- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Teşekkür ederim canım. Akşam öyle hazırlanıp çıktığını görünce kendi kendimi uzdugum için kızdım kendime. Bugün daha mutluyum dusunmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun diyorum artıkanladm canm ıns duzelır ALLah yardımcın olsun zor ya
aynen bak canm cok önemsedın mı kendılerını dha cok bişey sanıyolar oyuzden bekle sewıyosa o sana hatasını anlar ve gelır ıcınde bişey yoksa bahane aramaya devam eder dye dusunuyrm canmTeşekkür ederim canım. Akşam öyle hazırlanıp çıktığını görünce kendi kendimi uzdugum için kızdım kendime. Bugün daha mutluyum dusunmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun diyorum artık
Bebek varmı pekiTeşekkür ederim canım. Akşam öyle hazırlanıp çıktığını görünce kendi kendimi uzdugum için kızdım kendime. Bugün daha mutluyum dusunmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun diyorum artık
Eş hayatında cok buyuk sorun olmadıkca ben senden bosanmak ıstyrum dıyıp erkegı yalvarmamalı bence ılıskı hayatı zedelenıyoCanım yaa nolcakki benim eşimde biliyo benim eski sevgilimi fotoğraflarmzn olduğunu ama uzatmadı çok olgun karşıladı herseferinde ben boşanmak istedim o istemedi şimdi yaptığımın yanlı olduğunu anladm ve şükrettim beni seven bi kocam olduğu için
sorunlarmz o kadar çoktuki anltamamEş hayatında cok buyuk sorun olmadıkca ben senden bosanmak ıstyrum dıyıp erkegı yalvarmamalı bence ılıskı hayatı zedelenıyo
benmde cok sorunlarım vardı sonucta karı koca hayatı kendı aranızda yetmıo gbı el ınsanlarıda karısıyosorunlarmz o kadar çoktuki anltamam
Haklısın canım ben normal bir şekilde hayatıma devam ediyorumaynen bak canm cok önemsedın mı kendılerını dha cok bişey sanıyolar oyuzden bekle sewıyosa o sana hatasını anlar ve gelır ıcınde bişey yoksa bahane aramaya devam eder dye dusunuyrm canm
Ben sizin değil eşinizin yerindeyim şu an. Sürekli bosanalim diye tutturan bir eşim var herseyi ben olgunlukla karsilasam da anlayissiz bir eşim varCanım yaa nolcakki benim eşimde biliyo benim eski sevgilimi fotoğraflarmzn olduğunu ama uzatmadı çok olgun karşıladı herseferinde ben boşanmak istedim o istemedi şimdi yaptığımın yanlı olduğunu anladm ve şükrettim beni seven bi kocam olduğu için
Yok bebek falanBebek varmı peki
Benim durumum farklı benim eşim kişilik itibariyle zor biri ben bosanalim desem gururuna yedirip de Hayır demez ne kadar severse sevsin tamam der.Benim yerimde sen olsaydın kafayı yerdin bende 7 aylık evliyim ama benim çektiği.i köpek çekmedi eltimle kaynanam bir oldu seninki gelip geçici şeyler tatlm üzülme ama sana tavsiyem fazlada kocanın üstüne düşme kendilerini bişey sanıyorlar bi taktik daha veriyim koşma koştur
Barışmadınız mı hala ?Benim durumum farklı benim eşim kişilik itibariyle zor biri ben bosanalim desem gururuna yedirip de Hayır demez ne kadar severse sevsin tamam der.
Hiç konuşmadık evin içinde karsilasmadik bile. Ben uyuduktan sonra geliyor eve benden önce çıkıyor.Barışmadınız mı hala ?
Çok saçma ya böyle evlilikmi olurHiç konuşmadık evin içinde karsilasmadik bile. Ben uyuduktan sonra geliyor eve benden önce çıkıyor.
Alla alla bilerek mi geç geliyor ewe yanii..Hiç konuşmadık evin içinde karsilasmadik bile. Ben uyuduktan sonra geliyor eve benden önce çıkıyor.
SELAM ,Hiç konuşmadık evin içinde karsilasmadik bile. Ben uyuduktan sonra geliyor eve benden önce çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?