- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Asla önermem en erken 1 yıl olmalı , evlilik zor öyle hemen çocuk olursa sana yazık olur2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
Bekleyin daha çok erken, önce birbirinizi tanıyın..2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
aklınızı peynir ekmekle yemiş olmalısınız derim. durun daha hem küçüksünüz hem de 2 ay nedir ki. en az 2 sene evlilik diyorum ben çocuk için2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
2 aylık evlisiniz, daha kocanızın asıl yüzünü bile görmediniz,evlilik oturmadı. Yarın boganmayacaginizin garantisi yok.2 aylık evliyiz. Kocam çocuk istiyor . Ben daha erken olduğunu düşünüyorum. O ise yaş ilerliyor erken değil diyor. Ben 26 kocam 27 yaşında. Benim de kafam karıştı . Evet gec yas hamilelik zor erken yasta daha iyi ama bilemedim. Sizin dusunceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?