kocam cok değişti bana yardım edin.

gullerinprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
14
2
286
nerden başlasam bilmiyorum ben 5 yıllık evliyim allahımın emaneti birde 2 yasında oglum var ben severek evlendim evlenmeden once esim hayalimdeki erkekdi eşim hep aynıydı aslında ben goremedim saırım anlatma ya başlıyayım benim 6 gorumcem ve kayınvalidem var hepsi herşeyime karısır sonra karısmıyruz der ilk zaman onlar için cok kavga edipp kocamdan cok dayak yedim o yetmiyor gibi hamiş hamiş askere giden kocamı onun ailesinin yanında bekledim benim annem öldü babam evli onların yanından başka biryere gidemezdim her neyse cok sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer olan bana olur son zamanlar aile meselesine alıstım artık onları takmıyorum hatta sesiz olan bei bile lafvermeye başlattılar bu seferde esim bi garip oldu herşeye karısıyor beni surekli assalıyor agza alınmadık kufurlerrr ediyor midem bulanıyor gecen benim ablamlar geldi babamlara gittik ablamllarlagezdik fala diye namusuma kadar agır laflar soyluyor bundan sonra eniştem kocalık yapsınmıs babam bana karısınmıs falan filan sacmaladıkca saçmalıyor bu gune kadar yemedigim dayak kalmadı susudum ya sabır cektim ama namusuma kadar uzanan dili keseim geliyor bosayacakmıs beni cocogumu vermeyecekmııs bana valla cocuk ıcın katlanıyorum şimdi hergun kafayı yicem bosanmak ıstıyorum ama cocuk var ya gostermesse alırsa benden napıcam yardım edin lutfen bosansammmı cocgum bi tarafdan napıcam bennn

Yazık gunah değil mi sana? Dunyaya dayak yemeye, aşağılanmaya, ezilmeye mi geldin? Millet doya doya hayatını yaşarken, sen eşinin kokuşmuş ailesiyle, acizlikten attıgı dayakla ne diye gencliğini çürütüyorsun? Senin de hakkın değil mi mutluluk? Kendine böyle bir eşi, böyle bir aileyi mi yakıstırıyorsun? Oğluna böyle pısırık, ezilen, dayak yiyen bir anneyi mi layık görüyorsun?
Dayak için darp raporu al ve acil boşan. Çocuğunu alamaz senden sen onun annesisin. Hukuk var kanun var ne demek göstermemek? Hele ki dayağı kanıtlarsan bırak o düşünsün çocuğu nasıl göreceğini.

cocuk gelişimi okudum ama calısmıyorum esim cok kıskanc dover dovdukden sonra oda dayakmı dovesem olurdun der son 3 senedir dayak olayı yokdu ama sozleri cok agır kufurleri cok kotu ben 27 yasındayım kaldıramıyorum niye boyle dıyosun dediğimde agzımdan bir anda cıkıyor namusuna dıl uzatmıyorum yanı soylediklerim gercek değil diyor yani sinirle soylenmiş seyler seni kıskanıyorum falan dıyor dilde bile soylense cok agırıma gidiyor sdece cocugumu dusunuyorum eltimi bosattılar cocukları vermediler mahkeme bile aldı kocası cocuklar ıcın hapis yattı ama gene vermediler eltim geri geldi cocukları ıcın

Ekonomik özgürlüğünüz var mı? İşe girebilir misiniz? Çocuğunuz için korkmayın, darp raporu alırsınız mahkeme size verir. Sizi çocuğunuzla tehtit edip bu kadar ileri gidemez. Bence çekmeyin, boşanın. Allah yardımcınız olsun.

inanın dayak yemesi namusun yanında seker geliyor annem yasasaydı birkere daha olurdu biz namusumuza laf gelecek diye nasıl yetisdik kaldıkı kocam benle evlenirken namusuma hayran kaldıgı ıcın evlendi simdi şaşıyorum hayırda ben birde cocuk yaptım ozaman bosansaydım suclu benim hep taviz verdim hamile kalmadan bosarım diye askere gitmedi hamıle kalınca gitti askere oylede enteresan sorsan tum bunları beni sevdigi icin yapıyormus nasıl sevgiyseee anlamadım keske sevmeseydi beni :) sagolun iyiki varsınız sanırım degerli oldugumu hissettirdiniz.

