Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

Burda asıl sorgulaman gereken eşinin sana olan güven sorunu bence...bir erkek evli olduğu, nikahındaki bir kadından şüphe edip böyle tavır alabiliyorsa zaten evliliğiniz çok sağlam temellere oturmamış demektir...ne olursa olsun, ne görürse görsün bu şekilde değil daha medenice halladebilirdi bu sorunu....birde bu klasik kıskanç Türk erkeği tiplemesi değil, eşin direkt senin aklının ve kalbinin hala başkasında olduğuna inanıyor...böyle inanıyorsa iki gece bile eve gelmesi abes, hiç gelmemeliydi...yok değilse sadece bahane ediyor demektir...Allah yardımcın olsun...onu birşeye ikna etmeye çalışma daha çok kendi haklılığına inanır, tavırda alma...normal yaşantını sürdür....bak bakalım tavırları nasıl değişecek...

Eşimin sadece bana değil kadınlara karşı bir güvensizliği var bunu biliyorum

Sen koymadın yani resimleri, valla kocanın yerinde olsam ilk etapta bende sinirlenirdim çünkü inat gibi tamda o resimler virüsten geri gelmiş ne hikmet, ama kocanı bu konuda ikna edeblrsin, sende boşanmaya meyilli gibisin galiba benim suçum yok diyip kenara çekilmek olmaz onun tarafından da bakmalısın

1 sene dolmadan anlaşmalı bosanamayacak biliyor bi de borçlar var benim kazandığım paraya da mahkum ama ne amaçlıyor artık aklım almıyor
YA BOŞVER KONUŞTUKÇA BEYNİNİ BULANDIRMAYA DEĞMEZ.....EMİN OL BÜTÜN ERKEKLER AYNI!

adamın dediklerini bu konudan ve konu sahibinin eski konularında adamın hareketlerini okursanız nasıl bi psikopat olduğunu anlarsınız

canım okudum da keske baska bı flasa yapsaydın bole sorun olmasaydı dyrum ama olan olmus hakkında hayrlısı ıns duzelır bellıkı senı cok kıskanms

flash bellektekiler bazi bilgisayarda gorunmeyip baska bilgisayarda cikabiliyor.. silmek icin bakiyorsun gorunmuyor herhangi bi dosya, baska yerde cikiyor..

esin normal mi sence? sunun icin soruyorum; eski konularini biliyorum ve ise girdiginde de cok anormal davranmisti.. tepkileri her seferinde gemileri yakar tarzda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…