Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

anladm canm ıns duzelır ALLah yardımcın olsun zor ya
Teşekkür ederim canım. Akşam öyle hazırlanıp çıktığını görünce kendi kendimi uzdugum için kızdım kendime. Bugün daha mutluyum dusunmemeye çalışıyorum hayırlısı olsun diyorum artık

aynen bak canm cok önemsedın mı kendılerını dha cok bişey sanıyolar oyuzden bekle sewıyosa o sana hatasını anlar ve gelır ıcınde bişey yoksa bahane aramaya devam eder dye dusunuyrm canm

Canım yaa nolcakki benim eşimde biliyo benim eski sevgilimi fotoğraflarmzn olduğunu ama uzatmadı çok olgun karşıladı herseferinde ben boşanmak istedim o istemedi şimdi yaptığımın yanlı olduğunu anladm ve şükrettim beni seven bi kocam olduğu için

Eş hayatında cok buyuk sorun olmadıkca ben senden bosanmak ıstyrum dıyıp erkegı yalvarmamalı bence ılıskı hayatı zedelenıyo

Ben sizin değil eşinizin yerindeyim şu an. Sürekli bosanalim diye tutturan bir eşim var herseyi ben olgunlukla karsilasam da anlayissiz bir eşim var

Benim eşim olgun biri değildiki hep çocukca davranışlar yapardı beni hiç bi zaman tutmadı bn olgun davranıp onu korkutmasam boşancaz diye şimdiye boşanmıştık güzelim

Benim yerimde sen olsaydın kafayı yerdin bende 7 aylık evliyim ama benim çektiği.i köpek çekmedi eltimle kaynanam bir oldu seninki gelip geçici şeyler tatlm üzülme ama sana tavsiyem fazlada kocanın üstüne düşme kendilerini bişey sanıyorlar bi taktik daha veriyim koşma koştur

Benim durumum farklı benim eşim kişilik itibariyle zor biri ben bosanalim desem gururuna yedirip de Hayır demez ne kadar severse sevsin tamam der.

Hiç konuşmadık evin içinde karsilasmadik bile. Ben uyuduktan sonra geliyor eve benden önce çıkıyor.
Alla alla bilerek mi geç geliyor ewe yanii..
Nerde takılıyor peki_?
Gün içinde arama sorma yok mu ?
Sizde gitmeyin bari ewe ya da geç gidin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…