bilelim :/ zamanında bana erkeksin demişleri de bi şüpheye düşmüştüm. o kadar çok gizli kapaklı işler dönüyor ki herkese şüphe ile yaklaşıyorum. büyüksün kk :/

bak fake'sen söyle bilelim :/ zamanında bana erkeksin demişleri de bi şüpheye düşmüştüm. o kadar çok gizli kapaklı işler dönüyor ki herkese şüphe ile yaklaşıyorum. büyüksün kk :/
Adım Janet Jak Esim değil :) bu fake olduğumu mu kanıtlar acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…