- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Hep ben gittim ayağına her trip attiginda bu sefer de gidersem kendini haklı görür kırgın olduğumu anlaması lazımo zaman madem aranızı düzeltmeye gönlün yoksa boşanmasını kabul edeceksin.Hayat senin hayatın biz sadece fikir veriyoruz
Eşimin sadece bana değil kadınlara karşı bir güvensizliği var bunu biliyorumBurda asıl sorgulaman gereken eşinin sana olan güven sorunu bence...bir erkek evli olduğu, nikahındaki bir kadından şüphe edip böyle tavır alabiliyorsa zaten evliliğiniz çok sağlam temellere oturmamış demektir...ne olursa olsun, ne görürse görsün bu şekilde değil daha medenice halladebilirdi bu sorunu....birde bu klasik kıskanç Türk erkeği tiplemesi değil, eşin direkt senin aklının ve kalbinin hala başkasında olduğuna inanıyor...böyle inanıyorsa iki gece bile eve gelmesi abes, hiç gelmemeliydi...yok değilse sadece bahane ediyor demektir...Allah yardımcın olsun...onu birşeye ikna etmeye çalışma daha çok kendi haklılığına inanır, tavırda alma...normal yaşantını sürdür....bak bakalım tavırları nasıl değişecek...
adam sizden sıkılmış olup bahane arıyor olmasın?Sanirim dosya virüsluymus virüs temizlemeye çalışırken çıkmış benim anladigim o ama eşim kabul etmiyor
YA BOŞVER KONUŞTUKÇA BEYNİNİ BULANDIRMAYA DEĞMEZ.....EMİN OL BÜTÜN ERKEKLER AYNI!1 sene dolmadan anlaşmalı bosanamayacak biliyor bi de borçlar var benim kazandığım paraya da mahkum ama ne amaçlıyor artık aklım almıyor
adamın dediklerini bu konudan ve konu sahibinin eski konularında adamın hareketlerini okursanız nasıl bi psikopat olduğunu anlarsınızSen koymadın yani resimleri, valla kocanın yerinde olsam ilk etapta bende sinirlenirdim çünkü inat gibi tamda o resimler virüsten geri gelmiş ne hikmet, ama kocanı bu konuda ikna edeblrsin, sende boşanmaya meyilli gibisin galiba benim suçum yok diyip kenara çekilmek olmaz onun tarafından da bakmalısın
Eşimin sadece bana değil kadınlara karşı bir güvensizliği var bunu biliyorum
adamın dediklerini bu konudan ve konu sahibinin eski konularında adamın hareketlerini okursanız nasıl bi psikopat olduğunu anlarsınız
Bir durum yok işteyim hiç arayıp sormadım o da aramadı eve gidince bakicam bakalım gelmiş mi erken mi gelecekSon durumlar nedir ?
flash bellektekiler bazi bilgisayarda gorunmeyip baska bilgisayarda cikabiliyor.. silmek icin bakiyorsun gorunmuyor herhangi bi dosya, baska yerde cikiyor..Hanımlar 2 gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum çok üzgünüm. Ne iki lokma birsey yiyebildim ne de uyuyabiliyorum.
Konumu şu şekilde anlatmaya çalışayım. Eşime geçen sene doğum gününde bir slayt yapıp flashla vermiştim. Söz zamaniydi. Şu an 7 aylık evliyiz ben o flashı bi daha hic görmedim. Geçen akşam eşim o flashin içinde eski sevgilimle olan fotoğraflarimi görmüş. Ve inandığı şu. Ben eski sevgilimi unutamamisim bu fotoğrafları yeni yuklemisim sürekli bakıyormusum. Ama öyle bir şeye imkan yok evde ne bilgisayar var ne de artık o fotoğraflar duruyor. 1 sene önce hepsini silmistim ben. Diyorum ki evde bilgisayar mi var nasıl yuklememi bekliyorsun ayrıca yine bilgisayar yok nasıl bakabilirim anlatamıyorum. En sonunda bosanalim bana yalan söylüyorsun hakkımı helal etmiyorum dedi. Iş yerinin bilgisayarını getirdi flasha baktık fotoğrafları göremedik daha da çıldırdı. Ne yaparsan yap neye inanirsan inan yoruldum artık ben sadece seni sevdim diyip odaya kapattım kendimi. 2 gündür ne konuşuyoruz ne de görüşüyoruz ben odadan çıkmıyorum. Eve kaçta geliyor kaçta ise gidiyor bilmiyorum. Ama ben internetten araştırdım eğer flashta virüs varsa silinen dosyalar geri geliyormuş. Bunu ben bile öğrendim ama koca kafalı eşim bunu ogrenemeyecek kadar gözü dönmüş durumda.
Hanımlar çok kötüyüm yanlış yazmış olabilirim. Bi de iş yerindeyim her dakka cevap veremeyebilirim
Aklıma gelmedi ki. Bi de o süre zarfında bi tane flash vardı bendecanım okudum da keske baska bı flasa yapsaydın bole sorun olmasaydı dyrum ama olan olmus hakkında hayrlısı ıns duzelır bellıkı senı cok kıskanms
Normal değil biliyorum. Çok Fevri davranıyor öfke kontrol problemi varesin normal mi sence? sunun icin soruyorum; eski konularini biliyorum ve ise girdiginde de cok anormal davranmisti.. tepkileri her seferinde gemileri yakar tarzda..
ya cok kötu olmus ama oda anlayıssın davranmıs sanırım suan kı durum ne aynımıAklıma gelmedi ki. Bi de o süre zarfında bi tane flash vardı bende
Aynı hala. Akşam eve erken geldi ama giyinip çıktı halisaha maçına gitti sanırım hiç bişey demedi bende bişey demedimya cok kötu olmus ama oda anlayıssın davranmıs sanırım suan kı durum ne aynımı
anladm canm ıns duzelır ALLah yardımcın olsun zor yaAynı hala. Akşam eve erken geldi ama giyinip çıktı halisaha maçına gitti sanırım hiç bişey demedi bende bişey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?