- 26 Mayıs 2011
- 14
- 2
- 286
- Konu Sahibi gullerinprensesi
-
ben mazosist yada sadist degilim inan dayak kufur kaldıkı evdedki kucuk bı huzursuzlukkk cok kotu birsey evlmisin bilmıyorum ama ha diyince olmuyor bu evlilik icin kimleri onume aldım bi bilseniz babamı cıgnedim resmen yapma annen yenı oldu dedi dinlemedim ablam unuversiten bitsin dedi dinlemedim nasıl bır anda bosanıyım derim diye hep dusundum simdide cocuk bahane degillll o nasıl bahane olur o etkilenecek diye odum koparken alıskanlık umrumda degıl adam akıllı bosanmaz esim zaten o duruma gelemedigm icin boyleyim medeni insanlar gibi bosansa yarın gidip bosanırım bi boka bulastımkızmasın kımse ama asla asla çocuk için değil,siz ve sizin gıbı kadınlar kocalarından ayrılmak istemedıklerınden boşanmıyor,param yok gidemem diyende,parası olanda hep aynı bahane,çocuk için,hoş erkeklerde bu kadını istemıyorum ama çocuk için dıyor,bence değil,erkede kadında alışkanlığından gitmıyor,bak alterneif bulsun,şartlar değişsin,kımse çocuğu düşünürmü?basar gıder,dayak atarken,yerken,aldatırken kımse çocuğunu düşünmüyor,çocuğumun anası/yada babası demıyor,ama iş sıkıştınmı,çocuğum için denıyor,çok komık ya,sonra çocuğada senın için katlandım denıyor,bılemıyorum ben başka bir dünyadanım
Şahsına özel bir şey demedım,genel söledım,bir boka bulaştım,herkese ne sölerım deme,Sak'ın böle Düşünme,senden daha değerli hıçbirşey yok bunu unutma,el dayak yesen laf eder,boşansan laf eder,sen ağlayınca Güler ,lütfen belliki çok güçlüsün,evet bır hata etmişin,farkındasınız,denedın olmadı,başını kaldır,gökyüzüne bak,ve derın nefes al,kımın ne dıyeceğine ve üzüleceğine bıle aldırma,unutma sen sen varsan var dünya,sen yoksan yokben mazosist yada sadist degilim inan dayak kufur kaldıkı evdedki kucuk bı huzursuzlukkk cok kotu birsey evlmisin bilmıyorum ama ha diyince olmuyor bu evlilik icin kimleri onume aldım bi bilseniz babamı cıgnedim resmen yapma annen yenı oldu dedi dinlemedim ablam unuversiten bitsin dedi dinlemedim nasıl bır anda bosanıyım derim diye hep dusundum simdide cocuk bahane degillll o nasıl bahane olur o etkilenecek diye odum koparken alıskanlık umrumda degıl adam akıllı bosanmaz esim zaten o duruma gelemedigm icin boyleyim medeni insanlar gibi bosansa yarın gidip bosanırım bi boka bulastım
tesekkurederim sende beni yanlıs anlama lutfen cesaret sart birkere olsun kendimi dusunme vaktı galşba gec olmadan bıtsınn bencede kafaya koydum yarın avukat arastırıcamŞahsına özel bir şey demedım,genel söledım,bir boka bulaştım,herkese ne sölerım deme,Sak'ın böle Düşünme,senden daha değerli hıçbirşey yok bunu unutma,el dayak yesen laf eder,boşansan laf eder,sen ağlayınca Güler ,lütfen belliki çok güçlüsün,evet bır hata etmişin,farkındasınız,denedın olmadı,başını kaldır,gökyüzüne bak,ve derın nefes al,kımın ne dıyeceğine ve üzüleceğine bıle aldırma,unutma sen sen varsan var dünya,sen yoksan yok
inanın dayak yemesi namusun yanında seker geliyor annem yasasaydı birkere daha olurdu biz namusumuza laf gelecek diye nasıl yetisdik kaldıkı kocam benle evlenirken namusuma hayran kaldıgı ıcın evlendi simdi şaşıyorum hayırda ben birde cocuk yaptım ozaman bosansaydım suclu benim hep taviz verdim hamile kalmadan bosarım diye askere gitmedi hamıle kalınca gitti askere oylede enteresan sorsan tum bunları beni sevdigi icin yapıyormus nasıl sevgiyseee anlamadım keske sevmeseydi beni :) sagolun iyiki varsınız sanırım degerli oldugumu hissettirdiniz.
ya bagısılık degil o anı yasayan billir aslında cok zor heleki severek olunca daha zor babam bana bir kere el kaldırmıs degilken esinin vurması zorunda zoru yani ilk yedigim dayakda sadce tokat atmıstı evi terkettim geldi ozurlerle getirdi birdaha olmayacak falan filan babam kıyamadı gönderdi beni o gunu hic unutmam eve geldik iceri girer girmez beni bi dovdu hadi bidaha git bakalım nasıl gidicen diye beni dovmek icin getirmis meersem babama tekrar desem cok uzulmustu felc gecirir diye korktum yani bababaya uzul şimdi cocuga uzul kendimi hep ikinci pilana attım
kızmasın kımse ama asla asla çocuk için değil,siz ve sizin gıbı kadınlar kocalarından ayrılmak istemedıklerınden boşanmıyor,param yok gidemem diyende,parası olanda hep aynı bahane,çocuk için,hoş erkeklerde bu kadını istemıyorum ama çocuk için dıyor,bence değil,erkede kadında alışkanlığından gitmıyor,bak alterneif bulsun,şartlar değişsin,kımse çocuğu düşünürmü?basar gıder,dayak atarken,yerken,aldatırken kımse çocuğunu düşünmüyor,çocuğumun anası/yada babası demıyor,ama iş sıkıştınmı,çocuğum için denıyor,çok komık ya,sonra çocuğada senın için katlandım denıyor,bılemıyorum ben başka bir dünyadanım
kızmasın kımse ama asla asla çocuk için değil,siz ve sizin gıbı kadınlar kocalarından ayrılmak istemedıklerınden boşanmıyor,param yok gidemem diyende,parası olanda hep aynı bahane,çocuk için,hoş erkeklerde bu kadını istemıyorum ama çocuk için dıyor,bence değil,erkede kadında alışkanlığından gitmıyor,bak alterneif bulsun,şartlar değişsin,kımse çocuğu düşünürmü?basar gıder,dayak atarken,yerken,aldatırken kımse çocuğunu düşünmüyor,çocuğumun anası/yada babası demıyor,ama iş sıkıştınmı,çocuğum için denıyor,çok komık ya,sonra çocuğada senın için katlandım denıyor,bılemıyorum ben başka bir dünyadanım
Ay ne alemsın ,evet,neden bılıyomusun,çocuk öle kadınların Sigorta'sı,kocayı Bağlama aracı,ama buna rağmen koca durmazsa,fatura çocuğa kesılır,babanla gıruşmeyeceksın;(Hani çok düşkündü,)Yada çocuğumu asla göstermem sana,Bi de şey var çocuğum babasına çok düşkün . Babası sonuçta herkes babasını sever . Ama bizim kadınlarımız boşanınca hemen baba evine dönüp çocuğun babasıyla bağları koparmak istediği için boşanmak çok abes görünüyor. Ayrı olup mükemmel anne baba olanlar da var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?