kocam bunu neden yapıyor?

Geçen bi konu okumuştum. Kadının eşi beraber olmak istiyormuş, kadın o an istemiyormuş reddetmiş falan. Sonra kocası kadına demiş ki ''gidip başka bi kadınla beraber olucam bunu da kameraya çekip sana izleticem o olacak'' demiş.

Kadın istemeyince erkeğin hemen söylediği cümleye bak kavga sebebi

Ama erkek canı istemezse karşıdakinin nasıl hissettiğini hiç umursamadan defalarca reddedebiliyor.
Bence kocanı al karşına, tüm ciddiyetinle açık açık konuş. ''Benimle ve cinsel hayatımızla ne problemin varsa hemen burda döküleceksin konuşup beraber çözüm bulacağız gerekirse bi uzmandan yardım alacağız, ama böyle davranmaya devam edemezsin, böyle evlilik olmaz, nerdeyse aldattığını düşünmeye başlayacağım, bana nasıl hissettirdiğinden haberin var mı! Benim ne kadar mutsuz olduğumu görebiliyor musun?'' de.
Malesef açık açık konuşmayınca anlamıyor erkekler.

Bi de aklıma bişey geliyo ama acaba sebebi o olabilir mi ki...

Hamam mevzusu tuhaf ama ayda bir demişsiniz en sık
Sizinle ilişkisi yoksa başkasıyla hamamda vrsa bile ayda bir az değil mi
Bilemedim Allah yardımcınız olsun sıkıntılı durum..

Hmm bunun da etkisi olur bak işiniz zor bu duzenle

wooow iyi laf sokmuşsunuz:) ama eşler arasında böyle laf dalaşları yıpratmıyor mu sizce de ilişkiyi

bence eşinizin bu tavrına sizin görüntünüzden çok tavrınız neden oluyor. çünkü hep o istediğinde oldu ısrar etmedim bozulmadım diyorsunuz. ve eşiniz şuan sizi arzulamıyor. bunun iki sebebi var bence.
1 erkekler doğaları gereği mücadele etmek isterler onun mücadele isteğini söndürürseniz karşınızda sizi arzulayan bi erkek bulma ihtimaliniz düşük. genelde kadınlar nazlanır zaten cinsel birleşme konusunda.bu doğa gereği olması gerekn bişey bence. doğaya baktığınızda da %90 erkek tavlar dişiyi. insanlarda da aynı şekilde. ama siz işin doğasını bozmuşsunuz gibi geldi biraz.
2 siz çantada keklik pozisyonuna düşürmüşsünüz kendinizi. kolay lokma olmadığınızı bi şekilde göstermeniz lazım eşinize. sizin de bir kişiliğiniz olduğunu tek işinizin onu mutlu etmek olmadığını aynı zaman da kendinizin de mutlu olmak istediğini bi şekilde göstermelisiniz. bunu da en iyi kendiniz için birşeyler yaparak gösterebilirsiniz. bu durumda konuşmaktan daha çok yarar göstermek.

Eve kadın atıyor olabılır mı?
kı masturbasyon yapması ıcın gereklı ortamı var yanı 10 aydır 7 kere sevısmıssınız mesela kımden kaynaklı bılemıcem ama cok sorun etmıs olsaydınız kavga ederdınız sızde dıye dusunuyorum

Madem siz evde yokken eve gelmesınden dolayı kotu kokular alıyorsunuz, Kucuk kameralardan bırakın eve.. En azından kesinlesmıs bı dusunceniz olur.. Ne yaptıgını bilirsiniz evde..

aşık atışması gibi yani:) ama fıçıya sığmamama olayına çok güldüm:)
Ben eziklenseydim,kocam beni güzel bulmuyor diye ağlasaydım hoşuna gider ve benden buz gibi de soğurdu.
Valla çirkinsem bile hakkı yok böyle hissetirmeye,sonuçlarına katlanacak.Can acıtmak öyle kolay olmamalı.
Arkadaş azıcık genç irisidir,1,82'ye 102 ama sorsan 90 kg
Bayılıyorum aslında onun öyle kocaman olmasına.

Eve kadın alacak cesareti olmaz bence
alsada illa ki bu anlardim diye düşünüyorum ben yerleri elimle silerim vilada kullanmam bi saç falan gorurdum heralde. Evde ilişkiye girse kesin saç düşer

Mastürbasyon yapıyor eminim

alışkanlık olmuş bu eşinizde
kendisi bırakmak istemediği sürecede böyle devam eder

nacizane tavsiyem güzel bir sofra hazırlayın bebeğide annenize (mümkünse tabi) bırakın birkaç saatliğine
güzelce yemeğinizi yiyip uygun bir şekilde konuşun kırmadan incitmeden

Bu konudan kaçıyor . Yine de konuşacağım tabi başka yol yok sadece onun nereye kadar böyle gidecegini görmek istiyorum konu buna gelince konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…