kocam cok değişti bana yardım edin.

ben mazosist yada sadist degilim inan dayak kufur kaldıkı evdedki kucuk bı huzursuzlukkk cok kotu birsey evlmisin bilmıyorum ama ha diyince olmuyor bu evlilik icin kimleri onume aldım bi bilseniz babamı cıgnedim resmen yapma annen yenı oldu dedi dinlemedim ablam unuversiten bitsin dedi dinlemedim nasıl bır anda bosanıyım derim diye hep dusundum simdide cocuk bahane degillll o nasıl bahane olur o etkilenecek diye odum koparken alıskanlık umrumda degıl adam akıllı bosanmaz esim zaten o duruma gelemedigm icin boyleyim medeni insanlar gibi bosansa yarın gidip bosanırım bi boka bulastım

Şahsına özel bir şey demedım,genel söledım,bir boka bulaştım,herkese ne sölerım deme,Sak'ın böle Düşünme,senden daha değerli hıçbirşey yok bunu unutma,el dayak yesen laf eder,boşansan laf eder,sen ağlayınca Güler ,lütfen belliki çok güçlüsün,evet bır hata etmişin,farkındasınız,denedın olmadı,başını kaldır,gökyüzüne bak,ve derın nefes al,kımın ne dıyeceğine ve üzüleceğine bıle aldırma,unutma sen sen varsan var dünya,sen yoksan yok

tesekkurederim sende beni yanlıs anlama lutfen cesaret sart birkere olsun kendimi dusunme vaktı galşba gec olmadan bıtsınn bencede kafaya koydum yarın avukat arastırıcam

Bu sevgili değil hanımefendi kendinizi kandırmayın.bu derece kıskançlık sadece özgüvensizlik belirtisidir.Bir diğeri affınıza sığınarak yazıcam bir daha böylesi enayiyi nerde bulcam diyodur..birebir aynı bir erkek ben tanıyorum sonları iyi olmadı .kadın zamanında boşanmadığına çok pişman oldu.

Ağır psikopat bir insanı tarif ediyorsunuz kocanızın normal biri olmadığının büyük ihtimal anti sosyal kişilik bozukluğunun farkındamısınız?Birde öğretmenmişsiniz inanamıyorum cidden inanamıyorum.eğer evli kalırsanız o çocuk büyüdüğünde sizi suçlayacak beni ve kendini o psikopattan korumadın diye.

Bir babanın çocuğuna verebilceği en iyi hediye annesini sevmesidir. Unutmayın cocuk duyduklarıyla değil karşısındaki ebeveynleri taklit ederek büyür ve kişiliği şekillenir.erkek olsun kız olsun hiçkimse böyle bir anne(pısırık,ezik,güçsüz) ve böyle bir psikopat babayla sağlıklı bir insan olamaz.ben cocugunuza asırı üzüldüm.Mümkünse yarın terkedin evi 1 gün bile durmayın

Aynen katılmakla birlikte tek söyleyebilceğim ; stockholm sendromu

Eşiniz tehlikeli bir insan. Lütfen dikkat edin kendinize.
Boşanma kararı verdiyseniz arkanıza büyüklerinizi alın.
Allah yardımcınız olsun.

Sen alıştırmışsın canım kusura bakma kimsem yok diye ezdirmişsin kendini biraz dişini göster eşin olacak hoduğe ilk önce kendi kendine güçlü olmalı ve iş bulup ayakların üstünde durmalı çoçugunla kendine iyi bir gelecek için upraşmalısın

ben ortada değişen bir koca göremiyorum ,ben zaten ortada kocada göremiyorum..Ortada bildiğin Allah ın koca öküzü var öküzler de pek değişmez zaten
Allah aşkına oğlumu vermez falan demeyin nolur nereye vermiyor ya ,anası çeyizine mi koymuşta vermiyor manyak ..
Haklarınızı arayın bu ülkenin avukatı var ,polisi var ,ücretsiz barosu var her şeyi var ..

O hangi hakimdirki bu kadar karısını döven adama evlat emanet edicek,olduki etti hangi hakimdir ki annesine çocuğun gösterilmemesine göz yumucak?! Bence sizin haklarınızdan ve sahip olduğunuz kazanclardan haberiniz yok.En iyisi en kısa zamanda çarşıya pazara diye çıkıp bi avukata gidip bilgi alında,o size gereken cesareti bilgilendirerek verecektir.

Kocam degismemis ki. Bosanin. 2 yasindaki cocugu dayk atan bi babaya vermezler korkmayin. Babaniz baskasiyla evli olsa da yine babaniz. Sahip cikar elbet size. Allah yardim etsin

Sakin ol. Çocuğunu alamaz. İstediği kadar tehdit etsin gerizekalı mahlukat, öyle kolay değil 2 yaşındaki bebeği anneden almak. Bu kadar dayağa katlanma!

Boyle bi hayat cekilir mi be canim.. yazik degil mi sana.. cocugunu da alamaz ufak cocugu zaten anneye veriyolar.. bosanmalisin hem kendin hem cocugun icin

Bi de şey var çocuğum babasına çok düşkün . Babası sonuçta herkes babasını sever . Ama bizim kadınlarımız boşanınca hemen baba evine dönüp çocuğun babasıyla bağları koparmak istediği için boşanmak çok abes görünüyor. Ayrı olup mükemmel anne baba olanlar da var .

Ay ne alemsın ,evet,neden bılıyomusun,çocuk öle kadınların Sigorta'sı,kocayı Bağlama aracı,ama buna rağmen koca durmazsa,fatura çocuğa kesılır,babanla gıruşmeyeceksın;(Hani çok düşkündü,)Yada çocuğumu asla göstermem sana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…