kocam bunu neden yapıyor?

Hadi size karşı hisleri yok diyelim ya çocuğu? Çocuğunuda mı sevmiyor. Yani sizle.ilgili değil kendinizde eksiklik ya da asuç aramayın sakın. Aldatma durumu olduğuna da ihtimal vermiyorum çünkü kimseyi istemiyor hiçbişey istemiyor paikolojisi bozulmuş belkide yrdım alması bile gerekiyor olabilir. Serbest bırakın bazen ihtiyaç duyulabilir yalnız kalmaya aldatma eğilimi gösterebileceği bi psikolojisi yok. Aksine bıkmışlık var hayata karşı. Onu yalnız bırakarak destek olmaya çalışın. Baktınız yine çözüm olmuyor o zaman başka çareler düşünülür.

Bazen uyuz oluyoruz birbirimize anneme gidiyorum 3 4 günlük eşya ile. Tamam git diyor seninde kafan dagilsin sonra gel.
Gidiyorum 2. Gece kalamadan geliyor almaya.
Ayrılalım diyorum bazen arkadaşca görüşelim istediğinde gel çay kahve içelim dedim. Saçma bir tepki olduğunu düşündü. Sonra da ayrilsakta zaten yine barisiriz gerek yok dedi.

Aslında beni seviyor buna eminim ama bu aşk değil heralde. .

Evet aslında çok büyük sıkıntılar atlattı bazen bu dediklerinizi de ben düşünüyorum. ama suan eskiye göre iyi bir durumda. İslemedigi bir suçla yargılandı 2 sene kendini ispatlamak için uğraştı daha yeni temize çıktı. Bunlar onu çok yıprattı. Bu süreçte ben hamileydim birde.
Neyse ki şimdi hersey yoluna girdi ama bizim ilişkimız bozuldu.
yani eğer bu kopukluk bununla alakali olsa benimle şimdi ilişkisi duzelmeliydi diyorum.
Belki de insan psikolojisinden hiç anlamiyorum ne bileyim yeni yeni mi vuruyor ne oluyorsa..

Uzun süredir formu takip ediyor sorunuma care arıyordum ama sizin konunuzu görünce üyelik aldım. Benzer sorunları yaşıyoruz benım esımde opüşmeyi hiç sevmez cinsellik yok denecek kadar az aramızda sürekli reddedılmekten yoruldum artık oysa daha bır senelik evlıyız tayın nedenıylede sadece 4 ay once evımızı kurduk hersey guzel olması gerekırken adam benı hiç şstemiyor her akşam bi bahanesı var haftada bi görev gıbı yapar oda ben sorun cıkartırsam yoksa aklına bıle gelmıyo ben ona sarılıp sırnastıgımda aslında etkılenıyor ama ufff sımdı abdestımı bozma falan dıyor anlamadımkı adam banyodan mı kacıyor gecen ramazan ayında bı aylıgına aynı evdeydık ramazanda gunah dıye bıray yaklaşmadı anlatamadım gunah olmadıgını bence bılıyordu ama bı sylık bahanesıde bu oldu şimdide bana dıyorkı bebek yapalım onu sevelım ne yapacagımı bılmıyorum bebek yapsak adam mısyonunu tamamlayıp kensra cekılecek gıbı ne olur banada bı akıl verın

Nişanlılık döneminde veya evlenmeden önce flört döneminde nasıldı? o zaman da mı mesafeliydi size karşı ??

Farklı sehırlerdeydık ama ayda bir defa yanıma gelırdı çok guzeldı ilişkimiz mısafırhanede kaldıgımız zamanlarda bıle odama gelmeye calısırdı nikahtan sonra düğünü 6 ay sonra yapmıştık ama o donemde o istek gıttı dugunu bekleyelım modundaydı

Cocuk yapma sakın.
Olmayan cinselliğin benim gibi tamamen biter.
cinsellik bitince tahammül biter, bağ zayiflar, tutku biter sonra da hersey batar ayrılmak istersin bide bakarsın ki çocuk var oturursun assagi hiç bir yere de gidemezsin. Benim gibi delirene kadar düşünürsün bu adam niye böyle

Bir arkadas cevaplara yazmış ya evlendıkten sonra bu işlerın bugun yapalım gıbı pazarlıga bınmesı dıye işte en cok gurur kırıcı nokta o karsındakı kım anlam veremıyorsun aranızdakı ne sen onun için ne ıfade edıyorsun o kadar cok soru gelıyorkı aklına hepsıde canını okadar cok acıtıyorkı artık dayanamadıgımı farkettım gereksız hırcınlaşıyorum herseye

Bugun konunuzu okuyunca karar verdım bende artık ona yaklaşmıyacagım bakalım farkedecek mı onun tepkısı ne olcak dogrumu olur bılmem

Bi kaç defa konuştum bi ara cınsel terapiste gıtmeyı kabul eder gıbı oldu iki gun oncede bı sorun yok herkes consellıgı haftada bır yasıyor deyıp kapatıyor oysa bız daha 4 aydır beraberız bunun boyle olmaması lazım gorev gıbı degıl gercekten ıstedıgın ıcın yasamalıyız dıyorum anlatamıyorum ona gore sorun yok

Konu sahibi siz kesinlikle bir psikologa sorun kocanızn bu durumunu. Depresyonda olabilir mi bu adam? Bi tuhaflik var, aldatiyo falan diyemem ben de ama sanki ruhsal bi tuhaflik var. Siz gidin kocanızı bi anlatın bence o sizi daha dogru düşünceye yönlendirir

Sende dene o zaman bakalım ne zaman o isteyecek yada farkedecek mi?

Haklısınız. Teşekkürler

Ama gercekten hic geciktirmeden gidin. Belki de psikolog yardımıyla bu sorunu hemencecik halledeceksiniz.

O gidiyor zaten ama uyku problemi var o yüzden gidiyor. Yine de doktor bana hiç garip bir durumdan bahsetmedi her seferinde ilaç veriyor verdiği ilaçlar da reçetesiz alınan basit ilaclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…