Merhaba . Benim de esim boşanmak istiyor. 10 yillik evliyim.Ailesine aşırı düşkün.köydeki abisinin çocuklarını bizim yanımızda okuttu.Ben yeni evliydim, istemedim.
Işlerin bu noktaya varacağını bilsem sesimi çıkarmaz,4-5 yıl idare ederdim.
O zaman istememekte sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyordum. Yine haklı olduğumu dusunuyorum ama haklı olmak hiç bir ise yaramıyor bazen. Ben kendimi yiirttim adam yine yapacağını yaptı.
Eşimi tam tanımadığım için damarına basmisim.
Bu olaydan sonra beni hiç affetmedi. Çok kinci.
3 yıl önce evi terk etti. Bir kaç sokak ileriye taşındı. Çocuklarımın her akşam babam niye gelmedi sorularinadayanamayip çocukları alıp onun yanına yerleştim. onceleri mutluluktan havalara uctu.sonra yine ayrılacağını söylemeye başladı. Ev aldı,2 yıldır tadilat yapıyor, bitmek üzere. 2-3 ay içinde gidecek.8 ve 6 yaşında 2 oğlum var. Şimdiden beni dinlemiyorlar.Esim bu cocuklar ilrde seni hiç saymaz, çocuklar benim yanımda kalsin diyor.
Tekrar evlenip cocuk yapacakmış. Bunu söyleyince kıskançlıktan oluyorum.
Evlenmeden önce 4 çocuk istiyordu, ben şaka saniyodum.buda aramızda çok sorun olmuş. Yeni yeni anlıyorum. Şu an hamile olsam havalara uçar.
Hepsini birden anlatınca çok saçma, şaka gibi geliyor.yıllarca beynimin içinde kendi kendimle konuşmaktan o kadar yorulmuştu ki,
Dün gece buraya biraz bir şeyler yazdım müthiş rahatladım.
Sacmada olsa ben 12 yıl içinde bütün bunları yasadim.birlikte olmamız ilk günden sacma geliyordu.bazen dizi izlerken nikah masası sahnesinde hep o ani tekrar hatırlıyorum.
Ben o masadan kaçıp gitmenin en doğru hareket olacağını dusunerek imzayı attım.
Bu arada memurum. Maasimla çocukları ve kendimi idare edebilirim, luks merakim yok ama bosanmaktan ödüm kopuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış, millet ne düşünecek kaygısı hat safhada.
Sanırım inat için evlenmisim, kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum.
12 yil içinde eşimi biraz tanidiysam evi terk ederse asla geri donmez.
Çocuklari çok iyi yetistireceginden eminim. Tekrar evlenicem demese çocukları ona verip ayrılmak mantıklı görünüyor.
Içim kan aglasada doğrusu bu. 2 erkek cocuk beni şimdi dinlemiyor, ilerde hiç baş edemem.
Çocuklarımı üniversiteye yerlestirene kadar disi mi sikmam lazim.
Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ?
sizin için kopyaladim taksit taksit yazip durmaniza gerek yok ..