kocam bunu neden yapıyor?

Peki evlenmeden önce nişanlılık döneminde felan nasıldı, ya da yeni evlendiğiniz dönemde ?? Gaylıktan şüphelenilecek pek birşey görmedim eğer bahsettiğim dönemlerde size karşı davranışı istediğiniz gibiyse .. sadece bebekten felan sonra ilgisi azalmış,soğumuş olabilir diye düşündüm nedense..

Bundan daha fazla zevk aldığı açık
Bunu nasıl yaptığını öğrenmeye bakın teknolojinin nimetlerini kullanıp karşılıklı biri ile mi yapıyor video mu izliyor bu çok daha kafa karıştırıcı bana göre

burda hiç mahremsiz mis gib i yazmışsınız kocanızdan çekinmeniz İLGİNÇ

Hayır normal bi ilişkimız vardı gaylikten şüphe edicegim bir durum yoktu. Sonradan mi tercihleri değişti acaba dedim.

bi arkadaşımdan duymuştum kendisi hastanede çalışıyor. kadının bi tanesi vajina daraltma operasyonu için gelmiş. ama evliymiş. sebebini sorduklarında da ''kocam ilişkiye girerken zevk alamıyor geniş olduğu için. bunu da bana daha yeni itiraf etti. cinsel hayatımız kötüye gidiyor o yüzden'' demiş.

yani doğum falan da yapmışsın acaba gerçekten böyle bi durum olabilir mi? zevk alamıyor o yüzden kaçıyor olabilir mi? bunu da rencide olma diye söylemiyordur. aklıma bu geldi yani, bunu da bi göz önünde bulundurun derim.

Bana normal doğum yapmamı istemediğini söyledi. Degismemesi için. Sezeryan oldum bende.
Yani bu da bir ihtimal tabi olabilir.
ama bu olsa o zaman istediğin gibi dogur bir şey değişmez derdi bana sanırım

evlendikten sonra bu işlerin istedim reddedildim haline dönüşmesi ne acı..pazarlık yapar gibi.aynı şeyi yaşasam çok kırılırdım

Bana normal doğum yapmamı istemediğini söyledi. Degismemesi için. Sezeryan oldum bende.
Yani bu da bir ihtimal tabi olabilir.
ama bu olsa o zaman istediğin gibi dogur bir şey değişmez derdi bana sanırım

Aslında bazı kadınların ki yapısal olarak zaten geniş oluyor. Sadece doğum yapınca değil. Bakın belki de normal doğum istememesinin sebebi şöyle de olabilir, zaten zor zevk alıyordur zaten yeterince dar değildir, bir de doğumla beraber iyice genişlemesin diye düşünmüştür. Tabi siz daha iyi bilirsiniz az çok ilişkiye girerken hissediyorsunuzdur ama yine de gözardı edilemeyecek kadar mantıklı bi sebep bence. Bunu size kolay kolay da söyleyemez tabi sonuçta rencide olup yanlış anlamanızdan korkuyordur. Yerinizde olsam konuşurken bunu da söyler ''eğer öyleyse çözüm bulalım alınırım diye düşünme açık ol ki sorunlarımızı halledebilelim asıl böyle devam edersen alınıyorum'' derdim. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Evet belki de dediğiniz gibidir.
Öyleyse karı koca hastaneye gideriz artık
ben daraltiririm oda uzattirir

eşini taciz etsen tahrik etsen aniden sırnassan ve aniden geri çekilsen
yatakta sen iyisen biraz performansı ona versen
ne şekilde sevdiğini sorsan

eşini taciz etsen tahrik etsen aniden sırnassan ve aniden geri çekilsen
yatakta sen iyisen biraz performansı ona versen
ne şekilde sevdiğini sorsan

Ne şekilde sevdiğini ne istediğini zaten biiyorum ona göre oluyor ilişkimız.
Etkilendiği zaman yüzüstü yatıp gömülüyor yatağa engel olmak için yada balkona çıkıp sigara içiyor

Etkilendiği zaman yüzüstü yatıp gömülüyor yatağa engel olmak için yada balkona çıkıp sigara içiyor

yataga gömüldüğünde masaj yapsan hayır diyemeyecektir bence

Bu çok ilginç işte etkilenmesine rağmen kendine engel olması. Bence siz bu işi ancak bir uzman ileçözebilirsiniz. Bu detay çok garipçünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…