kocam bunu neden yapıyor?

Yapıyordum bizim masaj Günlerimiz dahi vardi .
Sırayla bir gün o bir gün ben.
Ama sonucu gevseyip horlama oluyor ve o artık kaytarıyor sıra ondayken bende o yüzden artık yapmıyorum

Neden gömülüyor ama ?

kendini tutmak için ben sinirliyken eşim nadiren yapar sakinleşirim
başka yerlerine masaj yapsan

Supersiniz

akşam ona haber vermeden bırak çocukları hazırlan sürpriz olsun. sofra kur içkinizi al güzel bir yemek güzel çekici bir elbise topuklu ayakkabıların hoş bir makyaj?
doğumdan sonra uzaklaşma durumunu bende okumuştum. bunun önüne geçmek için sanırım bilmem kaç çocuk annesi gibi değilde hala bir genç kızmış gibi davranıp nazlanmaya devam etmek gerekiyor. erkekler kadınlarda olgunluğu seviyor ama her konuda olgun olmamızda onlara itici geliyor. arada şımarık kız çocuğu olmak lazım. farkındalık yaratmak lazım.
ve aksine üzerini onun yanında değiştir ama iç kıyafetlerin sıradan olmasın bunu yaptığında. bizde bazen kadın olduğumuzu unutuyoruz sanırım. biraz çekicilik ufak sürprizler birazda kibirli bir yaklaşım onu size çekecektir. çünkü anladığım kadarıyla size olan ilgisi azalmamış sadece cinsel anlamda merakı azalmış. cinsellikten tatmin olamıyor olabilir kafasında neler kuruyorsa bu onu daha çok tatmin ediyor demekki ve cinsellikten sıkılan erkeğin iş yahut aile hayatında sıkıntıları var demektir. çok çalışıyor olabilir. bunlarıda siz bilirsiniz en iyi.

bu arada şu kendini eleştirme konusunu da kaçırmışım. çok yanlış hayatta yapmam. aksine onu eleştiririm. geçen saçını değişik kestirmişti mesela güya herkes beğenmiş. hayatımda gördüğüm en yakışıklı adam gitmiş yerine hayatımda gördüğüm en çirkin adam gelmiş bi saç nelere kadir dedim. ee dedi ilerde saçlarım olamyınca dökülünce sevmicen mi dedi. yok dedim o doğanda olan bişey o soğutmaz ama kendini şu hale bilerek getirirsen evet beğenmem dedim. beni ailesindeki kadınlarla kıyaslardı mesela. kibirli değilim ama hiçbiri benden güzel değil hatta güzel değil. boy ve kilo olarak bakıldığında zaten baya baya fark var vücut ölçülerinde dahi. kıskançlıktan yapıyordu. bende hayatında sana alıcı gözle bakabilecek kadınlar arasında en güzeli benim hatta belki çevrende bulunan en güzel kadında benim daha ne istiyorsun şükret dedim. biyandan onun gönlünü de okşuyorum ara ara ama çoğunlukla kıl aldırmıyorum burnumdan ki o çekimi kaybetmeyelim.

Kendimi elestirme konusunda. Ben zaten bunu yapan biri değilim acaba bunu soyleyecekte soyleyemedi mi mesele bu mu diye ona fırsat vermek için kendimi eleştirdim.

Bir şey var ve bunu bana anlatmiyorum. Ağzından zorla almaya çalışıyorum o yüzden aklıma gelenleri söylüyorum

İş hayatı iyi gidiyor ama yorucu.
Aile Hayatı yani benimle olan hayatı ruhsuz. Kızı ile bağları güçlü.
Kendi ailesi ile de zayıf ilişkisi.

Evet bana olan ilgisi azaldı.
Bende onun dikkatini çekicem diye evin içinde dolanmaktan bıktım.
O bunu duzeltmeme fırsat vermiyor.
Aksine duzeltmemi istemiyor gibi kaçıyor.
Çocugu uyutuyorum ya gidiyor evden ya ben uyuturken hemen salonda uyuyor erkenden.
Haftasonu koşa koşa dışarı atıyoruz kendimizi. Aman evde durursa karısı yaklaşır sağlama alması gerek kendini.
Artık çok sinirimi bozuyor onun bu hareketleri ve hiçbir şey yapmak gelmiyor onun için. Ya da bizim için. Bi kaç gündür pek sallamiyorum da o yok gibi davraniyorum böyle sinirim daha az bozuluyor

Konuyu açtığınızdan beri okuyorum ve altından ne çıkacak çok merak ediyorum.
Umarım düzeltebileceğiniz bi şeydir ve kısa zamanda bi yolu bulunur.
Anlattığınız şeyler çok yıpratıcıdır diye düşünüyorum.

Kesinlikle öyle.
Kendi kadinligimi sorguluyorum aylardır.
Kendimi suçlar oldum nasıl bir eziklige dusurduyse bu davranış beni...

7 yıllık evliyim 3 yasında cocuğum var. doğumdan sonra aynı şeyleri bende yaşadım bir yıl yanıma yaklaşmadı hep kaçtı reddetti. düşünmekten üzülmekten rahatsızlandım hala çekiyorum. Normal doğumdan ve cocuğu yanında ikide bir emzirmemden benden sogudugunu düşündüm. Yani anlayacağın bazı erkekler cocuktan sonra uzaklaşabiliyorlar eşlerinden aramızda hala mesafe var

Kesinlikle öyle.
Kendi kadinligimi sorguluyorum aylardır.
Kendimi suçlar oldum nasıl bir eziklige dusurduyse bu davranış beni...
Yapma sakın gelen yorumlardan da anlayabileceğin gibi sende sorun yok, problemli olan eşin bence biraz daha zaman ver ama sende düşünmemeye çalış.
Daha sonra normal bi konuşma yapmayı dene umarım üstesinden gelirsin.

buyuk konusmayayim da ben olsam beni tatmin etmiyorsun yoldan cekil derdim heralde golge etme ben bulurum baskasini..alla alla erkeklere bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…