Canim Allah askina kendine bunu yapma suan gencsin sabirlisin ama ileride devam edersen cok cok pisman olacaksin. Kesinlikle cocugunu senden alamaz. Git polise darp raporu al sikayetci ol ablaniz bir sure yardimci olsun bosanma asamasinda. Sonra bor ise girip kendi duzenini kur. Ne olursa olsun cekme. Bu dunyaya bir kere geliyoruz insan gibi yasa.

suan calısmam ama bosandıkdan sonra calısırım cocuguma herturlu bakarım hemde ogretmenlik yaparak yani meslegimde var aslında bi bosana bilsem şimdi okumus ama cahil diyorsunuzdur hayat bazen okunmus beyni bile cahillestiriyor bazen elden hicbirsey gelmiyor ya goz kor oluyor ya kulak duymuyor o nun icin katlan buna katlan bi bakmısınız bu sizin isiniz oluyor gec kalyoruz aslında hicbirsey icin gec degil de

ya bagısılık degil o anı yasayan billir aslında cok zor heleki severek olunca daha zor babam bana bir kere el kaldırmıs degilken esinin vurması zorunda zoru yani ilk yedigim dayakda sadce tokat atmıstı evi terkettim geldi ozurlerle getirdi birdaha olmayacak falan filan babam kıyamadı gönderdi beni o gunu hic unutmam eve geldik iceri girer girmez beni bi dovdu hadi bidaha git bakalım nasıl gidicen diye beni dovmek icin getirmis meersem babama tekrar desem cok uzulmustu felc gecirir diye korktum yani bababaya uzul şimdi cocuga uzul kendimi hep ikinci pilana attım

Ayrıca kocan hiç değişmemiş. Tam bir hödükmüş hala da öyle!
o cok garip biri yanındayken tam bii melek sever kapıdan dısarı cıktıgımız an ezer de ezer biz oylelerine erkekden donme diyoruz yani dısarda erkekik taslıyo erkek bozması dover dovdukden sonra hemen gelir sarılır ozurdilerim sinirden biranda yaptım sonra elini kapılara gecirir kendine zarar verir bana vurdugu için kişilik bozuklugu var ve bunu bi ıspatlasam hemen bosanıcam

seni ilk çocukla garanti altına almışlar,garanti altına alınca da yüzünü göstermişler.
canım bu halde dayanabildiğin yere kadar gider gücün sağlığın tükettiğinde de bitersin.
herşeyden önce eşin de bitiyor iş....
çocuğa gelince onun insiyatifinde değil ha zorla el koydular mahkeme ve sosyal hizmetler bu tip sorunlar için. kaynınıza gelince gelin başvurması gereken heryere başvurdu mu o zaman bilemiyorum.

canım çok üzüldüm durumuna ama buradan yorum yapmak ne kadar doğru bilemedim sonuçta herşeyi bilmiyoruz eşin ailesinin etkisindemi kalarak mı böyle yapıyo aileye yakın oturuyorsanız uzak biyere yerleşmeyi denesen yada bi evlilik terapistine gitseniz gelmezmi belki psikolojik bi desteğe ihtiyacı var hernekadar şiddet uygulamanın mantıklı bi açıklaması olmasada diğer yandan babana ablana yada ne bileyim ailenden birine bu durumdan bahsetmedin mi sana sahip çıkan biri yokmu... ama yok hepsini denedim ama ayrılığı kafasına koymuşsa bikere herşeyden önemlisi cesaretli ol onsuzda yapabilirsin vede çocuğunu alamaz senden bildiğim kadarıyla 7 yaşına kadar mahkeme anneye veriyo çocuğu ayrıca şiddet gördüğünü yaşadıklarını anlatırsan ıspat edersen mahkeme zaten vermez bi avukatla görüşüp haklarını öğrenebilirsin....

kızmasın kımse ama asla asla çocuk için değil,siz ve sizin gıbı kadınlar kocalarından ayrılmak istemedıklerınden boşanmıyor,param yok gidemem diyende,parası olanda hep aynı bahane,çocuk için,hoş erkeklerde bu kadını istemıyorum ama çocuk için dıyor,bence değil,erkede kadında alışkanlığından gitmıyor,bak alterneif bulsun,şartlar değişsin,kımse çocuğu düşünürmü?basar gıder,dayak atarken,yerken,aldatırken kımse çocuğunu düşünmüyor,çocuğumun anası/yada babası demıyor,ama iş sıkıştınmı,çocuğum için denıyor,çok komık ya,sonra çocuğada senın için katlandım denıyor,bılemıyorum ben başka bir dünyadanım

Bebesi olup da boşanmayanların evlat sevgisinden Şüphe duyuyorum artık.
Hergün yediği dayakların bebesinin izlemesinin hoşuna gittiğine inanıyorum.
cocuk dogdu dogalı dayak yok ama bu seferde sozlu saldırı var yani her turlu assalayıcı bi durum kaldıki cocuk ıcın bosanamıyorum ben annesiysem o babası ne yaparsa yapsın bana o nu cok seviyor oglum durumu anlayamıyor henuz ama ilerde anlayacak enisimi bosanıcamm kesin kararımm buuuu ne olursa olsun bitsin bu iş sanırı inceldigi yer burası herkes aynı seyi soyluyor bilmem kacınız evli kacınız bekar ama herkesin dediği bosan en dogusuda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…