Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

Eşinizin sorunu bence fotoğraflar değil kişilik olarak eşinin daha önce bir ilişki yaşamış olmasını hazmedebilecek biri değil sizi çok sevmiş belli ki ve içi içini yediği halde sizle evlenmiş ama sonuç bu Allah hakkınızda hayırlısını versin

Alla alla bilerek mi geç geliyor ewe yanii..
Nerde takılıyor peki_?
Gün içinde arama sorma yok mu ?
Sizde gitmeyin bari ewe ya da geç gidin...
Bilmiyorum nerde ne yapıyor zaten geç yatmiyorum sabah 6 da kalkiyorum o yüzden erkenden uyuyorum yani en azından odaya geçip kapıyı kapatıp kulaklıkla müzik dinliyorum. Bu gün geç gitcem zaten

Evlenmeden biliyordu herseyi. Ki sevgilimle arkadastik biz Ötesini yaşamadık

Bilmiyorum nerde ne yapıyor zaten geç yatmiyorum sabah 6 da kalkiyorum o yüzden erkenden uyuyorum yani en azından odaya geçip kapıyı kapatıp kulaklıkla müzik dinliyorum. Bu gün geç gitcem zaten
Nereye kadar peki sürecek böyle sizde umursamaz olmuşsunuz sanki...

Evet artik umursayamiyorum cokYoruldum kendi kendimi yiyip bitiriyorum onun için bu kadar kolaysa ben neden kendime zarar vereyim ki. Çok zor ama çok bitik durumdayım
Aynen onun umrunda değilmiş gibi çok güzel davranıyor.
Yada umrunda ama saklamayı çok iyi beceriyor.
Taş olsa yerinde çatlar o derece...
Eğer biraz daha sürdürürse bu durumu;
Alıp karşınıza konuşun ve demek ki umrunda bile değil seninle dargın olmamız.
Huzursuzluktan beslendiğin ap açık ortada.
Benim çok büyük bir hatam olması lazım ki senin anca bana bu şekilde davranman lazım.
Bana güvenmiyorsan ewet yollarımızı ayırabiliriz kabul ediyorum boşanmamızı deyin bence...

Onu diyecek cesaretim yok işte. Icimdeki sevgi ona engel. Ben öyle birşey desem tamam der geri adım atmaz biliyorum. Her geçen gün umudum kalmıyor ama sevgi denen şey yakami bırakmıyor. Işte bile toplayamiyorum kafamı. 7 ay önce birakmistim sigarayı günde 1 paketten fazla sigara içiyorum şimdi. Aklım anca bulanıyor yoksa düşünmekten uzulmekten kafayı yiyeceğim

Sizinki sewgi değil bağımlılık...
Eşinizde kaybetme korkusu yok...
Bu durumla daha ne kadar yaşarsınız ki...
Yaniii ozaman bir şekilde bu durumu çözün ozaman..
Madem bu kadar kopamıyorsunuz, suçlu olmadığınız halde eşinize yine siz gideceksiniz barışmak için...
Bu duruma alışık ne de olsa...

Bu durumun değişmesini istiyorum bu sefer kararliyim gitmeyecegim ayağına. Evet onu ne kadar sevdiğimi biliyor o yüzden kaybetmekten korkmuyor buna rağmen hala aklımda eski sevgilimin olabileceğini düşünüyor çıldırıyorum. Bağımlılık olabilecek bir durum yok daha 7 aylık evliyiz öncesi de çok yok zaten

Ben hala eşinin öyle bir fotoğraf gördüğüne inanmıyorum nedense. Fotolar kendi kendine uçamaz. İlk gördüğünde başka pc den baktı ve getirdiği pc de görmedi diyelim işyerinde baktığı pcden tekrar bakabilirdi. Eşinizin sorunu ne çözemedim. şu davranışları bile tuhaf artık tepkide vermiyor inşallah sonunda siz üzülmezsiniz

Bunun zamanı olmaz ki canım.
İlla uzunca seneler geçirmen gerekmiyor.
Karşı tarafa bağlı bu..
Demek ki eşiniz size kendini bayağı bağlamış ben bunu kasdettim.
O sizin onu sewdiğinizden bu kadar eminken,
Peki siz emin misiniz onun sizi sewdiğinden_?

Değilim hiç bir zaman değildim. Çok nadirdir onun beni sevdiğini gerçekten hissettiğim zamanlar. Çok ağır konuşur ama ilk defa bu kadar ağır oldu. Hep dedim bak insan sevdiğine karşı bu kadar kırıcı olamaz diye cevap olarak sen beni hep kiriyorsun diyor ne yaptım diyorum konumuz o değil diyip gecistiriyor çünkü suçum yok biliyor annesinin eskiden sevdiği ama onunla dalga geçip senelerce peşinden koşup hiç bir işe yaramayan kızın acısını benden çıkarıyor

Fotoğrafları anlatmasa bende böyle düşünürdüm ama anlattı başka bi yerden görmesine imkan yok. Her tartismada böyle yapar beni yok sayar küser konuşmaz hep ben hadi konuşalım diyip karşıma alıp Özür dilerim öyle barıştı bu sefer farklı anlaması lazım

Ben çatlıcam şimdi burdaaa offf yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…